Ja nie płacze płaczą i marudzą ci którym wszystko przeszkadza a szczególnie zmianyLilith pisze:transfer, pierwsza sprawa masz przycisk edytuj. Druga skoro nie chcesz korzystać z kafejki to nie płacz nam tutaj, że masz drogo to jest naprawdę irytujące.
IS sprzedane!
transfer, nie jesteś lepszy takie są ceny w Tarnowie i pomyśl co by było lub co będzie (co jest bardziej prawdopodobne) gdy w Tarnowie zaczniemy płacić 95 zł za 6M i to jeszcze nie symetryczne łącze. Jeśli masz robić reklamę MM to przynajmniej rób ją z jajami a nie płacząc, że masz drogo. Znajdź argumenty przeciwko informacją które są tu podawane jeśli chodzi o jakość obsługi i jakość usług a nie w ten sposób bo tak to tylko irytujesz ludzi.
Nikomu nie przeszkadzają zmiany jeśli są to zmiany na dobre. Przejęcie IS przez MM nie można nazwać zmianą na dobre. Próbujesz wmówić wszystkim, że MM to super hiper świetna firma, która będzie oferowała Internet w każdym jednym domku w Tarnowie, nawet najbardziej "nie podłączalnym" i weźmie za to 19 zł abonamentu miesięcznie. Tymczasem MM to firma nastawiona tylko na zysk (tak, w IS i Zeto można było się "dogadać", a przede wszystkim załatwić praktycznie wszystko) i klientów ma tak na prawdę w poważaniu jeśli już podpisali cyrograf. Liczenie na to, że nagle zjawi się u Ciebie w instalator z MM z światłowodem w zębach jest trochę nad wymiar niepoważne. Skoro nie weszli tam z IS'u ani z Zeto to widać, że koszty okablowania przewyższają przyszły zysk.Ja nie płacze płaczą i marudzą ci którym wszystko przeszkadza a szczególnie zmiany
Jednak życzę ci abyś jednak doczekał się tam okablowania czy to MM czy innego operatora. Tego samego życzę sobie bo u mnie kabla też brak.
imć transfer prawdopodobnie jest przedstawicielem MM, który łazi po osiedlach i próbuje łapać dusze na swoje p******. Zanim się wprowadziłem, to atakował niemal za każdym razem jak zaglądałem do mieszkania - miałem wrażenie, że "filuje gdzieś zza winkla" i tylko czeka aż się ktoś pojawi w polu rażenia.
Wpuściłem go do mieszkania i usłyszałem wszystkie te farmazony, które tutaj już napisał, ze szczególnym naciskiem na wprowadzoną przez IS usługę IPTV i towarzyszącym tej usłudze spowolnieniem neta i ogólnie zamuleniem łącza.
Z jednym sobie tylko bidul nie poradził, gdy mu zadałem pytanie: dlaczego MM zamknęła w swojej skrzynce mój kabel telewizyjny, koleżkę nieco przytkało i w końcu wybąknął, że w sumie to nie zna sytuacji bo on pilnuje tematu dopiero od budowy bloku obok, który de facto został wybudowany wcześniej od mojego.
Taka jest właśnie strategia MM, przywłaszczają kable od TV, zamykają w swoich skrzynkach i np. ekipa IS nic nie może zrobić dopóki MM łaskawie nie odda kabla. Ja czekałem 2 tygodnie na podłączenie TV i dopiero gdy zadzwoniłem na infolinie MM i postraszyłem sądem, to już na drugi dzień kabel był wolny.
Przypadek czy nieuczciwa praktyka?
Wpuściłem go do mieszkania i usłyszałem wszystkie te farmazony, które tutaj już napisał, ze szczególnym naciskiem na wprowadzoną przez IS usługę IPTV i towarzyszącym tej usłudze spowolnieniem neta i ogólnie zamuleniem łącza.
Z jednym sobie tylko bidul nie poradził, gdy mu zadałem pytanie: dlaczego MM zamknęła w swojej skrzynce mój kabel telewizyjny, koleżkę nieco przytkało i w końcu wybąknął, że w sumie to nie zna sytuacji bo on pilnuje tematu dopiero od budowy bloku obok, który de facto został wybudowany wcześniej od mojego.
Taka jest właśnie strategia MM, przywłaszczają kable od TV, zamykają w swoich skrzynkach i np. ekipa IS nic nie może zrobić dopóki MM łaskawie nie odda kabla. Ja czekałem 2 tygodnie na podłączenie TV i dopiero gdy zadzwoniłem na infolinie MM i postraszyłem sądem, to już na drugi dzień kabel był wolny.
A ja zareklamuję promocję w MM ! Osoby, które posiadają umowę na czas nieokreślony, podpisując na nowo umowę na 12 lub 24 miesiące otrzymują zniżkę w wysokości kolejno 10 i 15zł przez czas trwania umowy . Zawsze to jakaś oszczędność. Pewnie zaraz się rozpiszecie, że MM chce zatrzymać klientów etc. Przedłużyłem umowę o 24 miesiące w ramach promocji bo i tak nie ma innej lepszej alternatywy. Takim oto sposobem rachunek za neta przychodzi na kwotę 50zł, a nie 65.
niewiem kim jesteś ani z kim mnie mylisz ale masz fantazję...Baxon pisze:imć transfer prawdopodobnie jest przedstawicielem MM, który łazi po osiedlach i próbuje łapać dusze na swoje p******. Zanim się wprowadziłem, to atakował niemal za każdym razem jak zaglądałem do mieszkania - miałem wrażenie, że "filuje gdzieś zza winkla" i tylko czeka aż się ktoś pojawi w polu rażenia.
transfer nie ma to jak rzeczowa dyskusja. Akurat przy meblach fantazja jest wskazana ;p - kulą w płot...
Cały czas udowadniasz, że jesteś z MM, a wiarygodność straciłeś już dawno.
Zapytaj tych mieszkańców nowych bloków przy Marynarki Wojennej, którzy wybrali kablówkę od IS, ile czasu czekali zanim im podłączono telewizję. Mówię o telewizji bo z internetem nie było problemów. Moi sąsiedzi czekali minimum tydzień dopóki ktoś im nie udostępnił ich kabla, który jest zamknięty w skrzynce MM pod schodami.
Transfer ja to przerobiłem na własnej skórze, a nie na szkoleniu sprzedażowym.[/b]
Zapytaj tych mieszkańców nowych bloków przy Marynarki Wojennej, którzy wybrali kablówkę od IS, ile czasu czekali zanim im podłączono telewizję. Mówię o telewizji bo z internetem nie było problemów. Moi sąsiedzi czekali minimum tydzień dopóki ktoś im nie udostępnił ich kabla, który jest zamknięty w skrzynce MM pod schodami.
Transfer ja to przerobiłem na własnej skórze, a nie na szkoleniu sprzedażowym.[/b]
Masz rację bez sensu dyskusję tyb bardziej że ja nie estem tu stroną.Baxon pisze:transfer nie ma to jak rzeczowa dyskusja. Akurat przy meblach fantazja jest wskazana ;p - kulą w płot...