Kto może szybciej :)

Co byśmy bez nich zrobili? Masz problem ze sprzętem? Chcesz kupić grę? Tutaj jest odpowiednie miejsce na takie tematy.
Awatar użytkownika

huziu
Archont

Post autor: huziu »

Może masz zużyte gniazdo w listwie i nie ma dobrego styku, albo jakieś kabelki poluzowały się w niej? Podepnij do innej listwy, bądź do innego gniazda sieciowego, które nie jest zbytnio wyrobione przez wtyczki z grubymi bolcami.

Keleos
Rhetor

Post autor: Keleos »

No przecież napisałem, że przepinałem. Podpinałem pod przedłużacze, pod gniazdo w ścianie bezpośrednio (które ma 2 miesiące, bo dopiero co miałem remont instalacji elektrycznej).

Za kilka chwil skończę to co robię i wyłączam switcha całkiem. Popodpinam go do kilku innych gniazd w domu i ponasłuchuję. Jak nie pomoże to z rana idę do BOKu by przy mnie podłączyli go do prądu u siebie i wymienili jeśli będzie skwierczeć.

Keleos
Rhetor

Wymieliłem przed kilkoma chwilami w BOKu na nową... która też syczy, tyle że ciszej.
Zaczyna mnie to poważnie drażnić. Gdyby ktoś chociaż na numerze GG serwisu technicznego odpisywał... sami sobie dokładają roboty. Zamiast udzielić porady i mieć problem z głowy, to każą ludziom dzwonić non-stop i z tego wszystkiego muszą jeździć po mieście na interwencje, których w ogóle nie powinno być.

Autor tematu
Bastekxyz
Archont

Post autor: Bastekxyz »

Idź do sąsiada to podłącz albo bezpośrednio w BOK i sprawdź czy tam syczy, albo skontaktuj się ze znajomym elektrykiem.

Keleos
Rhetor

Umówiłem się z serwisem na poniedziałek na wymianę. Chciałem podłączyć w BOK. Mówiłem, żeby sobie podłączyli i nasłuchali, ale wzięli do swojego pokoiku, przytrzymali mnie 10 minut i dali nową wtyczkę. Nie pytałem czy też słyszeli syczenie. Skoro dali nową to założyłem, że tak.

Sąsiadów nie mam ; ) Same biura.

halford
Rhetor

Post autor: halford »

Firefox
Obrazek

IE
Obrazek

Opera
Obrazek

Safari
Obrazek

Chrome
Obrazek

Wszystko pod umęczoną Vista w Zeto.

Awatar użytkownika

LordRuthwen
Rhetor

Post autor: LordRuthwen »

No to masz :P
IE:
Obrazek
FF:
Obrazek
Opera:
Obrazek
Safari:
Obrazek
Chrome:
Obrazek

Maszyna w tym samym pomieszczeniu co halforda, Win7 ;)
Ja wiem, że te testy można o kant d4 potłuc, ale skąd te rozbieżności?

ODPOWIEDZ