Co z tego że jeden, przecież tam nie ma prawa być tłumów bo "Maki są dobre przy dworcach i lotniskach" a ten jeden Mak jest z dala od nich, nie przewijają się tam też obcokrajowcy, no i przede wszystkim "na tarnowianach (zasługa frazesa) Maki nie robią zbytniego wrażenia". Jak były dwa Maki to ten jeden też na brak ludzi nie narzekał, nie przypadkowo się rozbudował. Więc albo pleciesz od rzeczy albo do tego Maka zjeżdżają lotniskowe autobusy z Balic...Keleos pisze:Są tłumy, bo już został tylko 1 Mak.
Widziałeś tłumy na Katedralnej? Ja tam tłumów od kilku dobrych lat nie widziałem. Wręcz pustki.
Centrum Handlowe Gemini Park
Co miesiąc do Maca na dole przyjeżdżała, nie wiem czy dalej przyjeżdża, wycieczka z Włoch. Co miesiąc tam przyjeżdżali.Roberto pisze:nie przewijają się tam też obcokrajowcy,
Mac na dole rozbudował się kiedy już dawno temu było wiadomo, że zostanie tylko jeden A, że nie mogli sobie pozwolić na to aby nie było żadnego, to go zamknęli dopiero po otwarciu odnowionego na doleRoberto pisze:Jak były dwa Maki to ten jeden też na brak ludzi nie narzekał, nie przypadkowo się rozbudował.
A mac na górze sam sobie strzelał w kolano niestety
Bzdury... Dowód, że MD może być w dwuch miejscach na raz i mu się powodzi. Przykład z miast porównywalnych:
Koszalin
Gorzów Wlkp.
Zielona Góra
Elbląg
itd.
Za macdonalds.pl
Wszystkie miasta z wyżej wymienionych i nie tylko mają MD koło stacji, ale również w CH, lub w centrum miasta.
P.S. Co sądzicie o moim uaktualnionym planie?
Koszalin
Gorzów Wlkp.
Zielona Góra
Elbląg
itd.
Za macdonalds.pl
Wszystkie miasta z wyżej wymienionych i nie tylko mają MD koło stacji, ale również w CH, lub w centrum miasta.
P.S. Co sądzicie o moim uaktualnionym planie?
Nie chodziłeś w odpowiednich momentach Mianowicie po żużlu to drzwi nie mogły się zamknąć, na wycieczkach też, na przerwach w gim 11 oraz technikum na Szujskiego też. Tak, że ruch tam był Większy niż na górzeKeleos pisze:Widziałeś tłumy w Maku koło Shella gdy funkcjonowały 2 maki? Ja nie. A koło shella minimum 2x w tygodniu chodziłem. Byli klienci. Ale do tłumów im było daleko.
-
- Rhetor