Tarnów Gastronomia
Tarnów Gastronomia
Zakładam wątek o inwestycjach gastronomicznych w Tarnowie. Miło będzie też jak ktoś będzie umieszczał fotorelacje.
Umieszczam również ankietę w której możecie głosować na lokal jakiego wam brakuje w Tarnowie (można wybrać 3 lokale).
Umieszczam również ankietę w której możecie głosować na lokal jakiego wam brakuje w Tarnowie (można wybrać 3 lokale).
Re: Tarnów Gastronomia
A jest jakaś przeprowadzana/planowana?Navyy pisze:Zakładam wątek o inwestycjach gastronomicznych w Tarnowie.
Pizzeria Da Grasso. Jakkolwiek jakoś pizzy w mieście ostatnio się poprawiła, to jeszcze nie to co bym chciał. Jadłem w najróżniejszych pizzeriach, ale najlepsza wg. mnie jest właśnie ta sieć.
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM
-
- Archont
Navyy, ty się dobrze czujesz? Atrakcyjne? Buhahahahha. Jeżeli byłby ktoś chętny to mogę odradzić i skutecznie zniechęcić . Znam ludzi, którzy na gastronomicznej franczyzie potracili grube pieniądze...Navyy pisze:Jeżeli byłby ktoś chętny, to dość atrakcyjne oferty franczyzowe mają takie sieci jak Subway i Pizza Dominium. Inne sieci rownież dają taką możliwość, jednak trzeba umieć ponegocjować z nimi.
Taniej i lepiej jest stworzyć własną markę. Na pewno lepszą niż te, do których podałeś linki. (no może poza McD). Pozostaje jeszcze tylko know-how. Ale i to da się w łatwy sposób rozwiązać.
Ten temat poruszyłem tutaj: http://www.agora.tarnow.pl/viewtopic.php?t=936 Chociaż żadnych sznaucerów tam nie widziałem.