IS sprzedane!
IS sprzedane!
http://www.parkiet.com/artykul/7,964038.html
No to będzie powtórka z Zicomu. To ja już czekam jak mi padną transfery i będę czekać na serwis po 3 dni !! No comment. Chyba trzeba będzie szukać nowego operatora, tylko ciekawego kogo !
Pozdrawiam wszystkich IS-owców
No to będzie powtórka z Zicomu. To ja już czekam jak mi padną transfery i będę czekać na serwis po 3 dni !! No comment. Chyba trzeba będzie szukać nowego operatora, tylko ciekawego kogo !
Pozdrawiam wszystkich IS-owców
-
- Rhetor
O k...a!
No to kwas na całego...
No to kwas na całego...
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
-
- Rhetor
Śmiem również tak nieśmiało twierdzić, że darmowe połączenia telefoniczne między klientami Zeto a IS też przejdą do historii, tak samo jak bramki między operatorami.
-
- Prytan
-
- Rhetor
mefisto101, co z tego jak mm ma ograniczenie per host, nie pohulasz nawet po lokalu.
Małżonka miała w firmie neta w Zicomie, było dobrze, a potem z dnia na dzień chodziło coraz gorzej, obawiam się, że tu będzie tak samo.
Ciekaw jestem co podkusiło Adasia, że sprzedał tak dobrze prosperującą firmę, przecież MM nie byli dla nich żadną konkurencją w Tarnowie.
Małżonka miała w firmie neta w Zicomie, było dobrze, a potem z dnia na dzień chodziło coraz gorzej, obawiam się, że tu będzie tak samo.
Ciekaw jestem co podkusiło Adasia, że sprzedał tak dobrze prosperującą firmę, przecież MM nie byli dla nich żadną konkurencją w Tarnowie.
-
- Rhetor
Wolałbym stały dochód w wysokości kilkudziesięciu tys. miesięcznie (już po opłacie wszystkiego) - policz sobie (wg informacji podawanych na stronach internetowych) 8000 x ~50 zł = 40 tys zł z samego Internetu do klientów indywidualnych, do tego pewnie minimum 20 z udostępniania łącza firmom mniejszym (RWD, Manpol, Infonet, Voltronik - oni kiedyś brały sygnał od IS i chyba nadal to robią), telefonia - około 20-30 tys miesięcznie wpływu, no i telewizja na koniec to około 10 tys. zł.Goscinny pisze:LordRuthwen, parę(naście) baniek w kieszeni? Ciekaw jestem co na to ZETO.
Razem: około 90 tys. zł miesięcznie - wynagrodzenie dla pracowników - opłaty - czynsz itd itp, podejrzewam, że zostaje ze 30-40 tys na biedę.
-
- Archont