Tatuaz - Tarnów?
Tatuaz - Tarnów?
Witam, mam w planach zrobienie tatuazu, wkoncu to sztuka dlatego pisze tu. Poleca ktos z was jakis salon w Tarnowie? I ciekawi mnie tez wyglad tatuazu, po wygojeniu i zdjecie po jakis 10 latach od jego zrobienia jak on wyglada itp, wkoncu mialbym go do konca zycia. Pozdrawiam
Re: Tatuaz - Tarnów?
Najlepiej udaj się pod jeden z tarnowskich kryminałów jak będą zwalniać- pensjonariusza ten ma na sobie cały "brudnopis" z kilkunastu latJanusz506 pisze:Witam, mam w planach zrobienie tatuazu, wkoncu to sztuka dlatego pisze tu. Poleca ktos z was jakis salon w Tarnowie? I ciekawi mnie tez wyglad tatuazu, po wygojeniu i zdjecie po jakis 10 latach od jego zrobienia jak on wyglada itp, wkoncu mialbym go do konca zycia. Pozdrawiam
-
- Obywatel
- Kontakt:
Juz raz był temat odnosnie studio tatuazu w Tarnowie,
tutaj link do strony studio Old Skull Tattoo:
www.oldskulltattoo.pl
tutaj link do strony studio Old Skull Tattoo:
www.oldskulltattoo.pl
-
- Obywatel
- Kontakt:
Drogdzie dzieciaki nie będzie chwalenia się swoimi obrazkami ale polecammmm
http://www.chawrantattoo.pl/index.php?o ... 1&Itemid=6
chyba jedyne działające na normalnych zasadach tak z plotek słyszałem, piszę o pozwoleniach, zgodach wszelakich i czort wie co tam jeszcze
http://www.chawrantattoo.pl/index.php?o ... 1&Itemid=6
chyba jedyne działające na normalnych zasadach tak z plotek słyszałem, piszę o pozwoleniach, zgodach wszelakich i czort wie co tam jeszcze
lysolek
-
- Obywatel
- Kontakt:
Niestety nie jedyne, nie wprowadzaj ludzi w błąd. w Tarnowie są 3 oficjalne studia tatuażu, każdy niech wybiera które mu pasuje, ja polecam oczywiscie swoje www.oldskulltattoo.pl Oferta pracy nadal aktualna. Poszukujemy osobę na stanowisko tatuażysty, ewentualnie kogoś z dobrym warsztatem rysunku ! Pozdrawiam