Centrum Handlowe Gemini Park

Coś budują? Coś wyburzają? Masz jakieś własne pomysły (nawet futurystyczne)? Tutaj jest miejsce dla ciebie
ODPOWIEDZ

halford
Rhetor

Post autor: halford »

Keleos pisze:a będzie kino? : D
Ponoć Multikino ma być ;P

Cubaza
Rhetor

Post autor: Cubaza »

Wszystkie klimatyzatory, cała wentylacja itp. To wszystko jest na dachu ;) Owszem da się to podnieść wszystko, ale wątpię, że to by przeszło ;)

Awatar użytkownika

gushman
Rhetor

Post autor: gushman »

Navyy, narysuj nam tu sprytnie dodatkowe piętro z kinem proszę. :) Tylko obawiam się, że zaraz po opublikowaniu takiego planu ludzie mogliby stanąć pod Gemini w kolejce po pierwsze bilety. :)
900 ml, grupy krwi nie pamiętam

Cały Tarnów na Facebooku

Awatar użytkownika

gushman
Rhetor

Do galerii w tym momencie zablokowane wszystkie drogi dojazdowe. Trochę to dziwne, bo skoro ci wszyscy ludzie mają samochody, to po co im kolejny. ;)

Cały Tarnów na Facebooku

Keleos
Rhetor

Post autor: Keleos »

I tak wiemy że wygram Ja... mam nadzieję, że losujecie z książki telefonicznej, bo nie otrzymałem nigdy żadnego kuponu ; D

Awatar użytkownika

BIGer
Proedroj

Post autor: BIGer »

Naiwnie licząc na wylosowanie wrzuciłem kilka kuponów więc wybrałem się na losowanie. Organizacja całego przedsięwzięcia dosyć udana, ochrona rozstawiona tu i tam wydawała się być dobrze zorientowana w swojej robocie. Natomiast para prowadzących całą imprezę sprawiała wrażenie jakby pierwszy raz trzymała mikrofon, miotała się po scenie bez celu i udawała że są dowcipni i zabawni - koszmar. Procedura losowania tragicznie zorganizowana, wyciągali karteczki, a o tym kto jest na kuponie można było się dowiedzieć dopiero kilkanaście minut później, po wyczytaniu zwycięzcy 5 min na kontakt z organizatora z wylosowanym i dopiero kolejne nazwisko. nie wiem co na celu miało przeciąganie tego losowania, było zimno, ludzie marzli, kicha... Po kilkunastu minutach zrezygnowałem i poszedłem do Castoramy na zakupy.
BIGer
"Wyzwolona energia atomu zmieniła wszystko z wyjątkiem naszego sposobu myślenia."
— Albert Einstein

Awatar użytkownika

gushman
Rhetor

Taki regulamin. Na pierwszym losowaniu - w weekend otwarciowy - było identycznie. Wylosowany musiał być obecny na losowaniu żeby móc odebrać nagrodę. Inaczej raczej nie dało się tego zorganizować.

Cały Tarnów na Facebooku

faleQ
Archont
Kontakt:

Post autor: faleQ »

To po co na kuponie trzeba było umieścić numer telefonu :?: I jeśli dobrze pamiętam, to była też rubryka na maila. Można było to w łatwy sposób zrobić. Wylosować, ogłosić nazwiska, obecni by odebrali nagrody, a nieobecnych poinformować przez telefon.

Awatar użytkownika

gushman
Rhetor

Widziałem już sporo tego typu konkursów i w większości obecność wylosowanej osoby była obowiązkowa.

Wypełniając i wrzucając kupon do urny akceptujesz regulamin. Chcesz wygrać - musisz być w miejscu ogłoszenia wyników. Samochód każdy by chciał, ale troszkę się dla tego poświęcić to już nie ma kto? :)

Cały Tarnów na Facebooku

ClNEK
Archont

Post autor: ClNEK »

Kto był na losowaniu ten widział jakie tłumy ludzi przybyły. Zapewne większość z tych ludzi przy okazji coś kupiła a tak to by wylosowali po cichu, ludzie by się nie zlecieli, swojej kasy w sklepach by nie zostawili.

Awatar użytkownika

Beaver
Rhetor

Post autor: Beaver »

MA ktos zdjecia jak wygladalo miejsce gdzie jest Galeria przed jakakolwiek budowa ?
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau

Awatar użytkownika

gushman
Rhetor

Wydaje mi się, choć pewności nie mam, że na Google Earth znajdziesz te tereny jeszcze w stanie dziewiczym.

Cały Tarnów na Facebooku

Deto
Thesmothetai
Kontakt:

Post autor: Deto »

gushman pisze:Wydaje mi się, choć pewności nie mam
8)

bobasek
Proedroj

Post autor: bobasek »

I gdzie te tłumy, które miały zasilić ten wspaniały obiekt? Byłem 1,5 tygodnia temu w piątek wieczorem, tłumów nie widziałem. Byłem 2 dni temu też takowych nie spotkałem. Trochę ludzi się kręciło ale już z firmowymi reklamówkami to jakoś nie uświadczyłem. Powtórka z GT? :P

Cubaza
Rhetor

Post autor: Cubaza »

bobasek, nie bardzo ;) Tam w ciągu godziny w weekend jest tyle ludzi co przez tydzień w GT :P Nie wydaje mi się, że będzie powtórka z rozrywki ;)
Po prostu w złych godzinach przychodziłeś :P Pewnie akurat wszystkich wyganiali z galerii ;)

ODPOWIEDZ