Witam
wie ktoś może gdzie w Tarnowie albo okolicach mozna sobie postrzelac z broni ostrej??
Pozdrawiam
Strzelnica
-
- Rhetor
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
nie chcę zakładać nowego wątku, a mam pytanie związane ze strzelnicą. Otóż czy był ktoś z Was na strzelnicy LOK-u? jak wyglądają tam warunki? przyznam, że nie strzelam, nie interesuję się tym zbytnio, ale chce komuś zrobić przyjemność stąd moje pytanie.
ona jest jak skórzany pasek- niby cienki, a w rękach nie rozerwiesz. A gdybyś się na nim powiesił to też wytrzyma/ A. Sapkowski/
Doszły mnie słuchy, że nowa strzelnica będzie na terenie NNSP, w budynku po oborze. Może ktoś to zweryfikować i ewentualnie podać jakieś szczegóły? Tzn czym będzie można tam strzelać, czy osoby prywatne też będą mogły postrzelać itp.
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
-
- Rhetor
neya3, na LOK tylko broń krótka (pistolety) oraz KBKS.
maup, obecnie nie, bywały takie czasy, że przyjeżdżały nawet przeciwsprzętowe 12,7...
ad2222, nie wiem, ale zakładam, że prywatne też będą mogły po uiszczeniu opłaty Niemniej informacji nie potwierdzę bo nie słyszałem.
maup, obecnie nie, bywały takie czasy, że przyjeżdżały nawet przeciwsprzętowe 12,7...
ad2222, nie wiem, ale zakładam, że prywatne też będą mogły po uiszczeniu opłaty Niemniej informacji nie potwierdzę bo nie słyszałem.
Wysłane z mojej budki telefonicznej