Prezydent Tarnowa 2010-2014

Wiadomości "z miasta".
ODPOWIEDZ

Keleos
Rhetor

Post autor: Keleos »

i dostaniesz bana na forum, o! : D

Dopiszcie tam do regulaminu, że rejestrując sie zgadzam sie dobrowolnie zagłosować na Kubę w wyborach ; D

P.S. Robert Wardzała cosik nie pomyślał. Jego akcja charytatywna (wyprawka szkolna) odbędzie się wtedy co otwarcie Gemini... mógł się pod Gemini z tą akcją wybrać, a nie na placu Sobieskiego szaleć.

Takie otwarcie to dobre miejsce na autopromocję. Ludzi powinno się przewinąć sporo ; )

ClNEK
Archont

Post autor: ClNEK »

Keleos pisze:
P.S. Robert Wardzała cosik nie pomyślał. Jego akcja charytatywna (wyprawka szkolna) odbędzie się wtedy co otwarcie Gemini... mógł się pod Gemini z tą akcją wybrać, a nie na placu Sobieskiego szaleć.
Będzie też promował się pod Gemini tyle, że na oficjalnym sobotnim otwarciu

Keleos
Rhetor

Post autor: Keleos »

Aaa no tak, mea cu(l)pa.

Zapomniałem, że to oficjalne jest 28.. no to czyli jednak dobrze pomyślał ; )

Autor tematu
Weredyk

Post autor: Weredyk »

Tak apropo - zakladajac watek w styczniu przewidywałem juz mozliwosc startu Kuby.

Autor tematu
Weredyk

Tak apropo - zakladajac watek w styczniu przewidywałem juz mozliwosc startu Kuby.

Awatar użytkownika

rzuf
Thesmothetai
Kontakt:

Post autor: rzuf »

Prorok jakiś czy co?

Prorok jakiś czy co?

Dorota1975
Rhetor

Post autor: Dorota1975 »

Weredyku, a co tam jeszcze przewidziałeś? Porażkę PiS-u w wyborach samorządowych też? ;)

dafi33
Rhetor

Post autor: dafi33 »

On dopiero o tym napisze po wyborach żeby swoich proroctw nie zdradzać :P

Awatar użytkownika

Mr Greenback
Rhetor

Post autor: Mr Greenback »

Keleos pisze:Wszyscy by zagłosowali, ale nikt nie może. Jakub trafia w niewłaściwy elektorat ; D
Juz niedługo Jakub trafi do właściwego elektoratu. 8)
"Ludzie którzy głosują na nieudaczników, złodziei, zdrajców i oszustów nie są ich ofiarami. Są ich wspólnikami". George Orwell

Autor tematu
Weredyk

Centuria

Słonce górujace nad Górą Św. Marcina upadnie w bezkresne głebie Wątoku.
Wraz z jego upadkiem nastanie lepsza przyszlosc dla potomków Leliwitów.

PS Tak wiem, ze jałowe, infantylne i odtwórcze:)

Marcin Zaród
Rhetor

Post autor: Marcin Zaród »

Mamy wywiad z Kubą w Krakowskiej w sprawie kandydowania - http://tarnow.naszemiasto.pl/artykul/54 ... egoria=663

jak dla mnie jasno, zwięźle i konkretnie...

PS. Podobają mi się postulaty dot. przejrzystości pracy urzędu, otwartych dla mediów narad dyrektorów i pieniędzy dla rad osiedli...

suraiw
Thesmothetai

Post autor: suraiw »

A czego to nie słyszeliśmy w obietnicach przedwyborczych.
Czas rządów po wyborach weryfikuje wszystkie obietnice, które często nie mają nic wspólnego z rzeczywistością.

No ale poczekajmy na programy wyborcze wszystkich kandydatów na prezydenta, jak również programy partii wystawiających swoich przedstawicieli do władz lokalnych.
Bądź tak mało konkretny, jak to tylko możliwe, dzięki temu nikogo nie urazisz.

Dorota1975
Rhetor

Post autor: Dorota1975 »

Marcin Zaród pisze:otwartych dla mediów narad dyrektorów
entuzjastką tego pomysłu nie jestem....

trix
Rhetor

Post autor: trix »

Keleos pisze:i dostaniesz bana na forum, o! : D

Dopiszcie tam do regulaminu, że rejestrując sie zgadzam sie dobrowolnie zagłosować na Kubę w wyborach ; D

Takie otwarcie to dobre miejsce na autopromocję. Ludzi powinno się przewinąć sporo ; )
Ten panu myslenie ogólnie coś słabo idzie :P. Jestem ciekaw skąd ma na to pieniądze :], jeżeli ze swojej kiesy to chwała mu za to.
Szmaciak chce władzy nie dla śmichu, lecz dla bogactwa, dla przepychu, chce mieć tytuły, forsę, włości i w nosie przyszłość ma ludzkościĄ - Tow Szmaciak.

Marcin Zaród
Rhetor

Post autor: Marcin Zaród »

Widziałem, że RDN temu patronuje...

Co do Prezydenta, to w dzisiejszym TEMI jest wywiad z Kubą w sprawie jego kandydatury na urząd prezydenta.

Mogę się założyć o dużą czekoladę, że faktycznie w drugiej turze znajdzie się właśnie ON i Ryszard Ścigała. To, co w Tarnowie robi PiS (czyli nic), mówi samo za siebie. Po prostu nie mają kandydata wartego tego urzędu. Niby mają wystawić Panią Czech, ale chciałbym zobaczyć jej wynik wyborczy, biorąc pod uwagę:

1) negatywne skojarzenia PiSu z oszołomami spod krzyża w Warszawie
2) traktowanie nas jak idiotów przez JK, który nagle uznał, że już nie jest barankiem
3) nietrafioną krytykę upiększenia skweru Popiełuszki na rzecz klimy w autobusach (to już rynek lokalny)
4) nachalne wykorzystywanie "Kromki chleba" do celów politycznych (plakaty o 1% wiszą na szujskiego do tej pory - niby w jakim celu, jeśli 1% zakończył się w kwietniu?)
5) negatywne skojarzenia dotyczące służby zdrowia...
5) niemal zero działania radnych PiSu w ostatniej kadencji rady miasta
6) blamaż z wybraniem Pana Rojka na radnego, kiedy był już posłem

Tak że przyjmuję zakłady (no, może pierwsze dziesięć osób)...

P.S. Kubo, czy Mr Napieralski na serio będzie razem z Tobą rozdawał jabłka przy wejściach do tarnowskich zakładów pracy? (może się na jakieś załapię)

ODPOWIEDZ