IS sprzedane!
A ja mam nieszczesna kablówke za 29,9 i co chwila programy sie zmieniaja a do tego zacinaja. Kiedy Multimedia zaadoptuje centrum Tarnowa bo denerwuja mnie ceny 61 za internet i 29.9 za kiepska kablówkęClNEK pisze:Ravir pisze:
Ogólnie za podobną cenę - w TTK 19 a w MM 21 - mam duzo większą liczbę kanałów i zdecydowanie lepszą jakość obrazu.
Zdaje się, że w MM nie ma polsatów ???
-
- Rhetor
Uprasza się o nie karmienie trolla.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
A jak przejdzie to jeszcze dostanie prowizje od samego siebieGoscinny pisze:no, ale on w ten sposób zachęca do przejścia do MM. Na prowizji jest u nich.
Cubaza
Ja bym na to specjalnie nie liczył. Klientów w ścisłym centrum pewnie za wielu nie ma, a jeśli już są to większości to biura, sklepy itp. Tam potrzebny jest tylko net/tel. Koszt położenia światłowodów pewnie byłby ogromny, w centrum wszędzie jest kostka/asfalt/beton więc praktycznie nie ma możliwości kopania.
W centrum mieszka duzo rodzin więc niech się starająhalford pisze:A jak przejdzie to jeszcze dostanie prowizje od samego siebieGoscinny pisze:no, ale on w ten sposób zachęca do przejścia do MM. Na prowizji jest u nich.
Cubaza
Ja bym na to specjalnie nie liczył. Klientów w ścisłym centrum pewnie za wielu nie ma, a jeśli już są to większości to biura, sklepy itp. Tam potrzebny jest tylko net/tel. Koszt położenia światłowodów pewnie byłby ogromny, w centrum wszędzie jest kostka/asfalt/beton więc praktycznie nie ma możliwości kopania.