Tatuaz - Tarnów?

Dzieje się coś ciekawego w mieście? Jakiś koncert, wystawa - może Clooney przyjechał do miasta? Przeczytałeś dobra książkę, może film niezły widziałeś? Napisz o tym!
ODPOWIEDZ

Autor tematu
Janusz506
Metoikos

Tatuaz - Tarnów?

Post autor: Janusz506 »

Witam, mam w planach zrobienie tatuazu, wkoncu to sztuka dlatego pisze tu. Poleca ktos z was jakis salon w Tarnowie? I ciekawi mnie tez wyglad tatuazu, po wygojeniu i zdjecie po jakis 10 latach od jego zrobienia jak on wyglada itp, wkoncu mialbym go do konca zycia. Pozdrawiam

Keleos
Rhetor

Post autor: Keleos »

Na Krakowskiej jest salon Old Skull Tattoo... innych nie znam.

Cubaza
Rhetor

Post autor: Cubaza »

Na Wekslarskiej też jest jeden. Nie taki stary. W tym roku otworzony.

transfer
Obywatel

Re: Tatuaz - Tarnów?

Post autor: transfer »

Janusz506 pisze:Witam, mam w planach zrobienie tatuazu, wkoncu to sztuka dlatego pisze tu. Poleca ktos z was jakis salon w Tarnowie? I ciekawi mnie tez wyglad tatuazu, po wygojeniu i zdjecie po jakis 10 latach od jego zrobienia jak on wyglada itp, wkoncu mialbym go do konca zycia. Pozdrawiam
Najlepiej udaj się pod jeden z tarnowskich kryminałów jak będą zwalniać- pensjonariusza ten ma na sobie cały "brudnopis" z kilkunastu lat

Awatar użytkownika

gushman
Rhetor

Post autor: gushman »

Wiedziałem, że zaraz będzie jakaś kretyńska uwaga... Twórcy kolejnych podobnych dygresji zarobią ostrzeżenia.
900 ml, grupy krwi nie pamiętam

Cały Tarnów na Facebooku

Lilith
Proedroj

Post autor: Lilith »

Janusz506, jeszcze w starej żydowskiej łaźni coś było. Podejdź zapytaj facet jest bardzo sympatyczny i kontaktowy więc na pewno Ci pomoże.

Cubaza
Rhetor

Post autor: Cubaza »

Lilith pisze:Janusz506, jeszcze w starej żydowskiej łaźni coś było. Podejdź zapytaj facet jest bardzo sympatyczny i kontaktowy więc na pewno Ci pomoże.
Tam już chyba tego nie ma ;) Tam w starej łaźni to chyba już niewiele jest :P

Lilith
Proedroj

Post autor: Lilith »

Cubaza, nie wiem z 3 lata temu byłam tam ucho przekłuć i stąd wiem, że tam też tatuaże facet robił

Autor tematu
Janusz506
Metoikos

Post autor: Janusz506 »

Wlasnie widzialem na Weklarskiej salon. A mam pytanie czy ktos sie tatuowal w ktoryms z nich i nie ma zastrzezen? :]

Old Skull Tatto
Obywatel
Kontakt:

Post autor: Old Skull Tatto »

Juz raz był temat odnosnie studio tatuazu w Tarnowie,
tutaj link do strony studio Old Skull Tattoo:

www.oldskulltattoo.pl

Old Skull Tatto
Obywatel
Kontakt:

Witam,
poszukujemy do pracy dobrego tatuażysty, albo osoby która ma opanowany rysunek, chętnie podejmiemy współpracę :) Dokładne info na mejla :)

lysolek
Obywatel

Post autor: lysolek »

Drogdzie dzieciaki nie będzie chwalenia się swoimi obrazkami ale polecammmm

http://www.chawrantattoo.pl/index.php?o ... 1&Itemid=6

chyba jedyne działające na normalnych zasadach tak z plotek słyszałem, piszę o pozwoleniach, zgodach wszelakich i czort wie co tam jeszcze
lysolek

Old Skull Tatto
Obywatel
Kontakt:

Niestety nie jedyne, nie wprowadzaj ludzi w błąd. w Tarnowie są 3 oficjalne studia tatuażu, każdy niech wybiera które mu pasuje, ja polecam oczywiscie swoje :) www.oldskulltattoo.pl Oferta pracy nadal aktualna. Poszukujemy osobę na stanowisko tatuażysty, ewentualnie kogoś z dobrym warsztatem rysunku ! Pozdrawiam

lysolek
Obywatel

Post autor: lysolek »

Niestety nie jedyne
Z punktu widzenia klienta stwierdzam dzięki B..u nie jedyne, zdrowa konkurencja jest jak najbardziej mile widziana
Zdanie moje to usłyszana plotka być może nie plotka, jeśli ktoś zasadnie poczuł się urażony to przepraszam :oops:
lysolek

obcy91
Obywatel

Post autor: obcy91 »

ja robilem tatuaże u znajomego w Tarnowie. Czysto i bezpiecznie, igly samemu sie otwiera. Używa rękawiczek oraz moze zrobić u Ciebie w domu. Jak coś to napisz na priv.

ODPOWIEDZ