Centrum Handlowe Gemini Park
-
- Rhetor
Robota idzie pełną parą. Wczoraj rano zauważyłem że na elewacji zamontowane są już szyldy TESCO, w późnych godzinach wieczornych (ok. 1-szej w nocy) widać było światło ze świetlików w wschodniej części budynku. Czyżby robota w środku szła na pełny zegar?
BIGer
"Wyzwolona energia atomu zmieniła wszystko z wyjątkiem naszego sposobu myślenia."
— Albert Einstein
"Wyzwolona energia atomu zmieniła wszystko z wyjątkiem naszego sposobu myślenia."
— Albert Einstein
Czyli będzie tak jak z GT, syf kiła i sok z buraków pozaciekane ściany i pękające płytki . Mam przynajmniej nadzieję ze ceny będą niższe :>.Sąsiad tam pracuje, przy wykańczaniu bodajże jakiejś kawiarni, czy jakiegoś innego ustrojstwa... W każdym bądź razie wspominał, że pracuje na nocki... więc
Szmaciak chce władzy nie dla śmichu, lecz dla bogactwa, dla przepychu, chce mieć tytuły, forsę, włości i w nosie przyszłość ma ludzkościĄ - Tow Szmaciak.
-
- Archont
-
- Rhetor
Ja mam inne pytanie:
Ile dajecie czasu parkingowi zewnętrznemu? Jamu daję max miesiąc i zjedzie w dół.
Ile dajecie czasu parkingowi zewnętrznemu? Jamu daję max miesiąc i zjedzie w dół.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
-
- Rhetor
Navyy pisze:Ma może ktoś możliwość wykonania zdjęć z wnętrza budynku?
I może ktoś potwierdzić obecność sklepu promod w gemini?
Z tego co pamiętam, to był też on na planach tarnovii, a w czasie otwarcia okazało się, że go nie ma.
reklamy na mieście to na razie ma Tesco i C&A, chyba że coś przegapiłam... A promod pojawiał się w ogóle w podrzucanych na formach listach najemców w GP?
-
- Rhetor
Castorama też już ma reklamy.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
Beda ubrania firmy Cheerokie, bardzo duży wybór.farciarzgilmore pisze:Mam pytanie do zorientowanych? Czy w tym naszym Tesco będzie odzież firmy Cherokee? Również chciałbym zapytać czy będą sprzedawać świerze ryby a jak tak to czy ktoś kiedys miał styczność z rybami w Tesco? Chodzi mi głównie o jakość i dostępność bo cenowo pewnie podobnie do konkurencji.
Pzdr
Ryby świeże tez beda, ogolnie jadlem i nie jest super hiper dobrze ale zle tez nie jest. Ogolnie na plus ;p