Gildie Fantastyki itp. itd.
Jest klub na Promiennej - ale tylko do końca roku, to ten budynek w okolicach Netpizzy i Caramby - na piętrze jest żłobek na parterze filia Pałacu Młodzieży.
W klubie królują Planszówki i Bitewniaki. Czasem się spotykamy na sesję RPG - ale wygodniej umówić się na sesję w domu. Niestety żłobek się powiększa i Pałac Młodzieży został wyeksmitowany - wiem, że trwają poszukiwania nowego lokum.
W co gramy : MG - System RPG
Michał - Star Wars Saga Edition
Vampaj - Dark Heresy
Scorpion - Dark Heresy
Hassan - Warhammer, Shadowrun
Sony* - Modern, Future, D&D, WoD i trochę innych zapomianych
*Na forum występujący jako Ravir
Jeśli ktoś jest chętny to wystarczy się skontaktować. Ostatnio gramy u mnie w mieszkaniu w Mościcach, powodów jest kilka, w klubie jako placówce oświetowej jest zakaz picia alkoholu więc o piwie można zapomnieć, kolejna sprawa to wygoda, Fani Batllów i Planszówek potrafią halasować, no i klub jest czynny do 22 a sesja czasem sie przeciągnie. U mnie nie ma limitów czasowych. Najczęściej spotykamy się w Soboty - ale wczoraj była sesje Dark Heresy w Niedzielę.
W klubie królują Planszówki i Bitewniaki. Czasem się spotykamy na sesję RPG - ale wygodniej umówić się na sesję w domu. Niestety żłobek się powiększa i Pałac Młodzieży został wyeksmitowany - wiem, że trwają poszukiwania nowego lokum.
W co gramy : MG - System RPG
Michał - Star Wars Saga Edition
Vampaj - Dark Heresy
Scorpion - Dark Heresy
Hassan - Warhammer, Shadowrun
Sony* - Modern, Future, D&D, WoD i trochę innych zapomianych
*Na forum występujący jako Ravir
Jeśli ktoś jest chętny to wystarczy się skontaktować. Ostatnio gramy u mnie w mieszkaniu w Mościcach, powodów jest kilka, w klubie jako placówce oświetowej jest zakaz picia alkoholu więc o piwie można zapomnieć, kolejna sprawa to wygoda, Fani Batllów i Planszówek potrafią halasować, no i klub jest czynny do 22 a sesja czasem sie przeciągnie. U mnie nie ma limitów czasowych. Najczęściej spotykamy się w Soboty - ale wczoraj była sesje Dark Heresy w Niedzielę.
W Październiku - najprawdopodobniej w drugi weekend Października będzie ALCHEMIKON - konwent w Kawiarni Alchemik - któraś tam już edycja
Ja na 100% będę - nie opuściłem żadnej z poprzednich edycji.
Blizej Tarnowa i w najbliższym czasie - mamy w Rzeszowie 8 - 10 Październik - konwent Navikon - na który też się wybieram. To bardzo fajny konwent z Larpami, RPG'ami i Bitewniakami.
Ja na 100% będę - nie opuściłem żadnej z poprzednich edycji.
Blizej Tarnowa i w najbliższym czasie - mamy w Rzeszowie 8 - 10 Październik - konwent Navikon - na który też się wybieram. To bardzo fajny konwent z Larpami, RPG'ami i Bitewniakami.
-
- Prytan
http://dzikuodkuchni.blogspot.com/2010/ ... tewne.html na tym blogu będą zdjęcia z kubu