Galeria Tarnovia
-
- Obywatel
- Kontakt:
GT dzisiaj:
http://img193.imageshack.us/gal.php?g=dsc00466ub.jpg
Polecam ostatnie foto i napis na ścianie (inne zdjęcia niecenzuralne) Dobrze, że z ulicy nie widać tego co dzieje się w środku... Dzika amerykanka terminy gonią, a niektóre stoiska dopiero co są składane, malowane itp.
Polecam ostatnie foto i napis na ścianie (inne zdjęcia niecenzuralne) Dobrze, że z ulicy nie widać tego co dzieje się w środku... Dzika amerykanka terminy gonią, a niektóre stoiska dopiero co są składane, malowane itp.
Chaos jest potężny. Dzisiaj byliśmy tam służbowo Wleźliśmy do środka, połaziliśmy, zrobiliśmy swoje i nikt się nie zainteresował. Jakbym wziął pod pachę jakiś sprzęt to pewnie wszyscy by myśleli, że tak ma być
Ponoć przy otwieraniu ECHO goście potrafili wywieźć na żywca lodówkę
No i przed galerią widzieliśmy "galerianki" :-P Szybko, trzeba przyznać ;-)
Ponoć przy otwieraniu ECHO goście potrafili wywieźć na żywca lodówkę
No i przed galerią widzieliśmy "galerianki" :-P Szybko, trzeba przyznać ;-)
-
- Rhetor
Widziałem kiedyś coś podobnego w innej otwieranej galerii. Jeszcze na godziny przed samą galą na otwarcie najemcy zwozili towary i trwało sprzątanie obiektu. A kilka dni wcześniej ekipy wykończeniowe potykały się o siebie nawzajem i też wydawało się, że nie zdążą. Ale zdążyli. Tu będzie pewnie podobnie.
Pani Bereniko Głuszak jak już się Pani tutaj pojawiła to chciałbym z ciekawości zadać jedno pytanie czym wy kierowaliście się dając Tarnowianom takiego bubla architektonicznego, bo po dwóch wcześniejszych projektach i galerii sandecjia spodziewałem się wiele wiele więcej...
PS: mam nadzieje że jeszcze się w ogóle tu pojawi.
PS: mam nadzieje że jeszcze się w ogóle tu pojawi.
-
- Rhetor
Pytanie do p. Głuszak:
O której jest otwarcie?
Na stronie Galerii są tylko godziny otwarcia - czyli wygląda, że o 10:00
Na stronie intarnet.pl widzimy: " Wielkie otwarcie już 25 listopada o godzinie 14:00"
Reklamy w radiu mówią o 10:00
Jeśli o 10:00 (tak by było logicznie) to powinna Pani monitorować co pisze na tarnowskich portalach i to szybko prostować.
O której jest otwarcie?
Na stronie Galerii są tylko godziny otwarcia - czyli wygląda, że o 10:00
Na stronie intarnet.pl widzimy: " Wielkie otwarcie już 25 listopada o godzinie 14:00"
Reklamy w radiu mówią o 10:00
Jeśli o 10:00 (tak by było logicznie) to powinna Pani monitorować co pisze na tarnowskich portalach i to szybko prostować.
-
- Rhetor
Przyłączam się do pytania i jestem bardzo ciekawy odpowiedzi :-DLwowska pisze:Pani Bereniko Głuszak jak już się Pani tutaj pojawiła to chciałbym z ciekawości zadać jedno pytanie czym wy kierowaliście się dając Tarnowianom takiego bubla architektonicznego, bo po dwóch wcześniejszych projektach i galerii sandecjia spodziewałem się wiele wiele więcej...
Mógłbyś wgrać jeszcze raz te fotki na ImageShack'a? Bo coś mi link nie działaredinn pisze:GT dzisiaj:
Dokładnie. Bardzo bym prosił jeszcze raz o fotki
A co do bubla architektonicznego to się nie zgadzam Mi się tam nawet podoba bo to coś nowego w Tarnowie. A jak wiadomo to o gustach się nie rozmawia
Co do tego co ma być w środku to najbardziej mi się podoba, że będzie dość dużo elektroniki To to co ja uwielbiam najbardziej
Razi troszkę gastronomia. Troszkę mało rzeczy jak na taką galerię
Na otwarciu na pewno będę Ale niestety nie w roli zwiedzającego Chociaż może później Ale w roli pracownika Ale tylko ten jeden dzień pracownika
A co do bubla architektonicznego to się nie zgadzam Mi się tam nawet podoba bo to coś nowego w Tarnowie. A jak wiadomo to o gustach się nie rozmawia
Co do tego co ma być w środku to najbardziej mi się podoba, że będzie dość dużo elektroniki To to co ja uwielbiam najbardziej
Razi troszkę gastronomia. Troszkę mało rzeczy jak na taką galerię
Na otwarciu na pewno będę Ale niestety nie w roli zwiedzającego Chociaż może później Ale w roli pracownika Ale tylko ten jeden dzień pracownika
-
- Rhetor
- Kontakt:
Czyżby Cię znajoma "agencja" zatrudniła? :-)
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
Foty cały czas są. Włącz sobie Java Script w przeglądarce. Co do Galerii to w głównym hallu coś dziś przeciekało. Przestrzegam przed okolicami bankomatów dzisiaj jeden z ozdobnych szklanych pasów na ścianie spadł i roztrzaskał się o posadzkę, dobrze że nikomu nic się nie stało. Na jednym sklepie wisi ogłoszenie o pracę a przypominam, że pierwsze otwarcie we wtorek o 20.30 oczywiście dla VIPów.Convi pisze: Mógłbyś wgrać jeszcze raz te fotki na ImageShack'a? Bo coś mi link nie działa