Prezydent Tarnowa 2010-2014
-
- Rhetor
-
- Rhetor
- Kontakt:
Marcinie, moje tajne źródła mówią, że PiS odwlecze informację o kandydacie/kandydatce jeszcze o tydzień! Jaki z tego wniosek ...?
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
-
- Rhetor
Najwyraźniej mają takie zatrzęsienie kandydatów, że muszą przeprowadzić wewnętrzny turniej w golfa, który wyłoni zwycięzcę...
A tak na serio... ktokolwiek się zgodzi wystartować, godzi się niemal automatycznie na przegraną, a do takich zadań kamikadze ciężko szukać... W związku z czym moja czekolada jest coraz bliżej...
A tak na serio... ktokolwiek się zgodzi wystartować, godzi się niemal automatycznie na przegraną, a do takich zadań kamikadze ciężko szukać... W związku z czym moja czekolada jest coraz bliżej...
-
Autor tematu
-
Autor tematu
Keleosie ale od tej pory Marcin nie potwierdził akceptacji warunków tym bardziej, iz zlozylem nowa oferte w postaci konkretnego przedmiotu:)
Przypomnij sobie zasady, ktos sie zaklada, druga strona je akceptuje i wtedy nastepuje tzw. przybicie (prawie jak przy umowie kupna-sprzedazy w zamierzchłych czasach). Ot zwyczaje:) Chyba ze to przyrzeczenie publiczne.
Przypomnij sobie zasady, ktos sie zaklada, druga strona je akceptuje i wtedy nastepuje tzw. przybicie (prawie jak przy umowie kupna-sprzedazy w zamierzchłych czasach). Ot zwyczaje:) Chyba ze to przyrzeczenie publiczne.
-
- Rhetor
Weredyku, oczywiście że zakład przyjmuję. Gdybym nie chciał przyjmować, to bym nie pisał, że się założę. Kwestia danego słowa dla mnie jest jedną z ważniejszych spraw w życiu...
Co do marki, to faktycznie wybór marki mnie trochę zdziwił, natomiast dla uściślenia proponowałbym zrezygnować ze zwrotu "największą", bo się potem okaże, że Lidt właśnie z okazji jakichś targów czekoladowych wypuścił czekoladę samochodu dostawczego i jeden z nas pójdzie z torbami.
Nie szedłbym w ekstrema i pozostawił po prostu wyrażenie "dużą czekoladę"... Licząc na inwencję przegranego...
Co do marki, to faktycznie wybór marki mnie trochę zdziwił, natomiast dla uściślenia proponowałbym zrezygnować ze zwrotu "największą", bo się potem okaże, że Lidt właśnie z okazji jakichś targów czekoladowych wypuścił czekoladę samochodu dostawczego i jeden z nas pójdzie z torbami.
Nie szedłbym w ekstrema i pozostawił po prostu wyrażenie "dużą czekoladę"... Licząc na inwencję przegranego...
-
Autor tematu
Producencji słodyczy podobnie jak i banki w wiekszosci z Polską mają tyle wspolnego ile polskobrzmiącą nazwę.
Marcinie brzmisz tak jakbys miał startowac na co najmniej radnego:) Do tego ujawnienienie sie:) Hm?
Dafi jesli Ty wywodzisz patriotyzm tylko z tego jakie smakolyki ktos lubis i skad one pochodza to gratuluje bardzo oryginalnego podejscia co do rozumienia tego słowa.
Marcinie brzmisz tak jakbys miał startowac na co najmniej radnego:) Do tego ujawnienienie sie:) Hm?
Dafi jesli Ty wywodzisz patriotyzm tylko z tego jakie smakolyki ktos lubis i skad one pochodza to gratuluje bardzo oryginalnego podejscia co do rozumienia tego słowa.
-
- Rhetor
I całe szczęście. W ostatnich kilku dniach widziałem dwóch domniemanych kandydatów PISu: panią Czech i pana Rojka i być może mieli inne sprawy na głowie, ale ich wyraz twarzy bynajmniej nie był pogodny. Poza tym, że prezydent miasta ma w sumie większe kompetencje niż prezydent Polski, to ważna jest także prezencja i tego akurat nie można odmówić miłościwie nam panującemu Tego akurat nie można powiedzieć o wspomnianych powyżej kandydatach.
zlituj się zlituj zacznij wreszcie poprawnie gramatycznie jak i ortograficznie pisać bo jak na kogoś kto aspiruje do jakichś tam funkcji publicznych to marną sobie laurkę tym wystawiaszWeredyk pisze:Dafi jesli Ty wywodzisz patriotyzm tylko z tego jakie smakolyki ktos lubis i skad one pochodza to gratuluje
-
- Rhetor
biedni... ciągle zdecydować się nie mogą... może losowanie powinni zrobić?
http://www.rdn.pl/info_tarnow/index.php ... 2010084689
http://www.rdn.pl/info_tarnow/index.php ... 2010084689