Centrum Handlowe Gemini Park

Coś budują? Coś wyburzają? Masz jakieś własne pomysły (nawet futurystyczne)? Tutaj jest miejsce dla ciebie
ODPOWIEDZ

Keleos
Rhetor

Post autor: Keleos »

Jakie znowu zdziwienie? Galeria zaprosiła kogo zaprosiła i czuje się z tym dobrze. A że ludzie nie mają nic innego do roboty tylko narzekać, to ich problem. Nie chcą, to niech nie przychodzą. Wielce oburzeni, ale przyjść i tak przyjdą. Frajerstwo. Nic więcej. Mnie się Kayah nie podoba to nie przyjdę, proste.

sainte_nitouche
Archont

Post autor: sainte_nitouche »

A niedlugo zadna impreza sie juz nie odbedzie, jesli nie bedzie zwiazana z otwarciem kolejnego sklepu (bo jakby to nie nazwac - galeria to tez sklep, tyle ze wiekszy niz wspomniany warzywniak ;).
Ludzie juz nie pytaja 'byles w kinie, byles w teatrze, byles na koncercie' - tylko 'byles na otwarciu galerii'?
Jesli go sklepow chodzicie na koncerty (o, przepraszam - 'eventy') - to gdzie robicie zakupy? :D :mrgreen:

trix
Rhetor

Post autor: trix »

Keleos pisze:Dorota - serio? Tak. Nie słyszałem bowiem o urzędowym obowiązku wielkiej pompy na otwarciu sklepu.

Pani Krysia z warzywniaka nie zapraszała 50centa na otwarcie. Pan Marian z elektrycznego również zrezygnował z zapraszania zespołu Metallica.

To ma być sklep, tam ma się handlować. O imprezy pytajcie w TCK, to oni mają organizować koncerty, nie sklepy...
Kolejny który będzie mówił komuś jak ma wydać SWOJE pieniądza. Co to za czasy.

Generalnie mam nadzieję że w nowym obiekcie znajdzie się i dla mnie coś ciekawego :). Mam tu na myśli sklep sportowy i MM, które mają byc ponoć pokaźne.

Keleos
Rhetor

Skończ to gimnazjum w końcu i zacznij się uczyć czytać jak należy. Mam już dość Twojego debilowania na tym forum.

Marcin Zaród
Rhetor

Post autor: Marcin Zaród »

Tu się przekornie za Trixem opowiem, bo mnie akurat też sklep sportowy i MM interesuje, + Castorama. Natomiast jest faktem, że goście wydają swoje pieniądze, a darowanej krowie się pod wymiona nie patrzy ;)

Keleos
Rhetor

A ja nigdzie nie mówię na co mają pieniądze wydawać. Stanąłem w ich obronie - jak chca Kayah, niech będzie Kayah (bo to ich pieniądze i ich decyzja!). Jakby nic nie było to też by było dobrze (bo to ich pieniądze i ich decyzja!). Jeśli to jest mówieniem im na co mają wydawać pieniądze to wybaczcie, ale rozmawiamy dwoma zupełnie innymi językami. Waszego nie rozumiem.

PorucznikBorewicz
Obywatel

Post autor: PorucznikBorewicz »

Navyy
Do Porucznika. Uważasz, że gdyby nie GT, to w Gemini byłby np NewYorker, H&M, Carry, Ryłko, ecco, Venezia itd.?
Myślę, że gdyby wymienionym przez Ciebie marką lepiej poszło w GT na pewno otworzyliby swoje sklepy również w Gemini. Oczywiście należy także brać pod uwagę ogólnie panujący kryzys w branży i mocno ograniczone inwestycje niektórych firm.

Navyy
Prytan

Post autor: Navyy »

Czy wasi znajomi dalej mają jakieś poglądy, że gemini się zawali? ;p

MOja znajoma twierdzi, że na początku nie pójdzie do gemini, bo grozi zawaleniem.

Dorota1975
Rhetor

Post autor: Dorota1975 »

:mrgreen: zastanawialiśmy się nad tym w miniony piątek w okolicznościach sprzyjających rozmowom o wszystkim ;)

Cubaza
Rhetor

Post autor: Cubaza »

Takie same pogłoski były o GT ;) że się zawali piętro ;) Tak samo było w Bonarce(Aczkolwiek tam jednak to była prawda i w jednym ze sklepów spadł sufit) ;) Moim zdaniem nie ma się czego bać ;)

Awatar użytkownika

Versacz
Archont

Post autor: Versacz »

No i pierwsza zima i wiosna, gdzie penie czekają nas znowu wielkie opady.

Ravir
Rhetor

Post autor: Ravir »

Kayah - jest neutralna - to dobry wybór. A może mieli zaprosić jakiś poroniony zespół Rapowo-Hip-Hopowy i grać z komórek? :mrgreen:

Takie otwarcie to PROMOCJA - część działań PR-owskich, jak by nie było muszą się promować, a taki "Grand Opening" to okazja.

Ja się wybiorę tak z tydzień po otwarciu, wcześniej nie mam po co :mrgreen: jestem "na kupnie" butów trekingowych w sportowym sklepie, obejdę sklepy w Tarnowie i na końcu zahaczę o Gemini - jak będą promocje to super, jak nie to też płakać nie będę. A butów nie wykupią wszystkich - mam nadzieję. :mrgreen: :mrgreen:

Cubaza
Rhetor

Post autor: Cubaza »

Ravir pisze:A może mieli zaprosić jakiś poroniony zespół Rapowo-Hip-Hopowy i grać z komórek? :mrgreen:
Zawiść przez Ciebie przemawia :P Ale pomyśl jakby to tanio wyszło jakby wszyscy włączyli komórki zamiast gwiazdy wieczoru :P Może i by się udało rekord Guinnessa pobić:P

Co do butów to jeśli będzie tyle stoisk z butami jak w GT to wierz mi, że nie wykupią :P

Autor tematu
imiol
Prytan
Kontakt:

Post autor: imiol »

Przejazdem widzałem że już główny napis GEMINI PARK wisi nad głównym wejściem.
imi

ODPOWIEDZ