Tarnów - miasto przyjazne rowerzystom.

Wiadomości "z miasta".
ODPOWIEDZ

trix
Rhetor

Post autor: trix »

angelo pisze:Zbierzcie się ze swoimi rowerami przed Urzędem Miejskim za dwadzieścia siódma i zablokujcie wejście na godzinę. Jak się 80% urzędników spóźni do pracy to może to do kogoś trafi.
Chyba żartujesz. Będą się cieszyć że nie byli w robocie.

Jak widzę dyskusja stacza się w jedną stronę: kierowcy narzekają na rowerzystów i odwrotnie, a władza się cieszy że głupi lud skacze sobie wzajemnie do gardeł, a oni mają spokój. Fantastycznie.
Szmaciak chce władzy nie dla śmichu, lecz dla bogactwa, dla przepychu, chce mieć tytuły, forsę, włości i w nosie przyszłość ma ludzkościĄ - Tow Szmaciak.

Keleos
Rhetor

Post autor: Keleos »

To nie komentuj tylko coś zrób. Zrób coś "władzy".

Cubaza
Rhetor

Post autor: Cubaza »

Mi się zawsze wydawało, że po to jest forum. Żeby wymieniać między sobą informacje/komentarze/zażalenia/radości/smutki. Czyli zasada forum została zachowana.
Nigdy nie zdarzy się tak żeby wszystkim dogodzić :P Będziemy rozmawiać o drożdżówkach to i tak się okaże, że ktoś lubi z serem a inny z dżemem :P I wtedy piekarze będą się cieszyć :P

trix
Rhetor

Post autor: trix »

Cubaza, nie o to mi chodziło. Chciałem delikatnie zwrócić uwagę że nie w tym jest pies pogrzebany.

Keleos, zrobiłem, głosowałem w wyborach. Niestety na marsze nie mam czasu ostatnio; buduję polski socjalizm :P.
Szmaciak chce władzy nie dla śmichu, lecz dla bogactwa, dla przepychu, chce mieć tytuły, forsę, włości i w nosie przyszłość ma ludzkościĄ - Tow Szmaciak.

Cubaza
Rhetor

trix pisze:Cubaza, nie o to mi chodziło. Chciałem delikatnie zwrócić uwagę że nie w tym jest pies pogrzebany.
Wiem wiem ;) Tyle, że tak jak mówię :P Ja mam swoje zdanie na ten temat ;) To znaczy nie chodzi mi o ścieżki, bo tutaj zgadzam się z rowerzystami, że nie należą one do super ekstra i w ogóle. Nie zgadzam się ze sposobem w jaki próbują zwrócić na siebie uwagę :)

kholbee
Prytan

Post autor: kholbee »

Wy tu gadu, gadu, a w piątek powtórka :)

Cubaza
Rhetor

kholbee, no i? Mam zmienić zdanie, czy jak :P

kholbee
Prytan

Post autor: kholbee »

Cubaza, nie masz nic zmieniać, co najwyżej trasę przejazdu w piątek o 16 :)

Keleos
Rhetor

Terroryści.

Cubaza
Rhetor

kholbee pisze:Cubaza, nie masz nic zmieniać, co najwyżej trasę przejazdu w piątek o 16 :)
To będę musiał iść i poprosić kierowcę autobusu o zmianę trasy bo blokują skrzyżowanie.
Nie możecie sobie o północy blokować?

Keleos
Rhetor

Cubaza - kijek w dłoń i będziemy blokować... szprychy :mrgreen:

Cubaza
Rhetor

Goscinny pisze:Cubaza, nie możesz jechać innym autobusem? Albo o innej godzinie?
Mógłbym. Pewnie, że bym mógł jechać i innym autobusem i o innej godzinie, ale dlaczego ja mam ustępować ?
Cubaza - kijek w dłoń i będziemy blokować... szprychy :mrgreen:
Ale by się zdziwili ;) Idzie sobie taki a tutaj bach!!! i spadł ;)
P.S. dzisiaj rowerzysta jechał pod prąd ulicą Bema. Przejechał odcinek od Urszulańskiej do Krakowskiej. Cały czas pod prąd po ulicy ;) Albo chciał pokazać jaki to nie jest ważny, albo założył się z kimś, że uda mu się przejechać tą trasę wkurzając innych..

Awatar użytkownika

Goscinny
Rhetor

Post autor: Goscinny »

Cubaza pisze:dlaczego ja mam ustępować ?
No właśnie - dlaczego my mamy ustępować?

Keleos
Rhetor

Bo autobus nie jest powodem Waszych problemów ze ścieżkami, podczas gdy Wasze chamstwo (znaczy się 'strajk') będzie powodem problemów autobusu z przejazdem.

ODPOWIEDZ