To sobie załóż forum i tam się ogłaszaj. Będzi eto twoja SUWERENNA DECYZJA! Brawa dla Admina.Marcin Zaród pisze:Kochany Administratorze, może Ci się narażę, ale lubię być przekorny, więc powiem, że samo ogłoszenie, także na naszym forum, daty i godziny czatu z Prezydentem nie jest czymś wykraczającym poza normalne działanie (zwłaszcza że nie zrobił tego rzecznik). Często wzajemnie się informowaliśmy o tych sprawach. Więc jestem za tym, żeby samą informację jednak przywrócić.
Natomiast faktycznie każdy z osobna powinien rozważyć samo uczestnictwo, ale tutaj już decyzja powinna leżeć w gestii każdego forumowicza. Nie decydujmy zbiorowo za wszystkich... Prezydent wstawił linka do Agory na swojej stronie www, to na +, i trzeba docenić...
oczywiście dalej nie ma nas na stronie miasta, nie ma także strony z linkami do wszystkich tarnowskich forów (które ładnie zebraliśmy w osobnym wątku)...
Czat z prezydentem
-
- Rhetor
"Ludzie którzy głosują na nieudaczników, złodziei, zdrajców i oszustów nie są ich ofiarami. Są ich wspólnikami". George Orwell
Dokładnie !! Koniec słodkiego pierdzenia !
Dobrze też w mieście widzieli, że piłkarze Unii nie maja szatni (bo remont obecnej trwa już ponad 3 miesiące !!!), to jeszcze ich miasto wywaliło ponad tydzień temu z szatni zastępczej !
Młodzi piłkarze też nie mają się gdzie przebierać ! Ot, taka troska o naszą młodzież...
Dobrze też w mieście widzieli, że piłkarze Unii nie maja szatni (bo remont obecnej trwa już ponad 3 miesiące !!!), to jeszcze ich miasto wywaliło ponad tydzień temu z szatni zastępczej !
Młodzi piłkarze też nie mają się gdzie przebierać ! Ot, taka troska o naszą młodzież...
-
- Obywatel
Ja byłem na tym czacie wczorajszym. Rzeczywiście, wiele pytań, a naprawdę niewiele konkretów. Na moje pytania w ogóle nie odpowiedział pan prezydent, trudno, spróbuje następnym razem. Za to mojemu sąsiadowi się udało i pan prezydent obiecał interwencję w sprawie ustawienia znaku zakazu wjazdu na samą starówkę. Zobaczymy, czy słowa dotrzyma przed wyborami.\
Np. Ja nie chcę, aby moją osobę ograniczyć do roli wyborcy, który wrzuca głos do urny i nic na tym nie zyskuje.
Np. Ja nie chcę, aby moją osobę ograniczyć do roli wyborcy, który wrzuca głos do urny i nic na tym nie zyskuje.
Widzisz, dostałeś niezłą lekcję demokracji w wydaniu Pana Prezydenta. Musisz się przyzwyczaić do takiego stanu rzeczy. Władza pisze to co co chce napisać, rozmawia z tymi z którymi chce rozmawiać. A jak ci nie pasi to morda w kubeł. Władza i tak zrobi swoje, niekoniecznie dla dobra społeczeństwa.
Dlatego przed wyborami warto zastanowić się na kogo oddać swój głos.
Dlatego przed wyborami warto zastanowić się na kogo oddać swój głos.
ICE In Case of Emergency, w nagłym wypadku
-
- Obywatel
Nie wiem dlaczego, ale odkąd skończyłem 13 lat, a było to baaardzo dawno temu, partia PIS nie wzbudza mojego ani nawet mojej 72 letniej babci entuzjazmu i zaufania!
Trudno byłoby mi zagłosować na człowieka, który identyfikuje się z księdzem Rydzykiem i panem Kaczyńskim, Macierewiczem, czy panią Fotygą oraz programem tej partii.
Trudno byłoby mi zagłosować na człowieka, który identyfikuje się z księdzem Rydzykiem i panem Kaczyńskim, Macierewiczem, czy panią Fotygą oraz programem tej partii.
Ad nie badz zabawny, wiele projektow inwestycji bylo juz przygotowanych i planowanych, czesc powstala za JR czy MB. Oczywiscie RŚ ma punkt za to, ze je zrealizował (tak jak np JR za przebicie, które bylo planowane od lat 70 XX), ale wiekszosc z nich nie jest nowatorska czy innowacyjna, tylko powstawała jeszcze w zamierzchlych czasach.
-
- Obywatel
Co innego tworzyć projekty, a co innego je realizować. Widocznie prezydenci z PIS-u nie sprawdzili się na swoich funkcjach , a mieszkańcy nie byli zadowoleni z ich pracy, dlatego na nich nie zagłosowali, co uważam, że wyszło na dobre miastu.Weredyk pisze:Ad nie badz zabawny, wiele projektow inwestycji bylo juz przygotowanych i planowanych, czesc powstala za JR czy MB. Oczywiscie RŚ ma punkt za to, ze je zrealizował (tak jak np JR za przebicie, które bylo planowane od lat 70 XX), ale wiekszosc z nich nie jest nowatorska czy innowacyjna, tylko powstawała jeszcze w zamierzchlych czasach.
-
- Obywatel
Weredyku i zrób to samo w stosunku do mojego komentarza Podpowiadam, że mój post nie był atakiem na Twój, ale interpretacją pewnych faktów, które tak lubisz przytaczać. Przeczytaj, przeczytaj i jeszcze raz znowu przeczytaj. Zwłaszcza puentęWeredyk pisze:Dominiku wróc i przeczytaj raz jeszcze moj post, tylko prosze dokladniej. Pozdrawiam i zycze wielu postów.