Rozbudowa Sądu Okręgowego, Rejonowego i Prokuratury.
-
Autor tematu - Rhetor
KOLEJNA INWESTYCJA W TARNÓW ;-)
http://budownictwo.wnp.pl/abm-solid-wyb ... 1_0_0.html
Za chwilę pojawi się racjonalista i powie że nie widzi żadnych powiązań, a ja mam majaki To kiedy przetarg na Centrum Biurokracji?
Za chwilę pojawi się racjonalista i powie że nie widzi żadnych powiązań, a ja mam majaki To kiedy przetarg na Centrum Biurokracji?
"Ludzie którzy głosują na nieudaczników, złodziei, zdrajców i oszustów nie są ich ofiarami. Są ich wspólnikami". George Orwell
Przecież to skrzyżowanie nie było budowane z myślą, że po nim będą jeździły tylko samochody osobowe. Było ono planowane jako łącznik autostrady z drogą na Konieczną i mam taką nadzieję że zostało tak wykonane w takiej technologi, aby nie straszne mu były samochody ciężarowe.
Będzie to świetny test gwarancyjny. A jak nie zda egzaminu, to w ramach gwarancji remont za darmochę.
Wszędzie można doszukać się plusów.
Będzie to świetny test gwarancyjny. A jak nie zda egzaminu, to w ramach gwarancji remont za darmochę.
Wszędzie można doszukać się plusów.
Ostatnio zmieniony 21-09-2010, 21:49 przez suraiw, łącznie zmieniany 1 raz.
Bądź tak mało konkretny, jak to tylko możliwe, dzięki temu nikogo nie urazisz.
-
- Obywatel
- Kontakt:
Rozbudowa Sądu Okręgowego, Rejonowego i Prokuratury.
W dniu 9 czerwca 2010 r. został ogłoszony przetarg przez Sąd Okręgowy w Tarnowie pn. "Rozbudowa budynku Sądu Okręgowego i Rejonowego w Tarnowie oraz Prokuratury Okręgowej i Rejonowej w Tarnowie". W dniu dzisiejszym ukazał się komunikat o podpisaniu umowy z wykonawcą. Ponieważ nie znalazłem podobnego tematu postanowiłem go utworzyć.
Link do BIP sądu
P.S. właśnie się zorientowałem, że już coś jest na ten temat --> KOLEJNA INWESTYCJA W TARNÓW ;-)
Link do BIP sądu
P.S. właśnie się zorientowałem, że już coś jest na ten temat --> KOLEJNA INWESTYCJA W TARNÓW ;-)
-
- Rhetor
suraiw, chyba kpisz?
Naprawa gwarancyjna? Ja bym się chciał dowiedzieć na ile lat opiewa gwarancja, żeby się nie okazało, że na 2...
Naprawa gwarancyjna? Ja bym się chciał dowiedzieć na ile lat opiewa gwarancja, żeby się nie okazało, że na 2...
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD