Galeria Tarnovia
Ciekawe, czy właściciele galerii przygotują w dniu otwarcia punkt medyczny dla stratowanych?
Mam nadzieję, że ktoś to utrwali, i będzie można się pośmiać ze "szturmu".
Jeżeli chodzi o "gwiazdę" Ignasiak, to nie narzekajcie, zawsze mogła przyjechać kobieta koń Rutowicz. Wprawdzie dokładnie nie wiem od czego obydwie panie są gwiazdami, ale podobno nimi są i trzeba im wierzyć
Mam nadzieję, że ktoś to utrwali, i będzie można się pośmiać ze "szturmu".
Jeżeli chodzi o "gwiazdę" Ignasiak, to nie narzekajcie, zawsze mogła przyjechać kobieta koń Rutowicz. Wprawdzie dokładnie nie wiem od czego obydwie panie są gwiazdami, ale podobno nimi są i trzeba im wierzyć
-
- Rhetor
Taka natura ludzka, jak coś nowego,nie znanego to ludzie lecą jak napaleni żeby sprawdzić zobaczyć. Zapewne 90% osób piszących na tym forum w dziale Tarnów, właśnie poleci na otwarcie Galerii bądź w zaraz następnego dnia po otwarciu, i nie na zakupy tylko żeby zobaczyć Będę szczery sam tez polecę zobaczyć bo ciekawość bierze gore
PS. Może urządzimy wycieczkę forumowa po Galerii i przejdziemy wszyscy razem
PS. Może urządzimy wycieczkę forumowa po Galerii i przejdziemy wszyscy razem
Pod warunkiem że portfele i karty kredytowe zostaja w domu. :-D :-DVersacz pisze:Hahaha dobre wycieczka forumowa, pomysł według mnie zajefajny.
Będzie to typowe zwiedzanie galerii, tak jak to jest w galeriach dzieł sztuki malarskiej, galerii fotografi itp.
A tak poważnie mówiąc to osobiście mieszkam nie zbyt daleko od tej galerii, ale nie odwiedzę jej wcześniej jak po tygodniu lub dłużej. Mam nadzieje że wówczs szał minie i spokojnie będzie można zobaczyć "co w trawie piszczy".
-
- Rhetor
- Kontakt:
Kto będzie w roli przewodnika? :-)
Ja jestem za i możemy iść tam na jakąś kawę do BISTRO
Ja jestem za i możemy iść tam na jakąś kawę do BISTRO
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
-
- Rhetor
Wycieczka forumowa? brzmi interesująco. Ale dlaczego bez kart kredytowych? Nie potrafię taksuraiw pisze:Pod warunkiem że portfele i karty kredytowe zostaja w domu. :-D :-DVersacz pisze:Hahaha dobre wycieczka forumowa, pomysł według mnie zajefajny.
Będzie to typowe zwiedzanie galerii, tak jak to jest w galeriach dzieł sztuki malarskiej, galerii fotografi itp.
A tak poważnie mówiąc to osobiście mieszkam nie zbyt daleko od tej galerii, ale nie odwiedzę jej wcześniej jak po tygodniu lub dłużej. Mam nadzieje że wówczs szał minie i spokojnie będzie można zobaczyć "co w trawie piszczy".
Ciekawe, czy będą urządzać takie prezentacje, jak w Galerii Krakowskiej - pamiętam m.in. wystawę bolidów Formuły 1. Fajna sprawa.
[ Dodano: 08-11-2009, 3:53 ]
Jestem zaVersacz pisze:Ubierzemy się jak turyści z Japonii aparaty kamery i i będziemy robić sobie zdjęcie ze wszystkimi i wszystkim, ja bym chciał np z hostesami, to by była typowa wycieczka z Japonii :-P :-P :-P
-
- Rhetor
- Kontakt:
zajmij nam kolejkę
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Rhetor
nie wiem.... nie wiem... Mężczyźni nie muszą zabierać ze sobą kart kredytowych, ale szkoda, żeby takie ładne kawałki plastiku leżały gdzieś schowane w szufladach. Kobiety się tym zajmąHusiek pisze:To ja proponuje tak Mężczyźni bez kart kredytowych itd Kobiety z kartami oczywiście swoimi, a nie swoich mężczyzn
-
- Rhetor