Centrum Handlowe Gemini Park
Tylko jak nie w piątek wieczorem to kiedy szukać tłumów?
Faceci szukający ciuchów innych niż bluzy z kapturem (uwaga trixy i inne dafi: to taki eufemizm!) chyba raczej wybierają jednak Tarnovię. Ja w Gemini, po pobieżnym przeglądnięciu, nic dla siebie nie znalazłem. Po buty to nawet nie ma się co zastanawiać gdzie iść.
Wg mnie ruch w GP generuje - zgodnie z przewidywaniami - Tesco, MM i trochę Castorama. A co z tego ruchu dla innych wynika? Tak jak obserwujesz bobasek - niewiele. No bo czym mogą się różnić Croppy, Reservdy i Aparty z GP od tych z GT czy innych lokalizacji "na mieście"? Czym może się różnić tarnowianin odwiedzający GP od GT? Nie sądzę, żeby ten pierwszy miał grubszy portfel.
Empik można ogarnąć wzrokiem w ciągu 2 sek. Pod tym względem nawet zenitowy lepiej wypada, przez inny układ powierzchni.
Poza tym znaczny odsetek pustych lokali powoduje, że człowiek się ochodzi po galerii i po rundzie po całym obiekcie czuje wielki niedosyt, bo idzie i idzie i tylko zdjęcia uśmiechniętych główek na ścianach widzi... No ale w końcu jest w galerii.
Gemini, wg mnie, ma o tyle dobrze, że znajduje się na dużym osiedlu. To gwarantuje relatywnie wysoki "obrót" na drzwiach. Ale jeżeli ktoś porusza się samochodem, to nie widzę dla niego wielu powodów by wybierać akurat GP na zakupy.
KFC też się chyba ludziom znudziło albo odstrasza ich konieczność czekania na poszczególne elementy zamówienia nawet do 10 minut. I to niezależnie czy w godzinach porannych czy w galeryjnym "prime time". Z czymś takim nie spotkałem się w żadnym innym KFC.
Faceci szukający ciuchów innych niż bluzy z kapturem (uwaga trixy i inne dafi: to taki eufemizm!) chyba raczej wybierają jednak Tarnovię. Ja w Gemini, po pobieżnym przeglądnięciu, nic dla siebie nie znalazłem. Po buty to nawet nie ma się co zastanawiać gdzie iść.
Wg mnie ruch w GP generuje - zgodnie z przewidywaniami - Tesco, MM i trochę Castorama. A co z tego ruchu dla innych wynika? Tak jak obserwujesz bobasek - niewiele. No bo czym mogą się różnić Croppy, Reservdy i Aparty z GP od tych z GT czy innych lokalizacji "na mieście"? Czym może się różnić tarnowianin odwiedzający GP od GT? Nie sądzę, żeby ten pierwszy miał grubszy portfel.
Empik można ogarnąć wzrokiem w ciągu 2 sek. Pod tym względem nawet zenitowy lepiej wypada, przez inny układ powierzchni.
Poza tym znaczny odsetek pustych lokali powoduje, że człowiek się ochodzi po galerii i po rundzie po całym obiekcie czuje wielki niedosyt, bo idzie i idzie i tylko zdjęcia uśmiechniętych główek na ścianach widzi... No ale w końcu jest w galerii.
Gemini, wg mnie, ma o tyle dobrze, że znajduje się na dużym osiedlu. To gwarantuje relatywnie wysoki "obrót" na drzwiach. Ale jeżeli ktoś porusza się samochodem, to nie widzę dla niego wielu powodów by wybierać akurat GP na zakupy.
KFC też się chyba ludziom znudziło albo odstrasza ich konieczność czekania na poszczególne elementy zamówienia nawet do 10 minut. I to niezależnie czy w godzinach porannych czy w galeryjnym "prime time". Z czymś takim nie spotkałem się w żadnym innym KFC.
Cubaza, było na tyle wcześnie, że jeszcze zdążyłem do Tarnovianki i kupiłem to co trzeba.
Wg mnie target centrów handlowych jak najbardziej porusza się samochodem, ew. młodzież licealna może skorzystać z bezpłatnego autobusu, którego średni czas przejazdu z bastionu GP do Tarnovianki nie przekracza 20 min.
Taka lokalizacja pozwoliła TESCO stać się osiedlowym supermarketem. Tylko czy o to chodziło? Patrząc na podobne obiekty w sercu blokowisk jak G. Przymorze, G. Zielone Wzgórza to przyszłość "małych" najemców Gemini nie wygląda za różowo.gushman pisze:Gemini, wg mnie, ma o tyle dobrze, że znajduje się na dużym osiedlu. To gwarantuje relatywnie wysoki "obrót" na drzwiach. Ale jeżeli ktoś porusza się samochodem, to nie widzę dla niego wielu powodów by wybierać akurat GP na zakupy.
