Centrum Handlowe Gemini Park
Jakie znowu zdziwienie? Galeria zaprosiła kogo zaprosiła i czuje się z tym dobrze. A że ludzie nie mają nic innego do roboty tylko narzekać, to ich problem. Nie chcą, to niech nie przychodzą. Wielce oburzeni, ale przyjść i tak przyjdą. Frajerstwo. Nic więcej. Mnie się Kayah nie podoba to nie przyjdę, proste.
-
- Archont
A niedlugo zadna impreza sie juz nie odbedzie, jesli nie bedzie zwiazana z otwarciem kolejnego sklepu (bo jakby to nie nazwac - galeria to tez sklep, tyle ze wiekszy niz wspomniany warzywniak .
Ludzie juz nie pytaja 'byles w kinie, byles w teatrze, byles na koncercie' - tylko 'byles na otwarciu galerii'?
Jesli go sklepow chodzicie na koncerty (o, przepraszam - 'eventy') - to gdzie robicie zakupy?
Ludzie juz nie pytaja 'byles w kinie, byles w teatrze, byles na koncercie' - tylko 'byles na otwarciu galerii'?
Jesli go sklepow chodzicie na koncerty (o, przepraszam - 'eventy') - to gdzie robicie zakupy?
Kolejny który będzie mówił komuś jak ma wydać SWOJE pieniądza. Co to za czasy.Keleos pisze:Dorota - serio? Tak. Nie słyszałem bowiem o urzędowym obowiązku wielkiej pompy na otwarciu sklepu.
Pani Krysia z warzywniaka nie zapraszała 50centa na otwarcie. Pan Marian z elektrycznego również zrezygnował z zapraszania zespołu Metallica.
To ma być sklep, tam ma się handlować. O imprezy pytajcie w TCK, to oni mają organizować koncerty, nie sklepy...
Generalnie mam nadzieję że w nowym obiekcie znajdzie się i dla mnie coś ciekawego . Mam tu na myśli sklep sportowy i MM, które mają byc ponoć pokaźne.
-
- Rhetor
A ja nigdzie nie mówię na co mają pieniądze wydawać. Stanąłem w ich obronie - jak chca Kayah, niech będzie Kayah (bo to ich pieniądze i ich decyzja!). Jakby nic nie było to też by było dobrze (bo to ich pieniądze i ich decyzja!). Jeśli to jest mówieniem im na co mają wydawać pieniądze to wybaczcie, ale rozmawiamy dwoma zupełnie innymi językami. Waszego nie rozumiem.
-
- Obywatel
Navyy
Myślę, że gdyby wymienionym przez Ciebie marką lepiej poszło w GT na pewno otworzyliby swoje sklepy również w Gemini. Oczywiście należy także brać pod uwagę ogólnie panujący kryzys w branży i mocno ograniczone inwestycje niektórych firm.Do Porucznika. Uważasz, że gdyby nie GT, to w Gemini byłby np NewYorker, H&M, Carry, Ryłko, ecco, Venezia itd.?
-
- Rhetor
Kayah - jest neutralna - to dobry wybór. A może mieli zaprosić jakiś poroniony zespół Rapowo-Hip-Hopowy i grać z komórek?
Takie otwarcie to PROMOCJA - część działań PR-owskich, jak by nie było muszą się promować, a taki "Grand Opening" to okazja.
Ja się wybiorę tak z tydzień po otwarciu, wcześniej nie mam po co jestem "na kupnie" butów trekingowych w sportowym sklepie, obejdę sklepy w Tarnowie i na końcu zahaczę o Gemini - jak będą promocje to super, jak nie to też płakać nie będę. A butów nie wykupią wszystkich - mam nadzieję.
Takie otwarcie to PROMOCJA - część działań PR-owskich, jak by nie było muszą się promować, a taki "Grand Opening" to okazja.
Ja się wybiorę tak z tydzień po otwarciu, wcześniej nie mam po co jestem "na kupnie" butów trekingowych w sportowym sklepie, obejdę sklepy w Tarnowie i na końcu zahaczę o Gemini - jak będą promocje to super, jak nie to też płakać nie będę. A butów nie wykupią wszystkich - mam nadzieję.
Zawiść przez Ciebie przemawia Ale pomyśl jakby to tanio wyszło jakby wszyscy włączyli komórki zamiast gwiazdy wieczoru Może i by się udało rekord Guinnessa pobić:PRavir pisze:A może mieli zaprosić jakiś poroniony zespół Rapowo-Hip-Hopowy i grać z komórek?
Co do butów to jeśli będzie tyle stoisk z butami jak w GT to wierz mi, że nie wykupią