A to gdzie my niby jesteśmy? we Wspólnocie Niepodległych Państw? W porozumieniu NAFTA, ASEAN a może w Unii Południowej Afryki?trix pisze:Pociesze Was. Przy władzy UE będzie jeszcze gorzej.
364.241,73 zł
-
- Rhetor
- Kontakt:
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
-
- Rhetor
-
- Rhetor
- Kontakt:
Porta sei jutro czyli w czwartek na jakąs pizze albo lasagne w połączeniu z piwkiem? Trix ma z tego co widać dużo wolnego czasu, myślę, że chętnie się nam wszystkim pokaże No chyba, że to Korwin a on w Tarnowie nie mieszka
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Rhetor
Jak to czasem warto odwiedzić zapomniany wątekNo najlepsze jest w tym wszystkim to, że prawdopodobnie wszyscy zamieszani i teraz oskarżeni chcieli dobrze dla miasta... Znając polskie 'piekiełko' to pewnie ktoś 'sypnął' ich gdzieś wyżej. Jakaś menda, której się nie podobał np Prezydent i chciała go 'zrobić'. No i zrobiła. Ehhh, tu nigdy nie będzie normalnie. Że nie wspomnę o głupich przepisach, że kasę do końca roku trzeba wydać, a jak nie to przepada. Paranoja.
Kulfon, też sobie mogę dowolny post MST wónraT, Mark, Gość czy gadoid zacytować, uśmiechnąć się pod nosem i pomyśleć - ja wiem, ale ONI nie wiedzą, i niech się domyślają. Taki pisiakowy sposób walki z układem. Żałosne.
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
-
- Rhetor
Hahahaha a test trwa, ad2222. A komentarz będzie chwila, to nie czat. Chociaż? To takie żałosne.ad2222 pisze:Kulfon, też sobie mogę dowolny post MST wónraT, Mark, Gość czy gadoid zacytować, uśmiechnąć się pod nosem i pomyśleć - ja wiem, ale ONI nie wiedzą, i niech się domyślają. Taki pisiakowy sposób walki z układem. Żałosne.
MST wónraT pisze:Ehhh, tu nigdy nie będzie normalnie.
Trzy trafne.MST wónraT pisze: Że nie wspomnę o głupich przepisach, że kasę do końca roku trzeba wydać, a jak nie to przepada.
Tu kwestia do dyskusji.MST wónraT pisze:Jakaś menda, której się nie podobał np Prezydent i chciała go 'zrobić'. No i zrobiła.
ad2222 pisze:bo na razie to takie chybił-trafił, z naciskiem na chybił.
Skoro tak to gdzie jest to chybił według ciebie?
''Bliższy Bogu jest niewierzący stosujący w życiu siedem przykazań, niż katolik, który wypełnia tylko trzy pierwsze''