Wg mnie target centrów handlowych jak najbardziej porusza się samochodem, ew. młodzież licealna może skorzystać z bezpłatnego autobusu, którego średni czas przejazdu z bastionu GP do Tarnovianki nie przekracza 20 min.
Może po prostu tarnowianie zmądrzeli i ich nawyki żywieniowe się zmieniły?KFC też się chyba ludziom znudziło albo odstrasza ich konieczność czekania na poszczególne elementy zamówienia nawet do 10 minut. I to niezależnie czy w godzinach porannych czy w galeryjnym "prime time". Z czymś takim nie spotkałem się w żadnym innym KFC.
gushman, nie lubię bluz z kapturem, bez postfeminizmów .
Prawdę powiedziawszy to Gemini jestem troszkę zawiedziony. Chciałem kupić coś eleganckiego, wybór żaden, poza damską bielizną. Gemini ma swoje plusy: Casto i MM, bo tesco mam koło siebie. Powierzchnia duża a wybór dość skromny. Pomijam fakt że sa tylko 2 sklepy sportowe .
Prawdę powiedziawszy to Gemini jestem troszkę zawiedziony. Chciałem kupić coś eleganckiego, wybór żaden, poza damską bielizną. Gemini ma swoje plusy: Casto i MM, bo tesco mam koło siebie. Powierzchnia duża a wybór dość skromny. Pomijam fakt że sa tylko 2 sklepy sportowe .
Szmaciak chce władzy nie dla śmichu, lecz dla bogactwa, dla przepychu, chce mieć tytuły, forsę, włości i w nosie przyszłość ma ludzkościĄ - Tow Szmaciak.
Trix, jak lubisz bluzy z kapturem to sobie kup!
Kurde. Znowu dwa Tarnowy. Mnie KFC przeraża właśnie tym, że czasem nie zdążę nawet zapłacić, a zamówienie już czeka na odbiór. Może zbyt popularne zamówienia składam? ; )KFC też się chyba ludziom znudziło albo odstrasza ich konieczność czekania na poszczególne elementy zamówienia nawet do 10 minut
to ja chyba to samo zamawiam co Koleos bo jeszcze sobie wybieram majonez zamiast keczupu i tez od reki dostajeKeleos pisze:Trix, jak lubisz bluzy z kapturem to sobie kup!
Kurde. Znowu dwa Tarnowy. Mnie KFC przeraża właśnie tym, że czasem nie zdążę nawet zapłacić, a zamówienie już czeka na odbiór. Może zbyt popularne zamówienia składam? ; )KFC też się chyba ludziom znudziło albo odstrasza ich konieczność czekania na poszczególne elementy zamówienia nawet do 10 minut
Wchodze sobie wczoraj do galerii, jednym z wejsc. A tu jeb - klimatyzator który jest nad wejsciem (wielki taki nawiew) spada sobie, i prawie uderza w ludzi. Robi sie afera, przyjezdza ochrona na tych 2 kołowcach, sprzedawcy wychodza ze sklepów. Przybiega jakis gość który jest jakims szefem (ochrony). Ani jednego słowa przepraszam itd. Ludzie zaczynaja robic zdjecia komórkami. Zaczyna sie afera ze nie mzona robic zdjec na terenie Gemini, ze jest zakaz, suma sumarum parę osób zrobiło zdjęcia. Ja sie chwile z nim pokłócilem mowiac ze nie widze zadengo zakazu fotografowania. Wiec może powie mi ktos tutaj czy mogę sobie robic zdjecia w galerii.
Ogolnie to na serio strach sie bac skoro klimatyzator, a nie wazy on mało spada sobie to ciekawe co nas jeszcze czeka.
Zastanawiam sie jeszcze nad rzecza co by było gdyby spadł na mnie albo kogos kto był obok. Afera murowana.
Ogolnie to na serio strach sie bac skoro klimatyzator, a nie wazy on mało spada sobie to ciekawe co nas jeszcze czeka.
Zastanawiam sie jeszcze nad rzecza co by było gdyby spadł na mnie albo kogos kto był obok. Afera murowana.
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau
http://www.trochetechniki.pl/Jak-fotogr ... age,1.html
Z tego wynika że nawet policję można zgodnie z prawem fotografować
Z tego wynika że nawet policję można zgodnie z prawem fotografować
-
- Rhetor
Z tym zakazem sie spotkałem już kiedyś w galeriach dolnośląskich. Tam był wyraźny zakaz. Nie wiem ocb z tym. Przypomina mi się Rumunia lat 80. Tam wychodził jakiś palac z karabinem nawet z lasu i mówił ze jest zakaz. A na około...kukurydza
"Ludzie którzy głosują na nieudaczników, złodziei, zdrajców i oszustów nie są ich ofiarami. Są ich wspólnikami". George Orwell