Centrum Handlowe Gemini Park
Chyba najwyższy czas przesunąć wątek do działu "Humor".
PS Navyy, Twoje plany mają jedną zasadniczą wadę: są zrobione na planie jakiejś prostackiej i z grubsza ciosanej galerii. Nie można było pofatygować się ciut bardziej i wykorzystać... żeby nie przesadzić... z niewiele przymierzając... Blue City (tam jest fontanna!!!)? Przecież w żonglowaniu najemcami nie stosujesz żadnych limitów.
PS Navyy, Twoje plany mają jedną zasadniczą wadę: są zrobione na planie jakiejś prostackiej i z grubsza ciosanej galerii. Nie można było pofatygować się ciut bardziej i wykorzystać... żeby nie przesadzić... z niewiele przymierzając... Blue City (tam jest fontanna!!!)? Przecież w żonglowaniu najemcami nie stosujesz żadnych limitów.
Będzie na pewno, spokojnie zmieści się na parkingu przed obiektem. Ciekawe tylko czy Rafał Sonik zdecyduje się zaprezentować swojego quada przed tegorocznym Dakarem? Studio Dakar też pewnie będzie jako miły dodatek do zakupów podczas styczniowych wyprzedażygushman pisze:Kto wie, kto wie. Przed bielskim Gemini lodowisko w zeszłą zimę było. Plaża w lecie zresztą też.
Oto finalny plan: ;p
Mam jeszcze wersje nie gospodarowane jakby ktoś chciał się pobawić ;p
P.S. Niech ktoś umieści adres e mail do osoby, która zajmowała się komercjalizacją gemini. Wyślę jej to
Mam jeszcze wersje nie gospodarowane jakby ktoś chciał się pobawić ;p
P.S. Niech ktoś umieści adres e mail do osoby, która zajmowała się komercjalizacją gemini. Wyślę jej to
Ostatnio zmieniony 12-09-2010, 13:07 przez Navyy, łącznie zmieniany 2 razy.
Policzyłem nawet powierzchnie największych nowoutworzonych najemców:
ZARA: 1 408 m2
TK MAXX: 988 m2
New Yorker: 973 m2
Reserved: 963 m2
Cubus: 732 m2
KappAhl: 722 m2
CARRY: 552 m2
Ogólnie galeria miałaby 50 najemców, jednak byliby oni znacznie lepiej dobrani i zadowoliliby wszystkich.
P.S. Sklepy znajdujące się na dole miałyby bezpośrednie wejście od strony schodów.
ZARA: 1 408 m2
TK MAXX: 988 m2
New Yorker: 973 m2
Reserved: 963 m2
Cubus: 732 m2
KappAhl: 722 m2
CARRY: 552 m2
Ogólnie galeria miałaby 50 najemców, jednak byliby oni znacznie lepiej dobrani i zadowoliliby wszystkich.
P.S. Sklepy znajdujące się na dole miałyby bezpośrednie wejście od strony schodów.