W Tarnowie chyba niema budynku na którym niema conajmniej 2 jak nie więcej operatorów a z tego co wiem to MM wszędzie ma takie same cenyLordRuthwen pisze:Tylko mi się coś zdaje, że jeśli tak faktycznie jest to nie jest to zgodne z naszym prawem.
IS sprzedane!
-
- Rhetor
Wszędzie to znaczy w Tarnowie czy w Polsce?
No i mylisz się, są takie bloki, bo dom jednorodzinny to też budynek dla ścisłości.
No i mylisz się, są takie bloki, bo dom jednorodzinny to też budynek dla ścisłości.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
[quote="halford"]Dlatego napisałem "budynek" ponieważ chodziło mi od dom jednorodzinny. Nie będę się spierał czy tak jest faktycznie, ponieważ to co napisałem usłyszałem od pewnej osoby, która chciała skorzystać z oferty MM.[/quote
Oczywiście mówilem o Tarnowie i o blokach o domkach niewiem trzeba by spytać w ich biurze.
Oczywiście mówilem o Tarnowie i o blokach o domkach niewiem trzeba by spytać w ich biurze.
-
- Rhetor
Zapewne są na tym forum, może podzielą się z nami wiedzą, co się z nimi teraz stanie?
Szkoda ludzi, dobra firma była a teraz prawdopodobnie out, mm ma swój scentalizowany bok, księgowość...
Szkoda ludzi, dobra firma była a teraz prawdopodobnie out, mm ma swój scentalizowany bok, księgowość...
Wysłane z mojej budki telefonicznej
bastol23 pisze:Nie owijając w bawełnę, MM jest do pupy i rozpycha się łokciami byle się nachapać. Jak kupili Zicom też byłem wściekły. Zeto pewnie kupią za 2 lata...
Dzisiejsze Temi pocieszaTarnów po śmierci IS ale to nie koniec bo z tego co pisza niebedzie źle. Kto ma umowy to przynich siedzi tak też było z Zicomem kto chiał dużo płacic do tej pory płaci a MM sie ciesza bo dostają wiecej kasy tak pewnie będzie i z klientami IS że jak chcesz płacić za szerokopasmowy 55 to będzie tak czynił. Więc glowa do góry nic straconego ja jak powtarzam mam tylko mozliwość jednego operatora i to za 61 zł i płace jak matoł bo nikt inny umnie sie nie wpina.
Wszyscy pracownicy powinni teraz odejść z dnia na dzień...Goscinny pisze:A wracając do tematu.
Właściciel IS przy sprzedaży firmy nie zadbał o swoich pracowników. Oczywiście nie miał takiego obowiązku, ale w końcu to oni mu ta firmę rozwinęli. A teraz zostali całkowicie na lodzie.
A nawiązując do postu transfer'a. Przeczytałem właśnie ten artykuł z TEMI. I jest jednak czym się martwić ponieważ OBECNE umowy pozostają bez zmian. Później TEMI wróży ceny ogólnopolskie...
Nie ma co jojczyć tylko trzeba optymistycznie patrzyć na świat Mnie MM przyjeło z zicomu, jesli chodzi o internet to nie się dla mnie nie zmieniło, hula tak jak do tej pory. Jak będą chcieli zmienić ceny, to adios muchachos, są co najmniej dwie alternatywy łacza szerokopasmowego w te chwili. A jak jeszcze ten LTE będzie spełniał obietnice to nie będzie źle.