Prezydent Tarnowa 2010-2014
-
- Rhetor
- Kontakt:
Tak defekator Finansujemy się z własnych środków! Nie z funduszy publicznych. Każdy z nas pracuje, więc wydaje to co zarobił samemu. Partia raczej biedna, więc za bardzo nie pomaga. Co do finansowania polityków, to nie ma takiego systemu w samorządach.defekator pisze:No ja też nie mogę przejść na przystanek bez "podziwiania" uśmiechy Kuby Wcześniejsze plakaty były lepsze. Ten zamglony Tarnów za wyraźną sylwetką Kuby jakoś kojarzy mi się z hasłem "Kuba jest najważniejszy" czy coś w tym styluBaxon pisze: A na mieście widziałem już plakaty Kuby i drugiego "młodego" z SLD
Mam nadzieje, że reklamujecie te strony za kasę ze zbiórek partyjnych lub własną a nie z podatków zabranych mi przez państwo (nie orientuję się dokładnie jak wygląda finansowanie promocji polityków poza wyborami)Jakub Kwaśny pisze:Konkretnie jest nas trzechBaxon pisze:Na stronie małopolskiej PO jest informacja o tym, że Ścigała jest kandydatem PO na prezydenta Tarnowa. A na mieście widziałem już plakaty Kuby i drugiego "młodego" z SLD
1. Jakub Kwaśny
2. Tomasz Gębarowski
3. Marek Majchrzak
ale to są reklamy stron internetowych my jeszcze nigdzie nie kandydujemy
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
To dobrze.Jakub Kwaśny pisze:
Tak defekator Finansujemy się z własnych środków! Nie z funduszy publicznych.
To też dobrze.Każdy z nas pracuje, więc wydaje to co zarobił samemu.
I to też dobrze.Partia raczej biedna, więc za bardzo nie pomaga.
A to już bardzo dobrze.Co do finansowania polityków, to nie ma takiego systemu w samorządach.
W takim razie promujcie się nadal
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM
Słuchacie Weredyka, a sami nie grzebiecie w danych, które zamieszcza, przecież wiadomo, że w którymś z poprzednich żyć był Kopciuszkiem i oddzielał groch od maku. Teraz te umiejętności sprawnie wykorzystuje i z ogromu danych potrafi wyłuskać i przedstawić szerszemu gronu "odpowiednie treści".
Poniżej wklejam link do podsumowania całości i... o dziwo Tarnów w generalce jest już na 8 miejscu
http://www.gazetaprawna.pl/ranking_gmin ... =&strona=1
A są takie kryteria, w których Tarnów jest na 2 miejscu, a mianowicie: ZPORR, Fundusz Spójności, Transport. A w rozwoju zasobów ludzkich plasuje się na 3 miejscu.