Czeka na wynajęcie i wyposażenie.Versacz pisze:Tam w podziemnym parkingu jest tabliczka "myjnia samochodowa", ja nic takiego nie widziałem.
Centrum Handlowe Gemini Park
Sklep dobry dla mnie=wybór +znośne ceny. W Alfie wybór jest tylko ceny z kosmosu, więc dlatego po coś droższego opyla się do Krakowa jechać, z czysto ekonomicznych powodów.Roberto pisze:Jak łazisz po górach trochę bardziej niż do Morskiego Oka to różnicę w gaciach za 50 a 250 zł czy polarze za 50 a windstopperze za 300 zł szybko zauważysz. Jak dla mnie możesz nawet do Ciechocinka na zakupy jeździć, podałem tylko przykład dobrego tarnowskiego sklepu sportowego.
Gosis jak wybierasz się do kraka to zaglądnij do Polarsportu koło rynku. Ceny - nawet obleci, i obsługa która się zna. Może jakieś fajne promocje wyhaczysz to daj znać :].
Szmaciak chce władzy nie dla śmichu, lecz dla bogactwa, dla przepychu, chce mieć tytuły, forsę, włości i w nosie przyszłość ma ludzkościĄ - Tow Szmaciak.
Mógłby ktoś potwierdzić informacje? Co z koncertami Sofy i Totentanz?ad2222 pisze:Impreza ta koło SP23 odwołana, został tylko chyba koncert Kayah.
http://www.forum.uniatarnow.net - forum tarnowskiego żużla, zapraszam.
Daj spokój jak powszechnie wiadomo Polak to zrzęda , maruda i wieczny narzekacz .... jak byś mu dał 10 kilogramów złota to narzekał by że od tego podatek ma zapłacić
Ostatnio zmieniony 31-08-2010, 10:30 przez dafi33, łącznie zmieniany 1 raz.
Narzekanie to nasz prawie sport narodowy.
A tu taka ciekawostka: temat o prezydencie na lata 2010-2014 tylko ok. 11,5 tys. wyświetleń natomiast temat o galerii Gemini prawie 68 tys.
Wynikałoby że społeczeństwo jest bardziej zainteresowane galerią niż prezydenturą
A tu taka ciekawostka: temat o prezydencie na lata 2010-2014 tylko ok. 11,5 tys. wyświetleń natomiast temat o galerii Gemini prawie 68 tys.
Wynikałoby że społeczeństwo jest bardziej zainteresowane galerią niż prezydenturą
BIGer
"Wyzwolona energia atomu zmieniła wszystko z wyjątkiem naszego sposobu myślenia."
— Albert Einstein
"Wyzwolona energia atomu zmieniła wszystko z wyjątkiem naszego sposobu myślenia."
— Albert Einstein