pytanie o telefon stacjonarny w multimedi.
pytanie o telefon stacjonarny w multimedi.
Jakie warunki zaoferowała wam multimedia dla klientów byłego zicomu?
Czy jakość rozmów jest lepsza?
I czy warunki cenowe też dobre?
Czy jakość rozmów jest lepsza?
I czy warunki cenowe też dobre?
wojtek456, jaka jest jakość? Taka, że moja ciotka ma częste problemy z dodzwonieniem się i vice versa. Ostatnio przez pół dnia próbowałem się do niej dodzwonić i dostawałem komunikat, że jest to niemożliwe. A potem nagle cud i dało się. Od razu mówię, że ciotka była w domu, nic przy telefonie nie robiła.
Bardzo narzeka na telefon z MM - na infrastrukturze Zicomu.
Przykład numer dwa - firma, którą "obsługuję" informatycznie. Wzięliśmy tel. i internet od MM, bo tylko oni byli z "lokalnych" operatorów. Przez miesiąc było ok, potem nagle nie dało się używać faksu - coś na centrali pokombinowali i nie dało się nic wysłać ani odebrać - nonstop błędy transmisji. Po zgłoszeniu awarii przez TRZY TYGODNIE nic z tym nie zrobili. Co więcej po tygodniu kiedy pytaliśmy się dlaczego nie naprawione, dowiedzieliśmy się, że nikt nic nie zgłaszał!
Firma zrezygnowała z MM i założyła Neo. Są zadowoleni.
Bardzo narzeka na telefon z MM - na infrastrukturze Zicomu.
Przykład numer dwa - firma, którą "obsługuję" informatycznie. Wzięliśmy tel. i internet od MM, bo tylko oni byli z "lokalnych" operatorów. Przez miesiąc było ok, potem nagle nie dało się używać faksu - coś na centrali pokombinowali i nie dało się nic wysłać ani odebrać - nonstop błędy transmisji. Po zgłoszeniu awarii przez TRZY TYGODNIE nic z tym nie zrobili. Co więcej po tygodniu kiedy pytaliśmy się dlaczego nie naprawione, dowiedzieliśmy się, że nikt nic nie zgłaszał!
Firma zrezygnowała z MM i założyła Neo. Są zadowoleni.
Telefon z MM/Zicom śmiga jak oszalały, fakt przez pierwsze dni było słychac pogłos etc, ale wszystko ładnie dostroili i jakość rozmów wcale nie odbiega od jakości via TPSA, ba śmiem twierdzić że jest lepsza.
Co do ceny, pakiet standard 25zł/mc w tym 130minut za darmo na stacjonarne, sekundowe naliczanie.
Przykładowe ceny w tym pakiecie to dni powszednie od 8-18 0.17gr/m a od 18-8 10gr/m, co do komórek jest już drożej bo za minutę połaczenia zapłacimy średnio 1.30 - 0.90 w dni powszednie.
Polecam bo rachunki są o wiele niższe niż w TPSA, przykładowo w samej tepsie przychodziły mi rachunki [za tel, bo ich neta nawet nie dotykam] na 120zł, a teraz płacę tyle samo razem z internetem
Co do ceny, pakiet standard 25zł/mc w tym 130minut za darmo na stacjonarne, sekundowe naliczanie.
Przykładowe ceny w tym pakiecie to dni powszednie od 8-18 0.17gr/m a od 18-8 10gr/m, co do komórek jest już drożej bo za minutę połaczenia zapłacimy średnio 1.30 - 0.90 w dni powszednie.
Polecam bo rachunki są o wiele niższe niż w TPSA, przykładowo w samej tepsie przychodziły mi rachunki [za tel, bo ich neta nawet nie dotykam] na 120zł, a teraz płacę tyle samo razem z internetem
Sądząc po informacji na ich stronie to raczej nie:Ravir pisze:wydaje mi się, że klienci indywidualni ich nie interesują.
Administracja publiczna
Kompleksowe rozwiązania dla jednostek administracji terytorialnej i instytucji państwowych
Mały i średni biznes
Optymalizacja wydatków telekomunikacyjnych
Firmy wieloodziałowe
Bezpieczna komunikacja wszystkich lokalizacji
Operatorzy
Elastyczna oferta i atrakcyjny system rozliczeń dla ISP i lokalnych operatorów
Duże fimy i korporacje
Indywidualne podejście do wyjątkowych potrzeb dużych firm