Prezydent Tarnowa 2010-2014

Wiadomości "z miasta".
ODPOWIEDZ

Autor tematu
Weredyk

Post autor: Weredyk »

Racjonalisto jak widac nie trzeba byc w PISie, zeby wywolac szereg konfliktów. Mozna powiedziec ze ta kadencja w nie obfituje i co gorsze nie potrafiono sobie z nimi poradzic, wrecz je niejednokrotnie eskalowano.

Sprawa Horbacewicza, komplikacje w innych szkolach, bodajze m.in w muzycznej. Sprawa Gutego w MPK. petrurbacje pracownicze w teatrze. Sprawa Burku. Skwer Opałki. Ostatnio stacja paliw obok Kauflandu.

Nie zapanowano nad nimi, a czasami je rozniecano.

PS W polityce ogolnopolskiej sa 2 strony konfliktu. Jesli zarzucasz cos PiSowi powiniennes symetrycznie potraktowac PO.

Awatar użytkownika

rzuf
Thesmothetai
Kontakt:

Post autor: rzuf »

Weredyk pisze:
Tworzymy... konflikty
Potęgujemy... zadłużenie
Budujemy...niezgode
Łączymy... sie w bolu, ze nas wybraliscie
Tak łatwo Ci przyszły te końcówki... same ci się pewnie nasuwały, przecież to wasze pisiorowskie hasła.

dafi33
Rhetor

Post autor: dafi33 »

rzuf pisze:Weredyk napisał/a:

Tworzymy... konflikty
Potęgujemy... zadłużenie
Budujemy...niezgode
Łączymy... sie w bolu, ze nas wybraliscie
Weredyku jestem naprawdę poważnie zaniepokojony o twój stan zdrowia już ci pisałem żebyś przestał się trząść to co napisałeś jest tak iracjonalne że nie wiadomo czy śmiać się czy płakać :lol: :cry:

Autor tematu
Weredyk

Dafi Czy napisałem nieprawde? Merytorycznie je uzasadniam, Ciebie stac tylko na argumenty ad personam.

Rzufie - to moja subiektywna ocena. Kazdy ma prawo do wlasnej.

faleQ
Archont
Kontakt:

Post autor: faleQ »

Nie czepiajcie się tak tych haseł. Póki co, to tylko pierwsze i trzecie brzmią jak hasła PISu :P

Dorota1975
Rhetor

Post autor: Dorota1975 »

No to zaczynamy...... Jakub Kwaśny powalczy o stanowisko prezydenta Tarnowa:

http://www.malopolanin.pl/8672_tarnow_m ... nture.html

Autor tematu
Weredyk

PiS powalczy o prezydenturę w Tarnowie

W ostatnim dniu sierpnia Prawo i Sprawiedliwość ogłosi swojego kandydata na prezydenta Tarnowa. Zarząd okręgu ma swoje posiedzenie 30 sierpnia, po tym spotkaniu można się spodziewać decyzji. Kandydatów jest trzech. Ostatnie wybory pokazały, że tarnowianie więcej głosów oddali na Platformę Obywatelską, a jej kandydatem na prezydenta jest obecnie urzędujący Ryszard Ścigała. Poseł PiS Edward Czesak mówi, że partia zamierza ostro powalczyć o fotel prezydenta Tarnowa.

Poseł powiedział dziennikarzom, że PiS zamierza wygrać wybory w sejmiku, a także w powiatach i gminach regionu tarnowskiego sukces jest możliwy. Tymczasem rozpoczyna się akcja 'Nasza Ziemia - Samorząd 2010'. Prawo i Sprawiedliwość ogłosiło konkurs na powiatowe i gminne programy samorządowe. Jego celem jest m.in. zaangażowanie mieszkańców, wymiana doświadczeń i pomysłów.

Twórcami programu mogą być samorządowcy, kandydaci na wójtów i burmistrzów, działacze lokalni partii, eksperci współpracujący z PiS. Termin nadsyłania prac mija 30 września. Tymczasem wszystko wskazuje na to, że wybory samorządowe odbędą się 21 listopada.

bied RDN
http://www.rdn.pl/info_tarnow/index.php ... 2010084632

Dorota1975
Rhetor

Post autor: Dorota1975 »

Weredyku, coś strasznie długo szukacie tego kandydata.... i jeszcze wszędzie wygrać chcecie... :mrgreen: i jeszcze ten niby konkurs. Nagrody jakieś są?

Awatar użytkownika

Mr Greenback
Rhetor

Post autor: Mr Greenback »

Pisałem już rano,że głosuję na JK! PiS i jego konkursy mnie nie interesują. Bo ja wybieram Prezydenta Miasta, a nie sołtysa :mrgreen: Niech sie wieś swoimi prawami dalej rządzi!
"Ludzie którzy głosują na nieudaczników, złodziei, zdrajców i oszustów nie są ich ofiarami. Są ich wspólnikami". George Orwell

Keleos
Rhetor

Post autor: Keleos »

Stanowcze NIE wyższym podatkom dla osób nie uczestniczących w nabożeństwach!! (PiS ma to w planach, prawda? ; D)

Navyy
Prytan

Post autor: Navyy »

Mam nadzieję, że Jakub wygra. Żałuję, że jeszcze nie mogę głosować, bo wiem na kogo oddałbym głos. Powodzenia! Obyś przebił Ścigałę. Będzie trudno, ale wszystko jest możliwe.

Eredhel
Archont

Post autor: Eredhel »

Gdybym miał możliwość taką to JK również uzyskał by mój głos ;)
[center]"We're the lucky ones. Don't forget that"
[/center]

Keleos
Rhetor

Post autor: Keleos »

Wszyscy by zagłosowali, ale nikt nie może. Jakub trafia w niewłaściwy elektorat ; D

Eredhel
Archont

Post autor: Eredhel »

Keleos pisze:Wszyscy by zagłosowali, ale nikt nie może. Jakub trafia w niewłaściwy elektorat ; D
Ja nie mogę bo to nie moja gmina ;)
[center]"We're the lucky ones. Don't forget that"
[/center]

Racjonalista
Prytan

Post autor: Racjonalista »

Na szczęście to moja gmina i zagłosuję na RŚ.

ODPOWIEDZ