Keleos, ojjjj muszę się tutaj zgodzić
Jak kiedyś powiedziałeś, że popatrzyłeś na listę poszukiwanych i znalazłeś znajome twarze, to też popatrzyłem i nie mogłem się nadziwić
A teraz i ja ponarzekam
Bardzo chciałbym, aby na starówce został wprowadzony zakaz poruszania się pojazdów. Albo przynajmniej zrobić ją tylko i wyłącznie dla mieszkańców. Bo to co teraz się dzieje to woła o pomstę do nieba :/ Mianowicie nieraz nie mogę wejść do kamienicy. Jak się zadzwoni na straż miejską to przyjeżdżają z wielką łaską. A jak już się pojawiają to zazwyczaj jest:
-Cześć
-Cześć
-Wiesz co, bo tutaj dzwonili, że im Twoje auto przeszkadza, mógłbyś je przestawić?
-Nie nie mogę, bo nie chcę
-Ok, to pa
-Pa.
I tak jest zazwyczaj. Poza tym jedno auto stoi dzień w dzień za zakazem ruchu, ale mandatu nigdy nie dostał bo jest znajomym, że straży miejskiej.
Tak samo wjeżdżają tutaj ludzie, którzy kart parkingowych nie kupują, identyfikatorów mieszkańców nie mają i nic im się nie dzieje. Ja jak kupowałem identyfikator to i tak dostawałem mandaty bo ponoć komuś moje auto przeszkadzało :/ Teraz już tutaj nie stoję, ale inni mandatów nie dostają :/
No, to chyba tyle