Jakie macie telefony ?
ja mialem kuzyna co mial wtedy komorke i bylo takie cos ze pierwsze 5 sekund rozmowy za free i on sie laczyl rozmawial 5 sekund i sie rozlaczal i tak ponownie
Ostatnio zmieniony 02-10-2010, 00:51 przez krzychu, łącznie zmieniany 1 raz.
Wtedy nie potrzebowałem telefonu, ale kolega pracował w firmie w Wa-wie, i pierwszy telefon który sprawił sobie jego szef to była jakaś motorola z walizką (bateria musi ważyć, nie?) kupiona w leasingu za ok 5 kpln (przypominam - lata 95-97 ubiegłego wieku )
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
-
- Rhetor
Samsung 5212 + Karta pamięci i zestaw słuchawkowy.
A to dlatego, że zamiast 2 telefonów noszę jeden (dual band) - wygoda, telefon też bardzo fajniusi.
A to dlatego, że zamiast 2 telefonów noszę jeden (dual band) - wygoda, telefon też bardzo fajniusi.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
gushman, telefon jako telefon spoko Jednak ja nie przepadam za wszystkim co ma jabłko z tyłu na obudowie Dlatego nigdy nie kupiłbym iphona No chyba, że tak jak mówiłem, czyli żeby mi go za darmo dali:P
Nie przepadam za produktami apple'a tylko dlatego, że w tej cenie znajdę dużo lepszy sprzęt, tylko bez jabłka z tyłu
Przecież pierwszy iphone nie mógł wysyłać mms, dopiero w iphone 4 można prowadzić wideo-rozmowy, podczas, gdy inne telefony oferują to od dłuższego czasu
A 1,5k zł nie chce mi się płacić za to żeby się szczycić jabłkiem
Nie przepadam za produktami apple'a tylko dlatego, że w tej cenie znajdę dużo lepszy sprzęt, tylko bez jabłka z tyłu
Przecież pierwszy iphone nie mógł wysyłać mms, dopiero w iphone 4 można prowadzić wideo-rozmowy, podczas, gdy inne telefony oferują to od dłuższego czasu
A 1,5k zł nie chce mi się płacić za to żeby się szczycić jabłkiem
Od jakiegoś czasu używam HTC Dream (Era G1) i w sumie jestem zadowolony. Niestety większość nowych telefonów androidowych pozbawionych jest klawiatury qwerty (który uznaje za rzecz niezbędną - spróbujcie chociażby pisać w rękawiczkach na ekranie dotykowym). Następną rozsądną alternatywą jest motorola droid (czy też milestone), ale niestety droga jak narazie :/