Ponadregionalne Centrum Sportowo-Rekreacyjne

Coś budują? Coś wyburzają? Masz jakieś własne pomysły (nawet futurystyczne)? Tutaj jest miejsce dla ciebie
ODPOWIEDZ

trix
Rhetor

Post autor: trix »

Chyba jeszcze nie, bo zajęcia z pływania przesunięte sa na połowę października.
Szmaciak chce władzy nie dla śmichu, lecz dla bogactwa, dla przepychu, chce mieć tytuły, forsę, włości i w nosie przyszłość ma ludzkościĄ - Tow Szmaciak.

sylw3st3r
Archont
Kontakt:

Post autor: sylw3st3r »

aha to nie dobrze, ostatnio w radiu mówili że w Sobote ma być otwarcie bo już wszystko gotowe i wg, nawet woda w basenach już jest :((

Awatar użytkownika

BIGer
Proedroj

Post autor: BIGer »

sylw3st3r pisze:ostatnio w radiu mówili że w sobotę ma być otwarcie bo już wszystko gotowe
Nie wiem jakiego Ty radia słuchasz ale chyba jest ono kiepsko poinformowane. Co prawda woda w basenach jest ale nie ma jeszcze wszystkich zezwoleń, odbiorów, formalności itp itd. Otwarcie pewnie lada dzień ale konkretnej daty nikt jeszcze nie wyznaczył. Na pewno będzie o tym głośno więc nie sposób będzie przeoczyć otwarcia.
BIGer
"Wyzwolona energia atomu zmieniła wszystko z wyjątkiem naszego sposobu myślenia."
— Albert Einstein

Awatar użytkownika

ad2222
Rhetor

Post autor: ad2222 »

Może oficjele przy okazji otwarcia dadzą dobry przykład i sami pierwsi skorzystają z cudów Parku Wodnego??? :) Tylko gdzie w kąpielówkach schować nożyczki do przecinania wstęgi... :)
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński

Awatar użytkownika

BIGer
Proedroj

ad2222 pisze:Może oficjele przy okazji otwarcia dadzą dobry przykład i sami pierwsi skorzystają z cudów Parku Wodnego??? :) Tylko gdzie w kąpielówkach schować nożyczki do przecinania wstęgi... :)
I wiesz jakie to nie bezpieczne: nożyczki w kąpielówkach brrrrrrrrrr.
BIGer
"Wyzwolona energia atomu zmieniła wszystko z wyjątkiem naszego sposobu myślenia."
— Albert Einstein

Awatar użytkownika

BIGer
Proedroj

Tarnowski Ośrodek Sportu i Rekreacji w Tarnowie uprzejmie informuje, że w dniu 13 października (środa) 2010 r. o godzinie 12:00 nastąpi uroczyste otwarcie Krytej Pływalni – Parku Wodnego przy ul. Piłsudskiego 30, po uroczystym otwarciu od godziny 13:00 pierwszych 100 klientów będzie mogło skorzystać bezpłatnie z wszystkich atrakcji wodnych przez jedną godzinę.
I wszystko jasne!
BIGer
— Albert Einstein

Keleos
Rhetor

Post autor: Keleos »

łee, a mnie nie będzie w Tarnowie!

Roberto
Archont

Post autor: Roberto »

BIGer pisze:
Tarnowski Ośrodek Sportu i Rekreacji w Tarnowie uprzejmie informuje, że w dniu 13 października (środa) 2010 r. o godzinie 12:00 nastąpi uroczyste otwarcie Krytej Pływalni – Parku Wodnego przy ul. Piłsudskiego 30, po uroczystym otwarciu od godziny 13:00 pierwszych 100 klientów będzie mogło skorzystać bezpłatnie z wszystkich atrakcji wodnych przez jedną godzinę.
I wszystko jasne!
A Wataha i Totentanz będą ?

Awatar użytkownika

Autor tematu
gushman
Rhetor

Post autor: gushman »

Totentanz w czwartek gra w Krakowie, ale środę ma chyba wolną. O Watahę nie ma nawet co pytać, na pewno zrobią rundkę wokół brodzików. Myślę, że największą atrakcją byłby występ jakiejś Honoraty - oczywiście w strojach kąpielowych. :)
900 ml, grupy krwi nie pamiętam

Cały Tarnów na Facebooku

sylw3st3r
Archont
Kontakt:

Post autor: sylw3st3r »

ja dzisiaj dzwoniłem do tego Tosiru całego i poinformowali mnie że otwarcie w czwartek będzie, tak więc już nie wiem komu wierzyć ;p

Awatar użytkownika

Autor tematu
gushman
Rhetor

Post autor: gushman »

900 ml, grupy krwi nie pamiętam

Cały Tarnów na Facebooku

Dom
Archont

Post autor: Dom »

I ktos był, pływal? Jak wrazenia? Ponoc nie trzeba w czepku plywac:)

A i niesamowita informacja na tarnow.pl:
Pierwszych 100 tarnowian, którzy odwiedzili tarnowski Park Wodny, przez godzinę korzystało z niego za darmo. To inicjatywa i prezent dla mieszkańców od Prezydenta Ryszarda Ścigały.
Juz tak na bezczelnego troche. Prezent to by byl jakby z wlasnych pieneidzy zafundowal te 100 biletow, a tak to jest sytuacja taka, ze ja tez moge powiedziec, robimy zrzute a ja wam z tego prezenty porobie.

Awatar użytkownika

BIGer
Proedroj

Dom pisze:Ponoc nie trzeba w czepku plywac:)
Część II pkt 2 regulaminu.
2. Na hali basenowej obowiązuje wyłącznie strój kąpielowy.
Cokolwiek to oznacza.
BIGer
— Albert Einstein

Bastekxyz
Archont

Post autor: Bastekxyz »

Ciekawe czy woda będzie się zabarwiać na niebiesko, jeśli ktoś się wysiusia do basenu :P

Awatar użytkownika

BIGer
Proedroj

bastol23 pisze:Ciekawe czy woda będzie się zabarwiać na niebiesko, jeśli ktoś się wysiusia do basenu :P
Basen jest dla ludzi a nie dla bydła :roll: Na dodatek w szatniach są WC'ty.
BIGer
— Albert Einstein

ODPOWIEDZ