Prezydent Tarnowa 2010-2014
-
- Archont
Dla wszystkich ??. Słuchaj jak Ty chcesz być niewolnikiem to proszę bardzo, ALE JA NIE !!!!!!. W zasadzie to masz racje, teraz norma jest nienormalnością.
Szmaciak chce władzy nie dla śmichu, lecz dla bogactwa, dla przepychu, chce mieć tytuły, forsę, włości i w nosie przyszłość ma ludzkościĄ - Tow Szmaciak.
-
Autor tematu
Sadze, ze byc moze jeszcze gra sie toczy o brak jego kandydowania:) Zapewne tegie umysly dwoja sie i troja, zeby nie startował i wtedy majac 2 kandydatów wszystko rozegra sie w 1 rundzie. Byc moze za stanowisko Wiceprezydenta pomimo nikłej szansy na reelekcje. Jakubie jest taka opcja?:)
PS Jakubie gratuluje obronców:)
PS Jakubie gratuluje obronców:)
-
- Rhetor
-
- Rhetor
- Kontakt:
To, że nie pisuję nie znaczy, że tu nie bywam! Z resztą można każdego dnia sprawdzać datę ostatniego logowania! Mam taką zasadę, że nie idę spać jeśli mam jakiś post nieprzeczytany na forum! Także jestem na bieżąco!suraiw pisze:To może rzadziej ostatnio zaglądający tutaj Jakub Kwaśny wyjaśni tą kwestię, czy jest oficjalnie kandydatem SLD na prezydenta miasta Tarnowa, czy tylko jest kandydatem na kandydata?
Ja decyzję podjąłem! Odpowiedziałem tym samym na liczne głosy poparcia zarówno z grona członków SLD jak również mieszkańców Tarnowa. Wszystko wyjaśni się w czwartek zapraszam tym samym na spotkanie z Grzegorzem Napieralskim - 9.09.2010 , g.17.00 Restauracja Pasaż!
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
-
Autor tematu
A szkoda, bo dotychczas Jakub Kwasny nie zrobil chociazby 10 % tego co dotychczas dla mieszkancow Tarnowa uczynił Jacek Łabno (vide chociazby zniweczenie planów wprowadzenia podatku od deszczu, ktory uderzylby we wszystkich mieszkancow Tarnowa czy jego udzial w pracach zarzadu w latach 1998-2002). Adamie czas najwyzszy zaczac rozrozniac prace merytoryczna i skuteczna, od skutecznej autoprezentacji i udzialu w kilku medialnych akcjach. Oczywiscie Jakub jest mlody i wiele przed nim:) Oby z nawiazka zrobil w przyszlosci wiecej ile Ci, ktorych tak probujesz dezawuowac.ad2222 pisze:Wiesz, widocznie zasłużył. Radnego Łabno bym nie bronił...Weredyk pisze:PS Jakubie gratuluje obronców:)
Tak tak, dodaj do tego dendrologiczne ukierunkowanie Radnego, i będzie super luks.
ps: a nie wiem czy wiesz na czym miał polegać ten 'podatek od deszczu'? I kogo dotyczyłby? 10%? To chyba nie wiem o 99% działań Radnego Łabno. No bo - niby skąd? Chyba, że ten pragnie pozostać anonimowym działaczem.
ps: a nie wiem czy wiesz na czym miał polegać ten 'podatek od deszczu'? I kogo dotyczyłby? 10%? To chyba nie wiem o 99% działań Radnego Łabno. No bo - niby skąd? Chyba, że ten pragnie pozostać anonimowym działaczem.
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
Rozumiem że to jakiś żart jest .... czasem wypadałoby się zastanowić nad tym co się pisze .... swoją droga widać po tobie że jesteś jakiś nerwowy bo wybory coraz bliżej .Weredyk pisze:A szkoda, bo dotychczas Jakub Kwasny nie zrobil chociazby 10 % tego co dotychczas dla mieszkancow Tarnowa uczynił Jacek Łabno
-
Autor tematu
Adamie
Informacje dotyczące podatku od deszczu - autorska inicjatywa J. Łabno http://tarnow.naszemiasto.pl/archiwum/1 ... ,id,t.html
Każdy właściciel domu byłby zobligowany do placenia tegoż podatku.
