Kino Marzenie oraz Millenium
Będąc początkiem tygodnia na Shreku w 3D i pełnej sali ludzi, tak od połowy seansu ciężko dało się wysiedzieć. Na przyszły rok, kino Marzenie powinno pomyśleć o jakiejś wydajnej wentylacji najlepiej zintegrowanej z mocną klimatyzacją, co dałoby świeże schłodzone powietrze i dużo większy komfort oglądania.
-
- Obywatel
- Kontakt:
Remont Marzenia
Pamiętam jak jeszcze nie tak dawno pieniądze wydane na 3D miały być przeznaczone na kompleksowy remont Marzenia. Jednak sprawę przyspieszył Sokół z Dąbrowy Tarnowskiej, który miał od marca br. już 3D.
Marzeniu pozostało jedynie albo rybki albo akwarium. Chyba wybrano rybki... Tak czy siak 3D jest w Tarnowie .
Marzeniu pozostało jedynie albo rybki albo akwarium. Chyba wybrano rybki... Tak czy siak 3D jest w Tarnowie .
Dziś byłem na Shreku, i po kilku wizytach w krakowskich 3dekach muszę stwierdzić że jest cieniutko, choć nie najgorzej bo za 20 zł więcej się nie spodziewałem. Płaski ekran, płaskie ułożenie foteli daje kiepskie doznania. To kino musi przejść kolejny etap wdrażania 3D, jak wymiana foteli, innego ich ustawienia (inaczej z tyłu widzą mały obraz co się mija z celem 3D) wymiana ekranu na eliptyczny i nagłośnienia, bo to też jest już przestarzałe. Okulary nawet dają radę.
Raczej tragedii nie ma, ale do krakowskich kin jeszcze dłuuuuuuuga droga. Jeden plus - nie ma durnych światełek na schodach jak w Krakowie (Bonarka), które zakłócają odbiór 3D, odbijając się w okularach i napisów EXIT świecących pod ekranem.
Raczej tragedii nie ma, ale do krakowskich kin jeszcze dłuuuuuuuga droga. Jeden plus - nie ma durnych światełek na schodach jak w Krakowie (Bonarka), które zakłócają odbiór 3D, odbijając się w okularach i napisów EXIT świecących pod ekranem.
-
- Rhetor
Byłem w Marzeniu z dzieckiem na ToyStory 3, przed filmem były prezentowane zajawki innych filmów. Zwłaszcza w tych nie-animowanych efekty są naprawdę fajne... (bańki powietrza z akwalungu wyglądały, jakby latały pomiędzy ekranem a widzem, to samo konfetti)
Czekam aż sprowadzą Avatara... Ktoś wie, kiedy się tego można spodziewać?
Czekam aż sprowadzą Avatara... Ktoś wie, kiedy się tego można spodziewać?
Są już wywieszki na tablicach, jeżeli mnie pamięć nie myli to od 24 sierpnia...Marcin Zaród pisze:Czekam aż sprowadzą Avatara... Ktoś wie, kiedy się tego można spodziewać?
http://www.forum.uniatarnow.net - forum tarnowskiego żużla, zapraszam.
-
- Rhetor