Fontanny diodowe
-
Autor tematu - Prytan
- Kontakt:
Fontanny diodowe
http://www.tarnow.pl/index.php/pol/Miasto/Aktualnosci-tarnowskie/Fontanny-swietlne-w-centrum-Tarnowa]
Pierwsze wrażenie WTF
Czy ktoś miał inne pierwsze wrażenie
Pierwsze wrażenie WTF
Re: Fontanny diodowe
Jak rozszyfrujesz mi ten skrót to Ci odpowiemLwowska pisze: Pierwsze wrażenie WTF
-
- Rhetor
a to Twoje 'WTF' dotyczy czego konkretnie - samego pomysłu czy wyglądu zimowych fontann?
jeden z projektów zimowych fontann (dokładnie tej przy ul. Mickiewicza) można było zobaczyć już pod koniec września w lokalnej prasie; sam pomysł z taką dekoracją nie jest nowy i Tarnów ani tu pierwszy, ani ostatni. Mnie zastanawiają te fontanny na rynku. ponoć mają to być skrzydła... Inna rzecz to koszt realizacji takiego pomysłu i koszty utrzymania owych zimowych fontann.
jeden z projektów zimowych fontann (dokładnie tej przy ul. Mickiewicza) można było zobaczyć już pod koniec września w lokalnej prasie; sam pomysł z taką dekoracją nie jest nowy i Tarnów ani tu pierwszy, ani ostatni. Mnie zastanawiają te fontanny na rynku. ponoć mają to być skrzydła... Inna rzecz to koszt realizacji takiego pomysłu i koszty utrzymania owych zimowych fontann.
-
- Rhetor
Keleos - to samo powiedziała wczoraj moja żona - i już wybiera się z córką na spacer - mówiła, że wygląda to super. Może i jest to lekko kiczowate, ale przynajmniej coś się dzieje w Tarnowie. A koszty obsługi? to LEDy, w skali miasta to na prawdę niewiele...
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
Studnie mogli zostawić w spokoju, to jest stary rynek, tradycje itp. Niemniej takie hi-tech obiekty bardzo mnie sie podobają, tylko nie wszędzie pasują.
Łot de fak - co jest k...a :-P oto moja propozycja.Lwowska pisze:toś ma jeszcze jakieś pomysły
Szmaciak chce władzy nie dla śmichu, lecz dla bogactwa, dla przepychu, chce mieć tytuły, forsę, włości i w nosie przyszłość ma ludzkościĄ - Tow Szmaciak.
-
- Rhetor