Centrum Handlowe Gemini Park

Coś budują? Coś wyburzają? Masz jakieś własne pomysły (nawet futurystyczne)? Tutaj jest miejsce dla ciebie
ODPOWIEDZ

Roberto
Archont

Post autor: Roberto »

Keleos pisze:Są tłumy, bo już został tylko 1 Mak.

Widziałeś tłumy na Katedralnej? Ja tam tłumów od kilku dobrych lat nie widziałem. Wręcz pustki.
Co z tego że jeden, przecież tam nie ma prawa być tłumów bo "Maki są dobre przy dworcach i lotniskach" a ten jeden Mak jest z dala od nich, nie przewijają się tam też obcokrajowcy, no i przede wszystkim "na tarnowianach (zasługa frazesa) Maki nie robią zbytniego wrażenia". Jak były dwa Maki to ten jeden też na brak ludzi nie narzekał, nie przypadkowo się rozbudował. Więc albo pleciesz od rzeczy albo do tego Maka zjeżdżają lotniskowe autobusy z Balic...

Cubaza
Rhetor

Post autor: Cubaza »

Roberto pisze:nie przewijają się tam też obcokrajowcy,
Co miesiąc do Maca na dole przyjeżdżała, nie wiem czy dalej przyjeżdża, wycieczka z Włoch. Co miesiąc tam przyjeżdżali.
Roberto pisze:Jak były dwa Maki to ten jeden też na brak ludzi nie narzekał, nie przypadkowo się rozbudował.
Mac na dole rozbudował się kiedy już dawno temu było wiadomo, że zostanie tylko jeden ;) A, że nie mogli sobie pozwolić na to aby nie było żadnego, to go zamknęli dopiero po otwarciu odnowionego na dole :P
A mac na górze sam sobie strzelał w kolano niestety :P

Keleos
Rhetor

Post autor: Keleos »

Widziałeś tłumy na Katedralnej?

Widziałeś tłumy w Maku koło Shella gdy funkcjonowały 2 maki? Ja nie. A koło shella minimum 2x w tygodniu chodziłem. Byli klienci. Ale do tłumów im było daleko.

Stąd jeśli Mak chciałby mieć klientów z GP, to musiałby zamknąć się przy Shellu.

Roberto
Archont

Post autor: Roberto »

Keleos pisze:Widziałeś tłumy na Katedralnej?
Keleos pisze:Widziałeś tłumy na Katedralnej?
Napisz to jeszcze siedemnaście razy, może w końcu ktoś uwierzy, że Katedralna jest papierkiem lakmusowym upodobań kulinarnych tarnowian :lol:

Navyy
Prytan

Post autor: Navyy »

Bzdury... Dowód, że MD może być w dwuch miejscach na raz i mu się powodzi. Przykład z miast porównywalnych:

Koszalin
Gorzów Wlkp.
Zielona Góra
Elbląg

itd.

Za macdonalds.pl

Wszystkie miasta z wyżej wymienionych i nie tylko mają MD koło stacji, ale również w CH, lub w centrum miasta.

P.S. Co sądzicie o moim uaktualnionym planie?

Keleos
Rhetor

Roberto - gdybyś odpowiedział na pytanie to bym nie musiał go powtarzać.

Awatar użytkownika

gushman
Rhetor

Post autor: gushman »

Navyy pisze:P.S. Co sądzicie o moim uaktualnionym planie?
Nie chcesz wiedzieć i póki co wszyscy byli na tyle grzeczni żeby Ci tego nie powiedzieć prosto z mostu. :)

Navyy
Prytan

Post autor: Navyy »

Wiem, że to abstrakcja ;p Ale chodzi mi o to, czy takie zestawienie podobałoby się wam.

trix
Rhetor

Post autor: trix »

Navyy, czemu nie ma sklepów sportowych :P, za mało bielizny damskiej :P.
Szmaciak chce władzy nie dla śmichu, lecz dla bogactwa, dla przepychu, chce mieć tytuły, forsę, włości i w nosie przyszłość ma ludzkościĄ - Tow Szmaciak.

ClNEK
Archont

Post autor: ClNEK »

Navyy pisze:Policzyłem nawet powierzchnie największych nowoutworzonych najemców:

ZARA: 1 408 m2
TK MAXX: 988 m2
New Yorker: 973 m2
Reserved: 963 m2
Cubus: 732 m2
KappAhl: 722 m2
CARRY: 552 m2
Ty grasz w jakaś nowa grę o galeriach handlowych ??

Cubaza
Rhetor

Post autor: Cubaza »

Keleos pisze:Widziałeś tłumy w Maku koło Shella gdy funkcjonowały 2 maki? Ja nie. A koło shella minimum 2x w tygodniu chodziłem. Byli klienci. Ale do tłumów im było daleko.
Nie chodziłeś w odpowiednich momentach :P Mianowicie po żużlu to drzwi nie mogły się zamknąć, na wycieczkach też, na przerwach w gim 11 oraz technikum na Szujskiego też. Tak, że ruch tam był ;) Większy niż na górze :P

Keleos
Rhetor

Tyle to ja też mówię: na dole większy ruch niż na górze, bowiem na górze była zapaść.

Dobrze, że wymieniłeś grupy klienckie. Tych grup nie będzie w GP.

Awatar użytkownika

Baxon
Thesmothetai

Post autor: Baxon »

Navyy pisze:
P.S. Co sądzicie o moim uaktualnionym planie?
Wakacje się skończyły już ponad tydzień temu. Pora odrobić zadanie i zastrugać kredki oraz ładnie się wyspać bo jutro do szkoły trzeba iść.

Dorota1975
Rhetor

Post autor: Dorota1975 »

na pewno Bereshka? może jednak Bershka?
A na tym nowym planie brakuje mi Wojasa i empiku ;)

Byłam dziś w GP (trzeci raz od otwarcia) i tak się zastanawiam jak długo będzie tam księgarnia. Za każdym razem nie widzę w księgarni innych osób niż obsługa...

Awatar użytkownika

gushman
Rhetor

Post autor: gushman »

Będzie tyle, ile umowa przewiduje. :)

Swoją drogą: otwieranie księgarni w galerii handlowej to jakaś utopia. Płacić kilkanaście czy kilkadziesiąt euro za metr i próbować pokryć tę opłatę z zysków ze sprzedaży książek? Czyste szaleństwo.
900 ml, grupy krwi nie pamiętam

Cały Tarnów na Facebooku

ODPOWIEDZ