Galeria Tarnovia
Obawiam się, że "otwarcie" będzie wyglądało ciut inaczej. Tzn. przecinanie wstęgi (o ile planowane), poświęcenie (to będzie na pewno ), gala dla VIPów - to wszystko przewidziane jest na wtorkowy wieczór dla zaproszonych gości. W środę rano Galeria ruszy już wg harmonogramu, czyli o godz. 9 czy 10. A atrakcje typu koncert itp. to jakoś popołudniu. Tak mi się wydaje.
PS Kolporter jednak coś tam otwiera. Targowa faktycznie będzie miała tylko ciastka itp., ale kawiarnie też będą.
PS Kolporter jednak coś tam otwiera. Targowa faktycznie będzie miała tylko ciastka itp., ale kawiarnie też będą.
Ostatnio zmieniony 08-11-2009, 22:43 przez gushman, łącznie zmieniany 1 raz.
I mamy potwierdzenie, że Paulla wystąpi na otwarciu Galerii: http://www.koncertomania.pl/koncert/64151. Zresztą strona www piosenkarki twierdzi to samo.
-
- Rhetor
Samba to samba gorąca itp, choć może byc tez taka :>
http://www.youtube.com/watch?v=LvYqolui_V0
Co do otwarcie to ja nie jestem "boski wiatr" żeby w dniu otwarcie się tam wybierać. Myslę że w czasie poźniejszym sklep nie straci nic ze swojej struktury i mozna spokojnie przejść sie potem :-).
http://www.youtube.com/watch?v=LvYqolui_V0
Wcielone czy nie wcielone, jednak dużej większości babć nie stać by kupować w takich sklepach, co jest troche przykre.Husiek pisze:Zresztą fakt może ich dożo nie będzie , stwierdza że Rydzyk mówił ze to DIOBELSTWO wcielone takie sklepy, lepsze za czasów PRL, Pewex itd to były dopiero Galerie
Co do otwarcie to ja nie jestem "boski wiatr" żeby w dniu otwarcie się tam wybierać. Myslę że w czasie poźniejszym sklep nie straci nic ze swojej struktury i mozna spokojnie przejść sie potem :-).
Szmaciak chce władzy nie dla śmichu, lecz dla bogactwa, dla przepychu, chce mieć tytuły, forsę, włości i w nosie przyszłość ma ludzkościĄ - Tow Szmaciak.
-
- Rhetor
wydaje mi się, że to nie tyle problem zasobności portfela (nie każda babcia jest biedna), ile tego, co oferują sklepy obecne w dużych galeriach. Nic dla osób powyżej 50-60 lat, zwłaszcza jeśli chodzi o odzież i obuwie.trix pisze:
Wcielone czy nie wcielone, jednak dużej większości babć nie stać by kupować w takich sklepach, co jest troche przykre
Jednak śmiem twierdzić że więcej, dużo więcej jest babć które mają mniej zasobny portfel.
Co do wyboru to ja bym tak nie ograniczał, może nie ma sklepów specjalnie dla osób pow pewnego wieku, ale coś sie znajdzie. Zawsze zresztą można isc na kawe z koleżanką.
Co do wyboru to ja bym tak nie ograniczał, może nie ma sklepów specjalnie dla osób pow pewnego wieku, ale coś sie znajdzie. Zawsze zresztą można isc na kawe z koleżanką.
Szmaciak chce władzy nie dla śmichu, lecz dla bogactwa, dla przepychu, chce mieć tytuły, forsę, włości i w nosie przyszłość ma ludzkościĄ - Tow Szmaciak.
-
- Rhetor
trix pisze:Jednak śmiem twierdzić że więcej, dużo więcej jest babć które mają mniej zasobny portfel.
Bywam często w Galerii Krakowskiej, nie raz zdarzało mi się obejść wszystkie stoiska, i jakoś nie zauważyłam wśród kupujących osób starszych, a wśród towarów (odzież, obuwie itp) takich właśnie dla osób starszych. To kwestia fasonów, rozmiarów....
Widzę, że mój pomysł z japońskimi turytami się spodobał. A z tymi babciami to raczej faktycznie zasoby finansowe 70% osób starszych jak nie więcej są poza możliwościami kupna rzeczy w takich sklepach, często wybierają oni sklepy z odzieżą z 2 ręki gdzie można za cenę jednego produktu z galerii można kupić ze 40 sztuk podobnego produktu tyle, że używanego.