Focus Park Tarnów
Focus Park Tarnów
http://www.boig.pl/index/projects/lang/1/id/15 przypadkowo trafiłem na ten zwiastun mógłby ktoś tą inwestycję przybliżyć ?
www.parkridgeholdings.com -> projekty planowane, Polska
-
- Rhetor
Cerntre toruists... highway E40... modern city... eee... to o naszym mieście niby?
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Ja tak nie mówię, więc już nie wszyscy.Cubaza pisze:to może ten cały focus Park będzie tym całym centrum rozrywki, o którym wszyscy mówią, że ma być w Gemini Park;) Bo wszyscy mówią, że w GP ma być multikino, kręgielnie itp. itd.
Jedna sala kinowa jest w piwnicy "U Siemachy". I to raczej taka kameralna. O kręglach pierwszy raz słyszę.
Dafi, weź się nie wygłupiaj. Nie wszystko co ma w nazwie "Holdings" należy do Sonika. Jakaś kolejna "urban legend".
gushman, okej źle się wyraziłem Chodziło mi o wszystkich, których spotykam i gadamy na temat GP Wszyscy tacy zdziwieni jak im mówię, że nie będzie tam multikina, kręgielni itp. Niektórzy(koleś, który ma pracować tam w Foto Jokerze, zaczął nawet na mnie krzyczeć jak powiedziałem, że na pewno nic takiego tam nie będzie
A tutaj taki psikus, bo jak podają nowych najemców GP to mówią, że już 80% powierzchni jest zajęte A tutaj się okaże, że te 20% to właśnie kino, kręgielnia, automaty, kulki dla dzieci Tylko, że nikt o tym nie wie i tego nie widziałgushman pisze:Taki urok nowych atrakcji w mieście. To się kolega zdziwi jeżeli już oczami wyobraźni widzi siebie na sali kinowej po pracy albo turlającego kule ze znajomymi po popołudniowej zmianie. Choć do otwarcia jeszcze miesiąc, kto wie co się podzieje.
Ale zaraz przyjdzie Gościnny i pokaże nam, że jednak to prawda
http://www.boig.pl/index/index/lang/1/id/3 to jest jedna firma jak widać i wyraznie pisze że Gemini to co innego (termin oddania sierpień 2010) .... 3 kwartał 2011 termin oddania Focus Park
Na planach Gemini, które miałem w rękach nie było śladu kina i innych rozrywek poza podajnikami paszyCubaza pisze:Ale zaraz przyjdzie Gościnny i pokaże nam, że jednak to prawda
Ale.... plotka jest, że multikino może powstać niejako obok Gemini - w miejscu gdzie teraz straszą szklarnie. Być może jakieś ziarno prawdy w tej plotce jest.
ps: proszę na temat, bo offtopa robimy Zacznę sam.
Mam nadzieję, że obok "Simply" czy jak to się teraz nazywa, coś powstanie, bo jak kilka dni temu byłem tam przypadkowo, to przeraziłem się.
Najpierw była tam "Billa" - bez szaleństw, ale nawet dało się coś kupić, potem ktoś to przejął i było gorzej. A teraz, kiedy tam jest "Simply" to po wejściu miałem wrażenie jakbym do dawnego "super-sam"-u wszedł. Jakoś tak ponuro, nieprzyjemnie jak dla mnie.
Może parę sklepów obok rozruszałoby ten market, bo w tej chwili wygląda jak ofiara kryzysu