Spotkanie z Prezydentem
Weredyk pisze:Akuratnie bedzie juz po 1 turze, przejda inni kandydaci, wiec bedzie miał czas na podsumowania.
Bo fantazja jest od tego aby bawić się nią na całego
Gołym okiem wszyscy widzą ile inwestycji powstaje za Ścigały a ile powstało za Rojka ... ale Weredyk woli budować swój świat gdzie jego koledzy zawsze wszystko robią naj... naj ... w sumie na ministra propagandy byś się nadawał jak nikt inny
-
Autor tematu - Obywatel
-
- Rhetor
-
- Rhetor
A ja bym wolał termin po wyborach
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Jak dla mnie do dobry pomysł takie spotkanie
Problemów z ubiorem nie będę miał, bo w sukienkach nie latam, gajerku za bardzo nie trawię, to zostają dżinsy lub mundur harcerski - jak jakiś harców wyciągnę
Jak dla mnie termin może być. Miejsce jak sugerowała Pani rzecznik - na świeżym powietrzu i w zaciszu, to może marcinka - ruiny zamku
Uważam świetne miejsce - na ruinach gadu gadu, a później do Zamczyska na bibkę
Zawsze jak widzę Ścigałę, to jest poważny i taki troszkę jakby spięty, może otworzy się przed nami, powie co go martwi, opowie o problemach...
Man nadzieję, że nie będzie to akcja typu, kto jest wrogiem publicznym nr 1
Problemów z ubiorem nie będę miał, bo w sukienkach nie latam, gajerku za bardzo nie trawię, to zostają dżinsy lub mundur harcerski - jak jakiś harców wyciągnę
Jak dla mnie termin może być. Miejsce jak sugerowała Pani rzecznik - na świeżym powietrzu i w zaciszu, to może marcinka - ruiny zamku
Uważam świetne miejsce - na ruinach gadu gadu, a później do Zamczyska na bibkę
Zawsze jak widzę Ścigałę, to jest poważny i taki troszkę jakby spięty, może otworzy się przed nami, powie co go martwi, opowie o problemach...
Man nadzieję, że nie będzie to akcja typu, kto jest wrogiem publicznym nr 1
Ostatnio zmieniony 23-07-2010, 15:19 przez Guzio.zhp, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Rhetor
Guzio.zhp, czy ty nie możesz się uspokoić tylko w każdym temacie w jakim się udzielasz zhp zhp i zhp... daj sobie już spokój.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
-
- Archont
Guzio, zeby nie bylo, ze na ciebie napadamy - kazdy z nas pewnie gdzies na jakims etapie swojego zycia gdzies zuchowal albo harcerzyl (ja tez ) - ale czy znasz pojecie 'zaglaskac kotka na smierc'? Bo jak tak wszytskim tym, ktorych chcesz z patologii wyciagnac (co chwalebne) ciagle tak trabisz o jedynie slusznym modus vivendi jakim jest zhp, to moze zemdlic, naprawde. I odwrotny skutek przyniesc
Moze ktos woli chinska zupke z torebki, zamiast kielbasy z ogniska?
tolerancji dla odmiennosci w harcerstwie ucza, o ile pamietam
Pozdr.
Moze ktos woli chinska zupke z torebki, zamiast kielbasy z ogniska?
tolerancji dla odmiennosci w harcerstwie ucza, o ile pamietam
Pozdr.
-
- Rhetor