Czat z prezydentem
-
Autor tematu - Rhetor
Co nie przystoi Keleos, właśnie teraz powinieneś się nacieszyć tym faktem ;P Potem, jak już zrobisz prawko to się okaże, że jesteś jedyną osobą z prawem jazdy w najbliższych trzech miejscowościach ;P ZobaczyszKeleos pisze:Mnie nie przystoi ; )
(a tak w ogóle to prawo jazdy wyrabiam i czuję się w obowiązku być non-stop trzeźwym, o!)
-
- Rhetor
Wg doniesień spod pokładu pojawił się wystawienia Joanny Senyszyn w wyborach do miasta Krakowa Świadczy to o tym , że Majchrowski stracił poparcie nawet wśród swoich. I dobrze bo jak sie popatrzy co obiecał, a co zrobiono, jak sobie przypomnimy jego zgodę na pochówek Kaczyńskiego, jak sobie przypomnimy jego aferę z przewalutowywaniami i strata 120 mln PLN... PO przejmie Kraków jak nic.
Niech Riczi pamięta, że z obiecywania nikt daleko nie zajechał! W ogóle pytanie---co z tym przejściem na Mickiewicza, bo nie mogę się doczekać rozpoczęcia chodzenia na piechotę po mieście. Wytłumaczenie jakieś TAAAAAKIEGO opóźnienia jest? Tylko logiczne proszę, bo o pogodzie, że za cieplo nie chce nawet czytać
Niech Riczi pamięta, że z obiecywania nikt daleko nie zajechał! W ogóle pytanie---co z tym przejściem na Mickiewicza, bo nie mogę się doczekać rozpoczęcia chodzenia na piechotę po mieście. Wytłumaczenie jakieś TAAAAAKIEGO opóźnienia jest? Tylko logiczne proszę, bo o pogodzie, że za cieplo nie chce nawet czytać
"Ludzie którzy głosują na nieudaczników, złodziei, zdrajców i oszustów nie są ich ofiarami. Są ich wspólnikami". George Orwell
Majchrowskiego dla dobra Krakowa powinno się wykurzyć z tego stołka juz dawno...
Ja mam przeczucie o co chodzi z tym przejściem na Mickiewicza, tylko nikt do tego oficjalnie się nie przyzna . Zapraszam do działu Remonty ulic w Tarnowie.
Ja mam przeczucie o co chodzi z tym przejściem na Mickiewicza, tylko nikt do tego oficjalnie się nie przyzna . Zapraszam do działu Remonty ulic w Tarnowie.
Zapraszam na Internetową Stację Meteo Tarnowiec - meteo.tarnowiec.prv.pl
-
- Rhetor
- Kontakt:
skąd ty masz takie dobre informacje?Mr Greenback pisze:Wg doniesień spod pokładu pojawił się wystawienia Joanny Senyszyn w wyborach do miasta Krakowa
Dodam tylko , że Joanna Senyszyn nie jest jedyną osobą, która w razie nie udzielenia prof. Jackowi Majchrowskiemu poparcia przez SLD ma chęć powalczyć o fotel Prezydenta Miasta Krakowa.
Tu muszę powiedzieć, że prof. Jacek Majchrowski wcale nie stracił poparcia! Po prostu trwają rozmowy i Jacek Majchrowski nadal może być kandydatem również SLD.Mr Greenback pisze:że Majchrowski stracił poparcie nawet wśród swoich. I dobrze bo jak sie popatrzy co obiecał, a co zrobiono, jak sobie przypomnimy jego zgodę na pochówek Kaczyńskiego, jak sobie przypomnimy jego aferę z przewalutowywaniami i strata 120 mln PLN... PO przejmie Kraków jak nic.
