Centrum Handlowe Gemini Park
-
- Rhetor
Mr Greenback, chodzi o ułożenie towaru, ceny, wystrój i tak dalej - że niby konkurencja będzie zdjęcia robić...
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
-
- Rhetor
Goscinny, ja o tym wiem
Wysłane z mojej budki telefonicznej
oglądałem zdjęcia z tego całego parku rowerowego:
http://www.tarnow.pl/index.php/pol/Gale ... .-Legionow
Mam pytanie. Ta inwestycja była potrzebna dla tej jednej osoby, czy akurat ta jedna osoba była zaproszona na otwarcie?
http://www.tarnow.pl/index.php/pol/Gale ... .-Legionow
Mam pytanie. Ta inwestycja była potrzebna dla tej jednej osoby, czy akurat ta jedna osoba była zaproszona na otwarcie?
-
- Proedroj
-
- Proedroj
Tu więcej info na ten temat: Tor rowerowy praktycznie gotowy.
Dobrze, że tor powstał, ciekawe jakie zbierze opinie wśród użytkowników, z przytoczonej wyżej wiadomości wynika, że jest całkiem nieźle.
Dobrze, że tor powstał, ciekawe jakie zbierze opinie wśród użytkowników, z przytoczonej wyżej wiadomości wynika, że jest całkiem nieźle.
W Urzędzie Miasta nie ma czegoś takiego jak 'przy okazji' - to nie własne podwórko, że zawołasz spychacz, zrobisz górkę i jest. Taki tor ma mieć plan, jest wg niego wykonywany i odbierany przez odpowiednie instytucje. Skate park to osobna inwestycja.
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
Chodziło o to, że mógł ktoś wcześniej o tym pomyśleć.ad2222 pisze:W Urzędzie Miasta nie ma czegoś takiego jak 'przy okazji' - to nie własne podwórko, że zawołasz spychacz, zrobisz górkę i jest. Taki tor ma mieć plan, jest wg niego wykonywany i odbierany przez odpowiednie instytucje. Skate park to osobna inwestycja.