Budowa przejścia podziemnego na Mickiewicza
Pod pocztą/teatrem ustawiali coś w piątek. Zdążyłem tylko zauważyć że pojawił się tam plan przebudowywanego skrzyżowania Gumniska/Konarskiego/Dąbrowskiego.
Ale dziś widzę rano że tam wizualizacja przejścia podziemnego.
Link do zdjęcia poniżej, nie wstawiam bezpośrednio na forum, bo zdjęcie dość duże, a nie mam czasu by go zmniejszać bo w pracy jestem...
Wizualizacja
Ale dziś widzę rano że tam wizualizacja przejścia podziemnego.
Link do zdjęcia poniżej, nie wstawiam bezpośrednio na forum, bo zdjęcie dość duże, a nie mam czasu by go zmniejszać bo w pracy jestem...
Wizualizacja
[center]"We're the lucky ones. Don't forget that"
[/center]
[/center]
Jakby jeszcze było coś fajnego namalowane Na przykład takie jak na wyburzanym budynku przy Szujskiego, bądź
bądź:
To nie miałbym nic przeciwko powiem szczerze poza tym chciałbym aby przejście pomiędzy peronami na dworcu PKP też tak wyglądało Zawsze znajdzie się ktoś kto to pomaluje, a tak to mogłoby to być ładniej zrobione
bądź:
To nie miałbym nic przeciwko powiem szczerze poza tym chciałbym aby przejście pomiędzy peronami na dworcu PKP też tak wyglądało Zawsze znajdzie się ktoś kto to pomaluje, a tak to mogłoby to być ładniej zrobione
Właśnie. Zwłaszcza, że w Tarnowie nawet produkują takie środki ochrony przed graffiti: http://green.whad.pl/kontakt1.htm
-
- Proedroj
-
- Archont