Powiem więcej, ale to już moje osobiste zdanie. prof. Jacek Majchrowski nadal będzie Prezydentem Krakowa, wygra w cuglach z p. Kracikiem! i to z poparciem SLD... tak mi podpowiada moja intuicja a co zrobi Rada Krakowska SLD - zobaczymy, rozmowy trwają
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
-
- Rhetor
Wg mnie nie wygra.No ale mi to akurat rybka. Nie mam z Krakowem nic wspólnego Info z pewnego źródła byłoJakub Kwaśny pisze:skąd ty masz takie dobre informacje?Mr Greenback pisze:Wg doniesień spod pokładu pojawił się wystawienia Joanny Senyszyn w wyborach do miasta Krakowa
Dodam tylko , że Joanna Senyszyn nie jest jedyną osobą, która w razie nie udzielenia prof. Jackowi Majchrowskiemu poparcia przez SLD ma chęć powalczyć o fotel Prezydenta Miasta Krakowa.
Tu muszę powiedzieć, że prof. Jacek Majchrowski wcale nie stracił poparcia! Po prostu trwają rozmowy i Jacek Majchrowski nadal może być kandydatem również SLD.Mr Greenback pisze:że Majchrowski stracił poparcie nawet wśród swoich. I dobrze bo jak sie popatrzy co obiecał, a co zrobiono, jak sobie przypomnimy jego zgodę na pochówek Kaczyńskiego, jak sobie przypomnimy jego aferę z przewalutowywaniami i strata 120 mln PLN... PO przejmie Kraków jak nic.
Powiem więcej, ale to już moje osobiste zdanie. prof. Jacek Majchrowski nadal będzie Prezydentem Krakowa, wygra w cuglach z p. Kracikiem! i to z poparciem SLD... tak mi podpowiada moja intuicja a co zrobi Rada Krakowska SLD - zobaczymy, rozmowy trwają
"Ludzie którzy głosują na nieudaczników, złodziei, zdrajców i oszustów nie są ich ofiarami. Są ich wspólnikami". George Orwell
-
- Rhetor
- Kontakt:
Im się Kraków szybciej rozwija tym lepiej dla nas, tym bardziej jak już będzie autostrada A4 do Tarnowa, staniemy się naturalnym zapleczem! Dlatego w naszym interesie jest by w Krakowie szybko powstała wschodnio - północna obwodnica i Kraków lepiej sie rozwijał. To jeden z magnesów - ktore powodują, że się tym terenem interesują inwestorzy, bo jakby nie było im bardziej na wschód tym gorzej. Nawet w rankingach atrakcyjności inwestycyjnej - premiowane jest położenie blisko zachodniej granicy.Keleos pisze:A powiedzcie mi, jak się mają zależności: im gorzej dla KrK tym lepiej dla nas, czy jedziemy na jednym wózku?
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Rhetor
W interesie Krakowa na chwilę obecną jest to zeby prezydentem miasta był Kracik(wiadomo PO z PO się dogada ). Ponadto w interesie Krakowa ogólnie jest żeby był to Kracik bo gdzie są i jakie są Niepołomice to każdy wie.A jakie są "inwestycję"Majchrowskiego? Są następujące: zepsuty,przepłacony stadion Wisły Kraków, nieistniejące Opery i Hale Sportowe. Opóźnienia we wszystkich inwestycjach drogowych na terenie miasta Krakowa.Zadłużenie szurujące po progu 60%PKB. O braku Euro 2012 w Krakowie nawet nie wspomnę. Takie są fakty.Goscinny pisze:Zwłaszcza jak zabiera prawie wszystkie fundusze na województwo, a co zostanie to rzuca się na "miasteczka".Jakub Kwaśny pisze:Im się Kraków szybciej rozwija tym lepiej dla nas
Dla Tarnowa lepiej jakby był Majchrowski, bo wtedy Krakowowi będzie trudniej uzyskac wsparcia dla swoich pomysłów z budżetu centralnego. I teoretycznie więcej będzie dla nas. Ale praktycznie to Ścigała nie jest ulubieńcem Grada i raczej cięzko wypatrzeć mi ministra w rządzie Tuska , który wsparłby Tarnów. A co za tym idzie żeby spadłaby na nas kupa szmalu
Zwracam uwagę, że bez względu na konstelacje polityczne u władzy we Wrocławiu rządzi Dutkiewicz, w Poznaniu Grobelny, w Rzeszowie Ferenc itd. I jest nieźle. Także...Chcieć to móc.
-
- Rhetor
W tej chwili jest obecna P. Kunc, ciekawe czy coś napisze
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
-
Autor tematu - Rhetor