Galeria Tarnovia

Coś budują? Coś wyburzają? Masz jakieś własne pomysły (nawet futurystyczne)? Tutaj jest miejsce dla ciebie
ODPOWIEDZ

Boruta
Archont

Post autor: Boruta »

Ciekawe, czy właściciele galerii przygotują w dniu otwarcia punkt medyczny dla stratowanych? :mrgreen:
Mam nadzieję, że ktoś to utrwali, i będzie można się pośmiać ze "szturmu".
Jeżeli chodzi o "gwiazdę" Ignasiak, to nie narzekajcie, zawsze mogła przyjechać kobieta koń Rutowicz. Wprawdzie dokładnie nie wiem od czego obydwie panie są gwiazdami, ale podobno nimi są i trzeba im wierzyć :lol:

Dorota1975
Rhetor

Post autor: Dorota1975 »

pamiętam szturm na hypernovą.... :) masakra. A apetyt rośnie w miarę jedzenia, zatem w Galerii Tarnovia może być gorąco.

Autor tematu
Husiek
Hekatontarchos

Post autor: Husiek »

Taka natura ludzka, jak coś nowego,nie znanego to ludzie lecą jak napaleni żeby sprawdzić zobaczyć. Zapewne 90% osób piszących na tym forum w dziale Tarnów, właśnie poleci na otwarcie Galerii bądź w zaraz następnego dnia po otwarciu, i nie na zakupy tylko żeby zobaczyć :) Będę szczery sam tez polecę zobaczyć bo ciekawość bierze gore :P

PS. Może urządzimy wycieczkę forumowa po Galerii :) i przejdziemy wszyscy razem :)

Awatar użytkownika

Versacz
Archont

Post autor: Versacz »

Hahaha dobre wycieczka forumowa, pomysł według mnie zajefajny.

suraiw
Thesmothetai

Post autor: suraiw »

Versacz pisze:Hahaha dobre wycieczka forumowa, pomysł według mnie zajefajny.
Pod warunkiem że portfele i karty kredytowe zostaja w domu. :-D :-D
Będzie to typowe zwiedzanie galerii, tak jak to jest w galeriach dzieł sztuki malarskiej, galerii fotografi itp.

A tak poważnie mówiąc to osobiście mieszkam nie zbyt daleko od tej galerii, ale nie odwiedzę jej wcześniej jak po tygodniu lub dłużej. Mam nadzieje że wówczs szał minie i spokojnie będzie można zobaczyć "co w trawie piszczy".

Jakub Kwaśny
Rhetor
Kontakt:

Post autor: Jakub Kwaśny »

Kto będzie w roli przewodnika? :-)
Ja jestem za :D i możemy iść tam na jakąś kawę do BISTRO :P
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?

Awatar użytkownika

Versacz
Archont

Post autor: Versacz »

Ubierzemy się jak turyści z Japonii aparaty kamery i i będziemy robić sobie zdjęcie ze wszystkimi i wszystkim, ja bym chciał np z hostesami, to by była typowa wycieczka z Japonii :-P :-P :-P

Dorota1975
Rhetor

suraiw pisze:
Versacz pisze:Hahaha dobre wycieczka forumowa, pomysł według mnie zajefajny.
Pod warunkiem że portfele i karty kredytowe zostaja w domu. :-D :-D
Będzie to typowe zwiedzanie galerii, tak jak to jest w galeriach dzieł sztuki malarskiej, galerii fotografi itp.

A tak poważnie mówiąc to osobiście mieszkam nie zbyt daleko od tej galerii, ale nie odwiedzę jej wcześniej jak po tygodniu lub dłużej. Mam nadzieje że wówczs szał minie i spokojnie będzie można zobaczyć "co w trawie piszczy".
Wycieczka forumowa? brzmi interesująco. Ale dlaczego bez kart kredytowych? Nie potrafię tak :(

Ciekawe, czy będą urządzać takie prezentacje, jak w Galerii Krakowskiej - pamiętam m.in. wystawę bolidów Formuły 1. Fajna sprawa.

[ Dodano: 08-11-2009, 3:53 ]
Versacz pisze:Ubierzemy się jak turyści z Japonii aparaty kamery i i będziemy robić sobie zdjęcie ze wszystkimi i wszystkim, ja bym chciał np z hostesami, to by była typowa wycieczka z Japonii :-P :-P :-P
Jestem za :)

Autor tematu
Husiek
Hekatontarchos

Post autor: Husiek »

To ja proponuje tak Mężczyźni bez kart kredytowych itd :D Kobiety z kartami oczywiście swoimi, a nie swoich mężczyzn. Ja w sumie mam 15min spacerkiem do Galerii wiec mogę zając miejsce przy drzwiach :P

Jakub Kwaśny
Rhetor
Kontakt:

Post autor: Jakub Kwaśny »

zajmij nam kolejkę :)
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?

Dorota1975
Rhetor

Husiek pisze:To ja proponuje tak Mężczyźni bez kart kredytowych itd :D Kobiety z kartami oczywiście swoimi, a nie swoich mężczyzn
nie wiem.... nie wiem... Mężczyźni nie muszą zabierać ze sobą kart kredytowych, ale szkoda, żeby takie ładne kawałki plastiku leżały gdzieś schowane w szufladach. Kobiety się tym zajmą :)

Awatar użytkownika

Beaver
Rhetor

Post autor: Beaver »

jestem za na wycieczke :D
zrobmy flashmoba kazdy ala: Japonski turysta

trix
Rhetor

Post autor: trix »

Ale musi byc pokaz samby :P.
Szmaciak chce władzy nie dla śmichu, lecz dla bogactwa, dla przepychu, chce mieć tytuły, forsę, włości i w nosie przyszłość ma ludzkościĄ - Tow Szmaciak.

Dorota1975
Rhetor

Trix, zatańczysz?

Awatar użytkownika

ad2222
Rhetor

Post autor: ad2222 »

a może przebierzemy się za karty kredytowe? :)
tylko gdzie ten pasek magnetyczny... a może czipowe???
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński

ODPOWIEDZ