IS sprzedane!

Co byśmy bez nich zrobili? Masz problem ze sprzętem? Chcesz kupić grę? Tutaj jest odpowiednie miejsce na takie tematy.
ODPOWIEDZ

Ravir
Rhetor

Post autor: Ravir »

Zwykły Polsat jest - mi zależalo najbardziej na Discovery i NG - a te mam. Z informacyjnych ogladam TVN24 i zwykły TVN, czasem tylko oglądam na Polsat i TVP.

Porównując oferty na dziś dla mnie najlepiej wypada MM - dla tego się zdecydowałem.
9000 ml A Rh-

halford
Rhetor

Post autor: halford »

Słyszałem, że MM już zaczęła jazdę cenową i na osiedlach gdzie dotychczas było IS proponuję nowym klientom superszybki Internet 2 Mb/s w cenie 50 zł...

transfer
Obywatel

Post autor: transfer »

ClNEK pisze:
Ravir pisze:
Ogólnie za podobną cenę - w TTK 19 a w MM 21 - mam duzo większą liczbę kanałów i zdecydowanie lepszą jakość obrazu.

Zdaje się, że w MM nie ma polsatów ???
A ja mam nieszczesna kablówke za 29,9 i co chwila programy sie zmieniaja a do tego zacinaja. Kiedy Multimedia zaadoptuje centrum Tarnowa bo denerwuja mnie ceny 61 za internet i 29.9 za kiepska kablówkę

Awatar użytkownika

LordRuthwen
Rhetor

Post autor: LordRuthwen »

Uprasza się o nie karmienie trolla.

Lilith
Proedroj

Post autor: Lilith »

transfer, skoro Cię denerwuje to zrezygnuj i nie płać ani za internet ani za telewizję w końcu bez tego da się żyć a i kafejki internetowe są więc problemu nie będzie :).

Awatar użytkownika

Goscinny
Rhetor

Post autor: Goscinny »

no, ale on w ten sposób zachęca do przejścia do MM. Na prowizji jest u nich.

Cubaza
Rhetor

Post autor: Cubaza »

To ja się zapytam czy MM weźmie i zmieni infrastrukturę w ścisłym centrum Tarnowa. Mianowicie za czasów IS nie można było mieć telewizji w centrum. Czy MM coś zmieni aby można ją było mieć?

halford
Rhetor

Goscinny pisze:no, ale on w ten sposób zachęca do przejścia do MM. Na prowizji jest u nich.
A jak przejdzie to jeszcze dostanie prowizje od samego siebie :D

Cubaza

Ja bym na to specjalnie nie liczył. Klientów w ścisłym centrum pewnie za wielu nie ma, a jeśli już są to większości to biura, sklepy itp. Tam potrzebny jest tylko net/tel. Koszt położenia światłowodów pewnie byłby ogromny, w centrum wszędzie jest kostka/asfalt/beton więc praktycznie nie ma możliwości kopania.

transfer
Obywatel

Lilith pisze:transfer, skoro Cię denerwuje to zrezygnuj i nie płać ani za internet ani za telewizję w końcu bez tego da się żyć a i kafejki internetowe są więc problemu nie będzie :).
W moim fachu internet w kafejkach nie wchodzi w grę

transfer
Obywatel

Cubaza pisze:To ja się zapytam czy MM weźmie i zmieni infrastrukturę w ścisłym centrum Tarnowa. Mianowicie za czasów IS nie można było mieć telewizji w centrum. Czy MM coś zmieni aby można ją było mieć?
Tak na prowizji wirtualnej

transfer
Obywatel

halford pisze:
Goscinny pisze:no, ale on w ten sposób zachęca do przejścia do MM. Na prowizji jest u nich.
A jak przejdzie to jeszcze dostanie prowizje od samego siebie :D

Cubaza

Ja bym na to specjalnie nie liczył. Klientów w ścisłym centrum pewnie za wielu nie ma, a jeśli już są to większości to biura, sklepy itp. Tam potrzebny jest tylko net/tel. Koszt położenia światłowodów pewnie byłby ogromny, w centrum wszędzie jest kostka/asfalt/beton więc praktycznie nie ma możliwości kopania.
W centrum mieszka duzo rodzin więc niech się starają

halford
Rhetor

Transfer, słyszałeś o opcji "Edytuj" ?

Cubaza
Rhetor

Post autor: Cubaza »

Straż miejska mogła kłaść światłowody pod kamery to firma internetowa nie będzie mogła :P Fakt, że część światłowodów idzie w ziemi a część jest w powietrzu, ale jednak ;)

halford
Rhetor

Straż miejska mogła kłaść światłowody
Zakładam, że SM miała ułatwione zadanie pod względem zezwoleń. Światłowody w powietrzu po budynkach wymagają mnóstwo zezwoleń, itp. Sprawa nie jest taka łatwa, nie mniej mam nadzieje, że kiedyś każdy będzie miał swój światłowód w domu :)

Lilith
Proedroj

Post autor: Lilith »

transfer, pierwsza sprawa masz przycisk edytuj. Druga skoro nie chcesz korzystać z kafejki to nie płacz nam tutaj, że masz drogo to jest naprawdę irytujące.

ODPOWIEDZ