Kilka szkół także zostało utrzymanych wskutek jego interwencji do organów nadzorczych na prosbę rodziców.
Ulotki - prawda kole w oczy. Wiceprezydent J. Łabno w 1998-2002 miał wydatny udział w realizacji szeregu inwestycji w trakcie kadencji 1998-2002 r. Jakub Kwasny na razie doprowadził do powstania kilku placy zabaw i porozdawał troche okolicznosciowych prezerwatyw, plynów do naczyn czy kwiatków. Zatem moje wnioski były całkowicie słuszne, moze nawet przesadziłem z zaslugami Kuby. Dlatego nie przecenialbym jego dokonan:) Moze bedzie mial jeszcze szanse sie wykazac i faktycznie uczyni dla Tarnowa cos wartosciowego.
Informacje dotyczące podatku od deszczu - autorska inicjatywa J. Łabno http://tarnow.naszemiasto.pl/archiwum/1 ... ,id,t.html
Każdy właściciel domu byłby zobligowany do placenia tegoż podatku.
Kilka szkół także zostało utrzymanych wskutek jego interwencji do organów nadzorczych na prosbę rodziców.
Ulotki - prawda kole w oczy. Wiceprezydent J. Łabno w 1998-2002 miał wydatny udział w realizacji szeregu inwestycji w trakcie kadencji 1998-2002 r. Jakub Kwasny na razie doprowadził do powstania kilku placy zabaw i porozdawał troche okolicznosciowych prezerwatyw, plynów do naczyn czy kwiatków. Zatem moje wnioski były całkowicie słuszne, moze nawet przesadziłem z zaslugami Kuby. Dlatego nie przecenialbym jego dokonan:) Moze bedzie mial jeszcze szanse sie wykazac i faktycznie uczyni dla Tarnowa cos wartosciowego.
Oj Jakubie, nie będę inwigilował Twoich wizyt na forum. Po prostu nie zauważałem Twoich wpisów i pomyślałem że jesteś zajęty nieoficjalną kampanią wyborcząJakub Kwaśny pisze: To, że nie pisuję nie znaczy, że tu nie bywam! Z resztą można każdego dnia sprawdzać datę ostatniego logowania!
A co do Twojego kandydowania, to już jestem trochę zorientowany, że są pewne osoby w tarnowskim środowisku SLD, którym nie na rękę Twoja kandydatura.
Mimo że mi nie po drodze z SLD, to jednak mam szacunek dla ludzi, którzy chcą coś zrobić dla miasta w którym zamieszkuję bez względu na opcję polityczną jaką reprezentują.
I bądź pewny, że jeżeli zawitasz w kampanii przedwyborczej w moje skromne progi tak jak to deklarujesz na łamach TEMI, to na pewno Cię przyjmę i przekażę kilka moich uwag , ale na mój głos za bardzo nie licz, choć "nigdy nie mów nigdy"...
Bądź tak mało konkretny, jak to tylko możliwe, dzięki temu nikogo nie urazisz.
Pięknie Ale to było ze dwie kadencje temu.Weredyk pisze:miał wydatny udział w realizacji szeregu inwestycji w trakcie kadencji 1998-2002 r.
Konkretnie, które?Weredyk pisze:Kilka szkół także zostało utrzymanych wskutek jego interwencji do organów nadzorczych na prosbę rodziców.
KAŻDY, czyli ten, którego rynny są podpięte do systemu kanalizacji burzowej. A za ścieki płacisz? Płacisz. Więc dlaczego nie za to, że podpinasz się do innej sieci miejskiej? To w niektorych europejskich krajach jest standard, tylko u nas nikt tego nie wytłumaczył ludziom, a "dziennikarze" od razu zrobili z tego porządny news.Weredyk pisze:Każdy właściciel domu byłby zobligowany do placenia tegoż podatku.
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński