Prezydent Tarnowa 2010-2014
-
- Rhetor
Z tym kontem na FB to mnie Ścigała rozłożył. Miasto ma prestiż--jego prezydent nie ma. I to wszystko. Zwykły z niego koniunkturalista i mam nadzieję, że to co robi(czyli samorządowa ekonomia polegająca na zadłużeniu sie po uszy w wykonaniu polskich samorządów)walnie i za 4 lata pójdzie w niepamięć, a nie do Sejmu.
Co do wyborów: dzieję się coś? Bo narazie marazm jakby wszystko było ustalone Autopromotor Prezydentem, Jakub na wice,Ania zostaje tam gdzie jest.
Co do wyborów: dzieję się coś? Bo narazie marazm jakby wszystko było ustalone Autopromotor Prezydentem, Jakub na wice,Ania zostaje tam gdzie jest.
"Ludzie którzy głosują na nieudaczników, złodziei, zdrajców i oszustów nie są ich ofiarami. Są ich wspólnikami". George Orwell
-
- Rhetor
- Kontakt:
Nic nie jest ustalone ...
a kolejna odsłona programu wyborczego już jutro
a kolejna odsłona programu wyborczego już jutro
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
-
- Obywatel
-
Autor tematu
Jakubie a w ktorym to roku Prezydent postanowil zaciagnac kolosalne zobowiazania? W ostatnim roku. PiS nie mogl sie zgodzic na taki sposob dzialania. Jakos nie slyszalem przez te 4 lata zachytow plynacych ze strony radnych z PiSu, to Ty byles wielkikm entuzjasta i wielbicielem RŚ. Ojcobójca:)Jakub Kwaśny pisze:Ja nie rozumiem jak formacja polityczna, która miała swojego wiceprezydenta i była w formalnej koalicji przez 3 lata może teraz wystawiać kandydatkę, która twierdzi, że w Tarnowie jest "stagnacja" nie mając własnego programu, ani nawet zarysu, czy priorytetów.Weredyk pisze:Intryguje mnie to, jak osoba, ktora przez 3,5 lat pisala i czynila peany pochwalne na R. Scigale, a teraz staje wzgledem niego okoniem. To jest dopiero koniunkturalizm polityczny.
Weredyk, wiem że to polityczna gra ale wyluzuj - ważne, że COŚ się dzieje. A o zadłużaniu już rozmawialiśmy - nie zadłużałby - miałbyś pretensje, że unijną kasę się marnuje (to zadłużanie to po prostu wkład własny miasta w unijne projekty). zadłuża - też źle. Oczywiście, gdyby prezydentem był ktoś z PiSu, to po prostu usiadłby i w mig wydrukował trochę kasy, żeby na ten wkład mieć... Bo innej możliwości nie widzę (chyba, że masz jakiś pomysł - podaj!)
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
-
Autor tematu
Pragne przypomniec - zadluzenie za JR zwiekszylo sie o okolo 50 mln zł. Inwestycji bylo za okolo 100-120. Warto podkreślić, iż nie bylo srodkow z UE.
Ad w moim przekonaniu koszty inwestycji sa za wysokie. Sadze, ze wiele z nich mozna byloby zrobic taniej. Rozumiem, przetargi, itd. Niemniej jednak mam takie wrazenie, ze sa naprawde za wysokie.
Ad w moim przekonaniu koszty inwestycji sa za wysokie. Sadze, ze wiele z nich mozna byloby zrobic taniej. Rozumiem, przetargi, itd. Niemniej jednak mam takie wrazenie, ze sa naprawde za wysokie.
-
Autor tematu
-
- Obywatel
No tak, ale wśród ofert biorących udział w przetargu. Chyba samej procedury przetargu nie zechcesz podważyć??? Chociaż to PiS, mogę się mylić. Przecież to Rosjanie zabili Prezydenta...Weredyk pisze:na GMT spoczywa obowiazek uzyskania jak najlepszej ceny
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
-
- Obywatel
Panie ad2222, nie przekona pan wyborcę PIS-u do zmiany zdania. Widzę, że Weredyk ma mocne i określone poglądy, których nie zmieni nawet przestępstwo w wykonaniu Jarosława Kaczyńskiego, czy atak pseudo obrońców krzyża na prezydenta RP.ad2222 pisze:No tak, ale wśród ofert biorących udział w przetargu. Chyba samej procedury przetargu nie zechcesz podważyć??? Chociaż to PiS, mogę się mylić. Przecież to Rosjanie zabili Prezydenta...Weredyk pisze:na GMT spoczywa obowiazek uzyskania jak najlepszej ceny
W każdym razie, PIS zarzuca PO, premierowi Tuskowi czy Palikotowi, że opluwali i hańbili prezydenta, a teraz Kaczyński z PISem robią to samo prezydentowi Komorowskiemu. Wniosek jest jeden . PO i PIS są siebie warci - ten sam poziom, jedynie PO ma lepszy PR i bogatszy elektorat.
Przy takim stwierdzeniu zawsze przypomina mi się dowcip o szczurku i chomiku, kiedy to szczurek nie mógł się pogodzić z tym, że ludzie tak go nienawidzą, a chomika wręcz kochają, chociaż obydwaj są mili, puchaci i kochani. Chomik popatrzył na chomika i powiedział - wiesz, ty po prostu masz beznadziejny PR...DominikKasprzyk pisze:PO ma lepszy PR
-
Autor tematu
Dominiku jakie przestepstwo JK? Wiesz ze w tym momencie mozna rozwazac Twoja odpowiedzialnosc pod katem typu czynu zabronionego w postaci pomowienia bowiem JK nigdy nie popelnil przestepstwa, co podnosisz?
PS Jakubie jesli wypuszczasz tu swoja armie to ją wpierw przygotuj i dopracuj, zeby Ci wiekszych szkod nie narobili, niz pozytku.
PS Jakubie jesli wypuszczasz tu swoja armie to ją wpierw przygotuj i dopracuj, zeby Ci wiekszych szkod nie narobili, niz pozytku.
człowieku a śledzisz ty wypowiedzi kaczyńskiego ?Weredyk pisze:Dominiku jakie przestepstwo JK? Wiesz ze w tym momencie mozna rozwazac Twoja odpowiedzialnosc pod katem typu czynu zabronionego w postaci pomowienia bowiem JK nigdy nie popelnil przestepstwa, co podnosisz?
Nie widzisz w nich nic złego ? Czynami zabronionymi straszysz chłopaka ehhhh...... proponuje wiadereczko zimnej wody na główkę schłodzi twoje rozpalone przedwyborcze zmysły
Ścigała może nie jest idealny ale widać inwestycje na wielką skalę o których ty i twoi koledzy mogliby tylko pomarzyć
Dyskutuj na argumenty a nie siej propagandy .