Remonty ulic w Tarnowie
Generalnie płaci ubezpieczyciel ale jak zarządca napisze/powie że nie wiedział o dziurze/wyrwie to po sprawie.Chyba że wzorem polowania na wizę do USA przed wieloma laty konsul dawał czasami losowo czasami zaskoczonym niedowiarkom.W Tarnowie mało kto albo wogóle dostał odszkodowanie za uszkodzenie pojazdu.Pozdrawiam szczęśliwców i jestem ciekaw jak to zrobili;TZDM się przestraszył czy inny powód zadecydował że nie musiał dokładać z własnej kieszeni do naprawy.Czekam na odzew;może jest ktoś taki?
-
- Rhetor
samek, w takich przypadkach nieoceniona jest pomoc Weredyka
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Miałem takie darzenie kilka lat temu, prawą stroną wpadłem w dziurę 20 cm pod Tamelem. Jako, że felga jedna totalnie poszła a druga na tyle, że trochę powietrza zeszło wezwałem Policję. Przyjechali, zrobili dokumentację. Za dwa dni odebrałem notatkę i z pismem do TZDM-u. Samochód do ASO. Nowe felgi, opony. Pełna diagnostyka.
ICE In Case of Emergency, w nagłym wypadku
I bardzo dobrze, nawet można celowo wykorzystywać tarnowskie dziury do wykonywania remontów własnych prywatnych samochodów na koszt miasta. Wiem, że takie postępowanie jest trochę na granicy prawa, ale skoro nie łatają to niech płacą.
Zapraszam na Internetową Stację Meteo Tarnowiec - meteo.tarnowiec.prv.pl
-
- Rhetor
- Kontakt:
Dokładnie! Taka była obietnica Prezydenta w trakcie remontu Mickiewicza - Starodąbrowska i po budowie ronda! miał nastąpić remont tych ulicdafi33 pisze:Ulica Ochronek ma nowe chodniki i nowy asfalt do wysokości z Gomoły ... Gomoły tez chyba bedą asfaltowac do Starodąbrowskiej bo podnoszą studzienki
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
-
- Rhetor
Jakubie, dlaczego chodnik koło US (ul. Jasna) jest zrobiony z 2 rodzajów kostek?
Niżej, przy Lwowskiej jest gładka, powyżej mieszana, a potem już sama kostka z fazą.
Tak to miało być czy ktoś był na cyku projektując/zamawiając?
Niżej, przy Lwowskiej jest gładka, powyżej mieszana, a potem już sama kostka z fazą.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
-
- Rhetor
- Kontakt:
Mogę tylko podejrzewać, że ktoś nie pomyślał. :/LordRuthwen pisze:Jakubie, dlaczego chodnik koło US (ul. Jasna) jest zrobiony z 2 rodzajów kostek?
Przetarg na ul. Jasną był, że tak powiem odrębny, a remont chodnika przy ul. Lwowskiej to już zupełnie inny przetarg i chyba ktoś sobie to przeoczył ...
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=V3rN1f0J ... r_embedded#!
filmik z cyklu "przygody z asfaltem w lecie", tak na pocieszenie, że na szczęście u nas tak nie ma.
filmik z cyklu "przygody z asfaltem w lecie", tak na pocieszenie, że na szczęście u nas tak nie ma.