IS sprzedane!

Co byśmy bez nich zrobili? Masz problem ze sprzętem? Chcesz kupić grę? Tutaj jest odpowiednie miejsce na takie tematy.
ODPOWIEDZ

transfer
Obywatel

Post autor: transfer »

LordRuthwen pisze:Tylko mi się coś zdaje, że jeśli tak faktycznie jest to nie jest to zgodne z naszym prawem.
W Tarnowie chyba niema budynku na którym niema conajmniej 2 jak nie więcej operatorów a z tego co wiem to MM wszędzie ma takie same ceny

Awatar użytkownika

LordRuthwen
Rhetor

Post autor: LordRuthwen »

Wszędzie to znaczy w Tarnowie czy w Polsce?
No i mylisz się, są takie bloki, bo dom jednorodzinny to też budynek dla ścisłości.

halford
Rhetor

Post autor: halford »

Dlatego napisałem "budynek" ponieważ chodziło mi od dom jednorodzinny. Nie będę się spierał czy tak jest faktycznie, ponieważ to co napisałem usłyszałem od pewnej osoby, która chciała skorzystać z oferty MM.

transfer
Obywatel

[quote="halford"]Dlatego napisałem "budynek" ponieważ chodziło mi od dom jednorodzinny. Nie będę się spierał czy tak jest faktycznie, ponieważ to co napisałem usłyszałem od pewnej osoby, która chciała skorzystać z oferty MM.[/quote

Oczywiście mówilem o Tarnowie i o blokach o domkach niewiem trzeba by spytać w ich biurze.

Beny
Archont

Post autor: Beny »

Ech wszystko co mamy w Tarnowie lepsze zostaje sprzedane sieciom ogolnopolskim i poziom jest zanizany tak bylo kiedys z Maks,RDN, a teraz IS.

Awatar użytkownika

Goscinny
Rhetor

Post autor: Goscinny »

A dziś w IS jakaś dziwna akcja była. W środku dnia, nagle w BOK nie było ani jednego klienta, wszyscy klienci stali na zewnątrz (!), w środku nie było nikogo, a za to od podwórka była cała grupa pracowników IS.
Czyżby NSZZ Pracowników IS? :)

Awatar użytkownika

LordRuthwen
Rhetor

Post autor: LordRuthwen »

Zapewne są na tym forum, może podzielą się z nami wiedzą, co się z nimi teraz stanie?
Szkoda ludzi, dobra firma była a teraz prawdopodobnie out, mm ma swój scentalizowany bok, księgowość...

Bastekxyz
Archont

Post autor: Bastekxyz »

Nie owijając w bawełnę, MM jest do pupy i rozpycha się łokciami byle się nachapać. Jak kupili Zicom też byłem wściekły. Zeto pewnie kupią za 2 lata...

transfer
Obywatel

bastol23 pisze:Nie owijając w bawełnę, MM jest do pupy i rozpycha się łokciami byle się nachapać. Jak kupili Zicom też byłem wściekły. Zeto pewnie kupią za 2 lata...

Dzisiejsze Temi pocieszaTarnów po śmierci IS ale to nie koniec bo z tego co pisza niebedzie źle. Kto ma umowy to przynich siedzi tak też było z Zicomem kto chiał dużo płacic do tej pory płaci a MM sie ciesza bo dostają wiecej kasy tak pewnie będzie i z klientami IS że jak chcesz płacić za szerokopasmowy 55 to będzie tak czynił. Więc glowa do góry nic straconego ja jak powtarzam mam tylko mozliwość jednego operatora i to za 61 zł i płace jak matoł bo nikt inny umnie sie nie wpina.

Awatar użytkownika

gushman
Rhetor

Post autor: gushman »

transfer, Ty teraz jesteś w pracy? To się lepiej schowaj, bo jak Cię szef na piciu przyłapie, to wylecisz! Bo nie wierzę, że można taki bełkot produkować na trzeźwo.
900 ml, grupy krwi nie pamiętam

Cały Tarnów na Facebooku

transfer
Obywatel

gushman pisze:transfer, Ty teraz jesteś w pracy? To się lepiej schowaj, bo jak Cię szef na piciu przyłapie, to wylecisz! Bo nie wierzę, że można taki bełkot produkować na trzeźwo.
Wolne zawody maja to do siebie że mozna robic co sie chce a będąc swoim szefem tym bardziej

halford
Rhetor

transfer pisze:Wolne zawody maja to do siebie że mozna robic co sie chce a będąc swoim szefem tym bardziej
Reprezentowanie wolnego zawodu nie zwalnia cię z używania znaków interpunkcyjnych i pisania zgodnie z zasadami języka polskiego.

Awatar użytkownika

Goscinny
Rhetor

Post autor: Goscinny »

A wracając do tematu.
Właściciel IS przy sprzedaży firmy nie zadbał o swoich pracowników. Oczywiście nie miał takiego obowiązku, ale w końcu to oni mu ta firmę rozwinęli. A teraz zostali całkowicie na lodzie.

halford
Rhetor

Goscinny pisze:A wracając do tematu.
Właściciel IS przy sprzedaży firmy nie zadbał o swoich pracowników. Oczywiście nie miał takiego obowiązku, ale w końcu to oni mu ta firmę rozwinęli. A teraz zostali całkowicie na lodzie.
Wszyscy pracownicy powinni teraz odejść z dnia na dzień...

A nawiązując do postu transfer'a. Przeczytałem właśnie ten artykuł z TEMI. I jest jednak czym się martwić ponieważ OBECNE umowy pozostają bez zmian. Później TEMI wróży ceny ogólnopolskie...

Leliwa
Prytan

Post autor: Leliwa »

Nie ma co jojczyć tylko trzeba optymistycznie patrzyć na świat :P Mnie MM przyjeło z zicomu, jesli chodzi o internet to nie się dla mnie nie zmieniło, hula tak jak do tej pory. Jak będą chcieli zmienić ceny, to adios muchachos, są co najmniej dwie alternatywy łacza szerokopasmowego w te chwili. A jak jeszcze ten LTE będzie spełniał obietnice to nie będzie źle.

ODPOWIEDZ