Budowa przejścia podziemnego na Mickiewicza
-
- Rhetor
Skrzyżowanie koło parku - tam powinny być BARIERY nie pozwalające jechać na prosto z lewego pasa!!!!
Bałwany nie patrzą na znaki!!!!
Bałwany nie patrzą na znaki!!!!
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
-
- Rhetor
bastol23, bariera? Nie w tą stronę!
Jest ustawiona ale blokada skrętu w lewo w Piłsudskiego, a mi chodziło o blokadę jazdy na prosto z lewego pasa.
Też tamtędy jechałem i stwierdzam jedno - nikt nie patrzy na znaki?!
Jest ustawiona ale blokada skrętu w lewo w Piłsudskiego, a mi chodziło o blokadę jazdy na prosto z lewego pasa.
Też tamtędy jechałem i stwierdzam jedno - nikt nie patrzy na znaki?!
Wysłane z mojej budki telefonicznej
Dziś rano kostka z chodników była zerwana już a panowie się kręcili i coś kombinowali.
Poza tym wydaje mi się że widziałem złożone na trawie po obu stronach Mickiewicza stalowe ogrodzenie, podobne do tego koło Teatru, więc pewnie się ogrodzą :/
Poza tym wydaje mi się że widziałem złożone na trawie po obu stronach Mickiewicza stalowe ogrodzenie, podobne do tego koło Teatru, więc pewnie się ogrodzą :/
[center]"We're the lucky ones. Don't forget that"
[/center]
[/center]
Nie nażekajcie - inwestycje - wiem z doświadczenia się opóźniają - bardzo ciężko zacząć w terminie. Sterty papierów są ogromne, brak jednego świstka, lub głupie odwołanie i po zupie. Ważne by skończyli szybko. Kazdy kto budował dom to wie jak to jest - ile użerania się z buirokracją - a przy takiej inwestycji mnozymy to razy 100.
Ravir - pisanie z błędami (i to jakimi!) świadczy o braku poszanowania dla ewentualnych czytelników - zacznij sprawdzać pisownię przed wysłaniem posta, albo kup sobie papierowy słownik ortograficzny, bo inni przestaną czytać Twoje posty nawet gdyby były super-merytoryczne.
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński