Właśnie z tego powodu swego czasu rozpoczynałem posiedzenie przed komputerem, ale się nie doczekałem. Z tego, co pamiętam, to najwięcej brył odwzorowanych było w okolicach "Świtu" - cały ten trójkąt Sikorskiego-Kościuszki-KrakowskaGoscinny pisze:Dawno temu na dawnym forum ktoś pokazywał, że robi modele dla Tarnowa i nawet sporo tego było, ale nie widziałem ich potem w Google.
Update map Google
-
- Rhetor
Datowałbym je raczej na lipiec/sierpień 2006, budowa domu znajomego właśnie się na nich rozkręca
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Następne przesłanki pozwalające ocenić datę: stan prac remontowych przy dworcu PKP (brak widocznych rusztowań od strony peronów, obecność "kontenerów" ekipy remontującej na placu dworcowym), obecność lodowiska przy Pałacu Młodzieży, mała ilość liści na drzewach w parku obok.
W/g mnie jednak to jest zima 2008 (luty).
W/g mnie jednak to jest zima 2008 (luty).
RCMB Majster i Expert Roczniak dopiero się budują.
Na pewno są to godziny przed południowe w dzień roboczy - parkin przy moim bloku prawie pusty natomiast najprawdopodobniej mój samochodzik stoi na parkingu przy biurze
Na pewno są to godziny przed południowe w dzień roboczy - parkin przy moim bloku prawie pusty natomiast najprawdopodobniej mój samochodzik stoi na parkingu przy biurze
BIGer
"Wyzwolona energia atomu zmieniła wszystko z wyjątkiem naszego sposobu myślenia."
— Albert Einstein
"Wyzwolona energia atomu zmieniła wszystko z wyjątkiem naszego sposobu myślenia."
— Albert Einstein
No to niezły sylwester był Ja czasami kilka dni świętowałem ale żeby miesiąc...Beaver pisze:nie lezał snieg pamietam tego sylwestra i z tego co pamietam to sniegu nie bylo ;p przynajmniej tak mi sie wydaje ;pangelo pisze:31 stycznia 2008r. to w Tarnowie śnieg leżał.
Przy krakowskiej widnieje DZIAŁAJĄCY salon fiata, więc zdjęcia są trochę starsze.
Nie było wtedy śniegu
Moje foto z 1 lutego temu dowodzi http://phototrans.eu/14,219758,0,Autosa ... _85KJ.html
Moje foto z 1 lutego temu dowodzi http://phototrans.eu/14,219758,0,Autosa ... _85KJ.html