Gruby Benek przy Kościuszki
Nie mam czasu długo pisać ale powiem krótko byłam tam dzisiaj i co ? jest ok czołówka światowa . A to ciasto o lekkim smaku waniliowym i ten kurczak w carry supcio. Pozdrowienia dla pizzera , a kelnerka super aż się zastanawiam czy mogę zabrać tam mojego chłopaka. Jolka.
Powyższy tekst jest sponsorowany przez pizzerię "Gruby Benek"
Ludzie, jak już chcecie kogoś robić w konia, to się nauczcie robić to porządnie. Administrator
Powyższy tekst jest sponsorowany przez pizzerię "Gruby Benek"
Ludzie, jak już chcecie kogoś robić w konia, to się nauczcie robić to porządnie. Administrator
Ostatnio zmieniony 07-11-2009, 12:58 przez js, łącznie zmieniany 2 razy.
Administratorze, wyjąłeś mi to spod palców. Ale już nie chciałem nic się odzywać, bo już jestem "podpadnięty". Bo jak inaczej rozumieć zarejestrowanie się użytkownika i chwilę później niby obiektywny pean pochwalny na rzecz podmiotu gospodarczego a następnie zamilknięcie oraz brak aktywności w innych tematach?
Zachowanie JS śmieszne i naiwne. Żałosna próba ratowania twarzy firmy. Może najpierw trzeba było nie zrażać do siebie ludzi? Zadbać o jakość?
Ps. Pomijając zebrane tu na Wasz temat opinie i tak nie odwiedziłbym firmy, która "reklamuje" się w odpustowym stylu drażniąc ludzi głupawym tekstem w różnych częściach miasta!
Ps. Pomijając zebrane tu na Wasz temat opinie i tak nie odwiedziłbym firmy, która "reklamuje" się w odpustowym stylu drażniąc ludzi głupawym tekstem w różnych częściach miasta!
-
- Proksenos
Taki fragment z panelu admina:
Użytkownicy piszący z tego IP
AS [ 4 Posty ]
js [ 2 Posty ]
Aha - adres z sieci ZETO, a tam nie ma dynamicznych adresów.
W zasadzie to jedno z kont poleci - pytanie brzmi - które? To które ma maila fiat...@. czy to audi....@.. Nawet tutaj brak fantazji
Użytkownicy piszący z tego IP
AS [ 4 Posty ]
js [ 2 Posty ]
Aha - adres z sieci ZETO, a tam nie ma dynamicznych adresów.
W zasadzie to jedno z kont poleci - pytanie brzmi - które? To które ma maila fiat...@. czy to audi....@.. Nawet tutaj brak fantazji
Ostatnio zmieniony 08-11-2009, 00:24 przez Administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Proksenos
Widzę, że nowoczesną kobietą:js pisze: jestem kobieta
js pisze:aż się zastanawiam czy mogę zabrać tam mojego chłopaka
AS pisze:Jestem częstym gościem Grubego Benka w Tarnowie i nie miałem przypadku żeby coś było nie tak.
Żona pewnie nie wie, że jesteś chłopakiem "js" Wtopa na całego - trzeba było najpierw wymyślić historię a nie iść na żywioł.AS pisze:Zonie najbardziej smakuje
-
- Rhetor
@Admin, Zeto nie dostarcza neta do "Benka", mają co prawda sieć obok ale nie w domkach.
Co nie zmienia faktu, że można pisać z domu.
BTW - nie ma to jak inwigilacja (tak, wiem, to jeszcze nie inwigilacja, a sam z tych udogodnień PA korzystam u siebie )
I nie ma to jak brak wyrozumiałości, AS, js - a może odrobina konstruktywnej krytyki by wam pomogła? Piszą wam ludzie co im nie pasuje, może warto podejść do tego poważnie?
Przemyślcie to i wyciągnijcie z tego wnioski zamiast się rzucać i obrażać ludzi.
Co nie zmienia faktu, że można pisać z domu.
BTW - nie ma to jak inwigilacja (tak, wiem, to jeszcze nie inwigilacja, a sam z tych udogodnień PA korzystam u siebie )
I nie ma to jak brak wyrozumiałości, AS, js - a może odrobina konstruktywnej krytyki by wam pomogła? Piszą wam ludzie co im nie pasuje, może warto podejść do tego poważnie?
Przemyślcie to i wyciągnijcie z tego wnioski zamiast się rzucać i obrażać ludzi.
Ostatnio zmieniony 08-11-2009, 13:08 przez LordRuthwen, łącznie zmieniany 1 raz.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Przecież to nie 'inwigilacja' tylko dowody. Te dane są normalnie udostępniane adminowi takiego forum, więc nie widzę w tym nic niestosownego. W sieci nie jest się anonimowym (no chyba że się tego bardzo chce - o tym trzeba wiedzieć, nawet w grubym benku.
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
-
- Rhetor
ad, anonimowość w sieci nie istnieje, nawet jak się bardzo chce, bo to działa w dwie strony - jak ktoś bardzo chce to znajdzie tego kogoś komu się wydaje że jest anonimowy
I wiem że to są normalne dane, tam była taka subtelna nutka ironii
I wiem że to są normalne dane, tam była taka subtelna nutka ironii
Wysłane z mojej budki telefonicznej
-
- Rhetor
- Kontakt:
ad2222 pisze:W sieci nie jest się anonimowym (no chyba że się tego bardzo chce
Doprawdy? a tak bardzo chciałemLordRuthwen pisze:ad, anonimowość w sieci nie istnieje, nawet jak się bardzo chce, bo to działa w dwie strony
ps. Miałem iść do Grubego Benka i chyba po tej całej akcji pójdę Będę szukał na sali naszej forumowej "parki"
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
-
- Proksenos
W związku z tym, że i w tym temacie posty są "sponsorowane" przez właścicieli, ostrzegam. Kolejne zakładania kont 'multi' i odpowiadanie samamu sobie (co jest dobrze opisaną jednostką chorobową) zakończy się banem, skasowaniem wszystkich sponsorowanych postów, oraz informacją na temat praktyk restauratorów, co raczej reklamą dobrą nie będzie.
Dzięki i oto stałem się właścicielem lokalu Gruby Benek bez nakładów finansowych , więc proszę o przesłanie aktu notarialnego pocztą , będę ja sprawdzał co dziennie. Przeżyłem już trochę na tym świecie i co mnie spotyka darowizna . Dzięki Administratorze i gushman dzięki wam wreście coś od losu dostałem.
Ale jak was będą bolec zęby to macie swoje hasła u mnie i 30% rabatu.
Serdecznie pozdrawiam.
Ale jak was będą bolec zęby to macie swoje hasła u mnie i 30% rabatu.
Serdecznie pozdrawiam.