Tina - się chwalę :)
Tina - się chwalę :)
Właśnie przyjechałem z wystawy Tina startowała w klasie szczeniąt, dostała ocenę 'wybitnie obiecująca' (czyli maks i brązowy medalik
:-D :-D :-D
:-D :-D :-D
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
Versacz: nie za dużo, ale za to treściwie - rano sucha karma (Orijen dla szczeniaków dużych ras) + witaminy i suplementy, po południu - BARF czyli surowe mięcho (wołowina albo kurczak) z kością plus warzywa plus inne różne dodatki, ew. surową rybkę.
Kato: Jasne że mam
Kato: Jasne że mam
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
Zawór gazowy ma nietypowy otwór, i nie mogę nigdzie znaleźć do niego drzwiczek (nawet takich nędznych plastikowych). Tato obiecał zrobić na wymiar, ale minęły dopiero 4 miesiące i jeszcze się decyzja nie uprawomocniła...
Gdyby ktoś wiedział GDZIE w TARNOWIE mogę zrobić takie drzwiczki (najlepiej z nierdzewki) to proszę powiedzieć.
Gdyby ktoś wiedział GDZIE w TARNOWIE mogę zrobić takie drzwiczki (najlepiej z nierdzewki) to proszę powiedzieć.